klein curacao irie tours catamaran cool runnings

Klein Curacao | Irie Tours

Heerlijk met de grote catamaran van Irie Tours naar Klein Curacao. Luierend in de grote hangnetten van de catamaran kom je gelijk in de juiste stemming die hoort bij een onbewoond tropisch eiland. Irie Tours vaart dagelijks naar Klein Curacao.

Klein Curacao met Irie Tours catamaran

De grote catamaran van Irie Tours is een catamaran die speciaal gebouwd is voor deze excursie en waarmee al jarenlang naar Klein Curacao gevaren wordt. Die ervaring is merkbaar. Het lukt de crew elke keer weer om de gasten een heerlijke dag te laten beleven, zowel op de catamaran als op Klein Curacao. Een fantastische boottocht, een schitterend mooi eiland en heel de dag door kun je genieten van een uitgebreid All-Inclusive: deze tour is inclusief ontbijt en uitgebreide BBQ-lunch, en ook open bar, met alcoholische drankjes vanaf lunch.

Vaart 7 dagen per week

Meest complete all-inclusive trip
Ultiem genieten!
Twee boten, altijd wel plek

Klein Curacao met Irie Tours

 • Per catamaran naar Klein Curacao
 • All-incl.: ontbijt + lunch + drankjes (ook alcoholisch)
 • Transfer vanaf de grotere accommodaties in/om W ‘stad
 • Vegetarisch en halal mogelijk
 • Twee boten beschikbaar, altijd plek!

Hoe ziet de dag er uit

De crew van Irie Tours staan er om bekend dat ze écht een complete en goed verzorgde dagtocht naar Klein Curacao aanbieden. Dat begint al vroeg. Rond 07:30 wordt je verwacht bij The Village Marina & Apartments (Caracasbaai) voor het inchecken. Als alle formaliteiten zijn geregeld zoek je een mooi plekje op de boot en vertrekt de catamaran om 08:00 naar Klein Curacao. Het All-Inclusive wordt direct merkbaar: tijd voor een heerlijk ontbijtje!

Na ongeveer anderhalf uur varen kom je aan bij Klein Curacao. Je hebt volop de tijd om het eiland te gaan ontdekken: maak een wandeling over het langste en witste strand van Curacao, bezichtig de oude vuurtoren en de scheepswrakken, of zoek een heerlijk plekje op het strand of de boot om te chillen. Je merkt vanzelf wanneer het lunchtijd is, de heerlijke geur van de BBQ komt je tegemoet: saté, kip wraps, chorizos, aangevuld met 2 salades … smullen! Vegetarisch is ook mogelijk, en wist je dat Irie Tours halal lunch aanbiedt (kip; vooraf aanvragen)?
Natuurlijk kun je ookeen drankje halen bij de Open Bar: bestel je drankjes zonder te betalen. Qua alcoholisch kun je kiezen uit bier, wijn, rum, wodka.

In de middag kun je gaan snorkelen; vrijwel zeker kom je een grote zeeschildpad tegen die er volop zijn rond Klein Curacao.
Tegen 15:00 begint de terugtocht naar Curacao. Met een beetje geluk (meestal wel) kan het zeil gehesen worden en krijg je als bonus van deze schitterende dag een zeil-ervaring op zee: met de golven mee vaar je de zon tegemoet. Liggend in de grote netten van de catamaran kun je het niet relaxter krijgen.
Om 17:00 ben je weer terug, ongetwijfeld helemaal vol van deze fantastische ervaring.

Transfer

Irie Tours biedt de mogelijkheid voor een transfer: je wordt keurig opgehaald en weer teruggebracht met de vrolijk gekleurde bus. Voor € 9 p.p. mogelijk, vanaf de grotere accommodaties in en om de stad (ook Blue Bay en Kunuku Aqua Resort) en gratis vanaf Jan Thiel.

Tarief

Je kunt mee met de Irie Tours catamaran voor € 114 p.p. (kinderen 4-12 jr. 50% korting). Bij reservering doe je een aanbetaling van € 27 p.p., het restant betaal je kort van tevoren via een betaallinkje.

Deze tour wordt uitgevoerd door Irie Tours. Boek je deze tour, dan ga je de overeenkomst met hen aan; Irie Tours is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour.

Waarom via NaarCuracao.com?

Bij reserveren alleen een aanbetaling

Laagste prijs, beste service

Kosteloos wijzigen tot 24u voor vertrek

Andere boten Klein Curacao:

5 reviews op “Klein Curacao | Irie Tours”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
catering/verzorging ;
In verhouding tot de prijs ;
 1. Boncrazyanti
  6 augustus 2023 at 18:21

  Geweldig te veel om op te noemen.
  Lekker vlot geholpen super crew.
  Al om al aanrader voor iedereen.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 2. Anna van der Meij
  25 februari 2023 at 01:41

  Fantastische dag!
  Opgehaald met de kleurige bus en gebracht naar de opstapplaats bij Caracasbaai.
  Ontvangen door 2 vriendelijke dames: zij wikkelden in rap tempo het administratieve deel af, waarna wij aan boord mochten.
  De kapitein stelde zijn crew en zichzelf voor en gaf informatie over hoe deze dag ingedeeld was + heel belangrijk: de veiligheidsvoorschriften!
  Daarna vertrokken we naar Klein Curaçao: een prachtige tocht.
  Bij aankomst kon je kiezen: of je sprong van de boot en zwom naar de kust (dit deden de meesten) of je kon worden afgezet per motorbootje.
  Eenmaal op het eiland was je vrij om te doen: zwemmen, snorkelen, rondwandelen of lekker liggen/zitten.
  Rond 12.30 uur werd er een lekkere BBQ-lunch geserveerd aan boord.
  Om 14.30 uur werden de mensen +spullen weer opgehaald en vertrokken we (helaas) weer van dit wonderschone eiland richting Curaçao.
  Onderweg kregen lekkere stukken meloen en ananas aangeboden.
  Rond 17.00 uur waren we weer terug bij de opstapplaats en werden weer per bus teruggebracht naar ons resort.
  Bij deze willen wij nogmaals alle medewerkers van Irietours bedanken voor deze geweldige ervaring!!!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 3. Perry hoefnagel
  13 augustus 2020 at 20:17

  Een geweldige dag gehad die echt de moeite waard is. De crew is zeer vriendelijk en spontaan en de tocht zelf met de katamaran is fantastisch.
  Het eiland is leuk om te ontdekken en de bbq en drankjes zijn goed verzorgd. Al met al een top-dag!!

  Groeten,

  Perry en Rosanne

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 4. Frans & Irene
  25 april 2019 at 13:26

  Bon dia! Wat een beleving, met een catamaran naar Klein Curacao. Voor wat betreft de golven was dit een hele goede keus. En wat een professionele, behendige crew! Ze hielden iedereen goed in de gaten en hebben ons goed verzorgd. We hebben prachtige foto’s gemaakt, heerlijk gesnorkeld en zelfs de zeeschildpadden gezien. We kijken terug op een mooie ervaring.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 5. Bo van der Meer
  11 december 2018 at 00:44

  Wat een super dag hebben mijn vriendinnen en ik gehad vandaag! Erg naar ons zin gehad. Super aardig personeel. We werden goed verzorg! En wat een lekkere lunch, heerlijk!!!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *