dolphin snorkel curacao

Dolphin Snorkel

Zoek je de mooiste ervaring met dolfijnen op Curacao? Ga snorkelen met dolfijnen! In de natuurlijk lagune bij de Dolphin Academy kun je zij aan zij met een dolfijn samen onder water duiken. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Dinsdag t/m zaterdag, om 08:30 en 14:00

Dolphin Snorkel

 • Vrij snorkelen met een dolfijn
 • Max. 6 personen per 2 dolfijnen
 • Voor iedereen vanaf 1,45 mtr. lang
 • Incl. toegang Sea Aquarium Park
 • Zelf meenemen van camera is toegestaan

Hoe ziet de Dolphin Snorkel er uit

Een Dolphin Snorkel is echt een schitterende ervaring. Na de check-in krijg je een snorkelset en flippers en maak je kennis met de professionele instructeur die jou alle uitleg geeft over hoe de Dolphin Snorkel zal verlopen en hoe je je in het water moet gedragen om een zo mooi mogelijke ervaring met de dolfijn te hebben. Na de uitleg is het tijd om in de natuurlijke lagune bij de Dolphin Academy het water in te gaan.

Heel de experience is er op gericht dat je onder water interactie hebt met de dolfijn. Als jij met je snorkel kopje onder gaat, komt de dolfijn rustig naast je zwemmen. En dan dus ook echt naast je, niet op 2 of 3 meter afstand; als je wilt kun je de dolfijn rustig aaien.

Je krijgt ook uitleg over hoe de sonar van een dolfijn werkt, wat je via een leuk spelletje zelf ook zult gaan ondervinden.

Je zult ongeveer 30 minuten in het water bezig zijn, maar met alle uitleg erbij duurt heel de Dolphin Snorkel zo’n anderhalf uur. Je zit in een groepje van max. 6 personen per 2 dolfijnen.

Als je nog geen snorkel-ervaring hebt dan is deze Dolphin Snorkel wellicht wat minder geschikt voor jou, dan kun je beter een Dolphin Swim maken. Stelregel is dat je bij een Dolphin Snorkel probleemloos minimaal zo’n 30 seconden je adem in kunt houden.
Voor deze Dolphin Snorkel geldt een minimale lengte van 1,45 mtr. (4.8 ft). Een Dolphin Snorkel is niet geschikt voor zwangere vrouwen, dan zou een Dolphin Encounter geschikt zijn.

Tarief

Een Dolphin Snorkel beleef je al voor € 192 p.p., inclusief toegang voor heel de dag tot Sea Aquarium Park.

Foto’s

Er worden foto’s gemaakt van jou tijdens de Dolphin Snorkel. Na afloop kun je in de Photo Shop de foto’s bekijken en bepalen of je ze wilt kopen. Het is ook mogelijk om een foto te laten bedrukken op t-shirt of mousepad.

Deze activiteit wordt uitgevoerd door Dolphin Academy. Boek je deze activiteit dan ga je de overeenkomst met hen aan; Dolphin Academy is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de activiteit.

Waarom met NaarCuracao.com?

Kosteloos wijzigen tot 24u van tevoren
Betaal in Euro, géén wisselkoers-kosten
Goede klantenservice, ook buiten kantoortijden

1 review op “Dolphin Snorkel”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

4 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Petra
  19 januari 2024 at 12:26

  Een ervaring om nooit meer te vergeten. Was fantastisch

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *