Vacatures op Curaçao


Vacatures CuracaoVeel mensen die willen gaan wonen op Curaçao vinden het moeilijk om vanuit Nederland een baan te vinden op Curacao. Op deze pagina vind je enkele actuele vacatures Curaçao die mogelijk interessant kunnen zijn voor mensen die vanuit Nederland (terug) willen naar Curaçao.

Balance Recruitment en Excellent Uitzendbureau

De werving voor onderstaande vacatures verloopt via Balance Recruitment of Excellent Uitzendbureau, beide een onderdeel van Balance Consultancy Group en toonaangevend op het gebied van Werving & Selectie op Curaçao.

Actuele vacatures Curaçao

Vacature Curaçao – Chefkok

Bij Scuba Lodge Boutique Hotel zoekt men een Chefkok voor de langere termijn. Je krijgt hier de volle verantwoording voor de keuken, incl. personeelsbeleid, inkoop, processen, etc. En werken bij Scuba Lodge is echt leuk! N.B.: Voor deze vacature heb je direct contact met Scuba Lodge, niet via Balance Recruitment.
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – Kok (Zelfstandig werkend)

Ben jij een Zelfstandig werkende kok? Dan is Scuba Lodge Boutique Hotel op zoek naar jou! Een mooie baan in één van de langst bestaande hotels van Curaçao. N.B.: Voor deze vacature heb je direct contact met Scuba Lodge, niet via Balance Recruitment.
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – diverse Horeca medewerkers

We hebben meerdere horeca vacatures beschikbaar. Barman/-vrouw, kok, waiter, manager, voor vrijwel elke baan in de horeca hebben we wel een mooie uitdaging liggen. Wil jij er wel een jaartje tussenuit? Dan is dit je kans!
> Bekijk de vacatures

Vacature Curaçao – Online Marketeer

Een uitdagende functie die je veel ruimte biedt om er zelf wat van te maken. Je hebt al een paar jaar ervaring en bent echt toe aan een nieuw avontuur (zowel in werk als met emigratie)? => Dit is ‘em!
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – E-Mail Marketeer

Het vakgebied van E-Mail Marketing staat op Curaçao nog een beetje in de kinderschoenen, maar daar komt verandering in! Wil jij die verandering in gang zetten én heb jij echt die expertise die nodig is om een goed doordachte E-Mail campagne op te zetten?
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – Manager Online Marketing

Ben jij die Senior Online Marketeer die al de nodige ervaring heeft opgedaan en die ervaring in kan zetten om een team goed te laten preseteren? Dan is dit dé baan voor jou!
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – Chapter Lead Customer Service

Staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel en wil je een team aansturen van gedreven medewerkers waarbij de klant altijd op 1 staat? Reageer dan nu!
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – Secretaris Generaal

Zoek je een topfunctie op een Ministerie, dan is deze vacature zeker interessant voor je. Je hebt al aardig wat ervaring in vergelijkbare rollen, maar zoekt echt een nieuwe uitdaging? => Reageer!
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – Advocaat Medewerker

Zoek je een startersfunctie bij een mooi advocatenkantoor op Curaçao, waarvoor je eventueel ook nog wel aanvullende opleidingen wilt volgen? Dan is dit de vacature voor jou!
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – Relationship Manager

Voor deze vacature moet je goed met mensen om kunnen gaan en je thuis voelen in de financiële wereld.
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – Trust Professionals

Meerdere vacatures. Zoek jij een financiële uitdaging op de Dutch Caribbean, dan is dit iets voor jou!
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – Head AML Operations

Wordt jij enthousiast van een leidinggevende functie in een team dat zich bezighoudt met Anti-Money Laundring regulations? Dan is dit dé baan voor jou!
> Bekijk deze vacature

Vacature Curaçao – Legal Counsel

Heb je een juridische opleiding en ben je sterk in zakelijk recht/contractrecht?
> Bekijk deze vacature

Je droombaan zit er nog niet tussen?

Staat hierboven voor jou nog geen geschikte vacture op Curaçao? Kijk dan binnenkort weer hier voor de nieuwste vacatures op Curaçao! Wat nu te doen?

  1. Check alvast de 10 succesfactoren bij solliciteren op Curaçao
  2. Abonneer je op onze nieuwsbrief (rechtsboven op deze pagina)
  3. Volg ons op Facebook, dan zie je de leukste vacatures op Curaçao het eerst!