Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Dolphin Snorkel

€ 177 per persoon
dolphin-snorkel-curacao
Zoek je écht een supermooie ervaring met dolfijnen op Curacao? Ga snorkelen met dolfijnen! In de natuurlijk lagune bij de Dolphin Academy kun je zij aan zij met een dolfijn vrij samen kopje onder gaan. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten!
Dinsdag t/m zaterdag, om 08:30 en 14:00

Vrij snorkelen met een dolfijn

Max. 6 personen per 2 dolfijnen

Minimum leeftijd: 8 jaar oud

Incl. toegang Sea Aquarium

Reserveer Dolphin Snorkel

Hoe ziet de Dolphin Snorkel er uit

Een Dolphin Snorkel is echt een schitterende ervaring. Na de check-in krijg je een snorkelset en flippers en maak je kennis met de professionele instructeur die jou alle uitleg geeft over hoe de Dolphin Snorkel zal verlopen en hoe je je in het water moet gedragen om een zo mooi mogelijke ervaring met de dolfijn te hebben. Na de uitleg is het tijd om in de natuurlijke lagune bij de Dolphin Academy het water in te gaan.

Heel de experience is er op gericht dat je onder water interactie hebt met de dolfijn. Als jij met je snorkel kopje onder gaat, komt de dolfijn rustig naast je zwemmen. En dan dus ook echt naast je, niet op 2 of 3 meter afstand; als je wilt kun je de dolfijn rustig aaien.

Je krijgt ook uitleg over hoe de sonar van een dolfijn werkt, wat je via een leuk spelletje zelf ook zult gaan ondervinden.

Je zult ongeveer 30 minuten in het water bezig zijn, maar met alle uitleg erbij duurt heel de Dolphin Snorkel zo’n anderhalf uur. Je zit in een groepje van max. 6 personen per 2 dolfijnen.

Als je nog weinig tot geen snorkel-ervaring hebt dan is deze Dolphin Snorkel wellicht wat minder geschikt voor jou, dan kun je beter een Dolphin Swim maken. Stelregel is dat je bij een Dolphin Snorkel probleemloos minimaal zo’n 30 seconden je adem in kunt houden.
Voor deze Dolphin Snorkel geldt een minimum leeftijd van 8 jaar. Een Dolphin Snorkel is niet geschikt voor zwangere vrouwen, dan zou een Dolphin Encounter geschikt zijn.

Tarief

Als officiële partner mag NaarCuracao de Dolphin Snorkel aanbieden voor € 181 p.p.

Foto’s

Er worden foto’s gemaakt van jou tijdens de Dolphin Snorkel. Na afloop kun je in de Photo Shop de foto’s bekijken en bepalen of je ze wilt kopen. Het is ook mogelijk om een foto te laten bedrukken op t-shirt of mousepad.

Waarom met NaarCuracao.com

Officiële reseller, geen opslag tussenhandel

Betrouwbaar betalen met iDeal of creditcard

Goede klantenservice, ook in het weekend

Andere activiteiten bij Dolphin Academy

 • Vertrekpunt
  Dolphin Academy - Sea Aquarium Beach
 • Starttijd
  08:30 en 14:00
 • Kledingadvies
  zwemkleding
 • Inclusief
  Dolphin Snorkel
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  snorkel-attributen
 • Exclusief
  leuk voor kinderen
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  maandag
  zondag
  all-Inclusive
  lunch
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.