Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
NaarCuracao.com / Lang Parkeren Schiphol

Lang parkeren op Schiphol

goedkoop lang parkeren schiphol
Lang Parkeren op Schiphol is een prima manier om je auto tijdens je vakantie veilig, dichtbij en bewaakt neer te zetten. Bijna iedereen kent wel P3, het grote Lang Parkeren terrein van Schiphol zelf, maar tegenwoordig zijn er veel kleine, goedkopere en betere alternatieven.

Lang Parkeren Schiphol: wanneer wel of niet?

Wanneer wordt het zinvol om op Schiphol je auto op Lang Parkeren te zetten? Schiphol zelf hanteert de stelregel van 2 dagen: Ga je 2 dagen of korter dan biedt Schiphol Kort Parkeren-mogelijkheden die goedkoper zijn dan Lang Parkeren. Ga je 3 dagen of langer weg, dan wordt Lang Parkeren Schiphol goedkoper.

parkeren Schiphol betalen
Parkeren op Schiphol kost veel!

Lang Parkeren Schiphol: niet ideaal

Lang Parkeren op Schiphol (P3) hebben we allemaal wel eens gedaan, maar vrijwel niemand vindt het prettig. 5 redenen waarom Lang Parkeren Schiphol op P3 niet prettig ervaren wordt:

 1. De kosten. Lang Parkeren op Schiphol is prijzig.
 2. Altijd druk. Het is altijd druk waardoor je op het grote parkeerterrein vrijwel nooit dichtbij kunt parkeren. Het is geen uitzondering als je nog 5 minuten moet lopen met je koffers voordat je bij de bushalte komt die je naar de vertrekhal van Schiphol brengt.
 3. Niet veilig. Door de grootte van P3 Lang Parkeren Schiphol is het moeilijk voor de beveiliging om elke auto goed te bewaken. Het is erg makkelijk om ongezien een ruitje in te tikken en de auto snel leeg te halen.
 4. Volle bus. De bus van Lang Parkeren naar Schiphol is altijd vol. Grote kans dat je moet staan, balancerend tussen alle koffers.
 5. Wachttijd. Zowel heen als terug moet je al snel 10 minuten of langer wachten voor de bus vertrekt.

Lang Parkeren Schiphol: goede alternatieven

Tegenwoordig zijn er goede alternatieven voor P3 Lang Parkeren Schiphol. Dat is vaak een kleiner parkeerterrein vlak naast Schiphol, waar vandaan je met een busje direct naar de Vertrekhal van Schiphol wordt gebracht.

De voordelen van lang parkeren naast Schiphol

Lang Parkeren Schiphol op één van de alternatieve parkeerterreinen net naast Schiphol heeft voordelen ten opzichte van lang parkeren op Schiphol P3:

 • Goedkoper. Parkeren op Schiphol P3 is duur, de kleinere parkeerterreinen zijn (veel) goedkoper. Prijzen vanaf 4,- per dag!
 • Niet ver lopen met je koffers. Geen enorm gesleep met je koffers van je auto naar de bus en dan weer vanaf de bushalte naar jouw Vertrekhal. Slechts een paar meter lopen naar het busje (of het busje komt zelfs naar jouw auto!) die je afzet vlak voor de Vertrekhal op Schiphol waar je moet zijn.
 • Beveiligd parkeren. De kleine parkeerterreinen rond Schiphol zijn 24/7 bewaakt en veel overzichtelijker dan het grote P3 Schiphol parkeerterrein.
 • Altijd een prima plek. Je kunt tot kort van tevoren nog je plek reserveren (of annuleren). Dat is toch veel beter dan op de gok naar P3 Schiphol rijden en dan helemaal achteraan moeten staan?
 • Overdekt parkeren. Vaak is overdekt parkeren mogelijk, waardoor je auto ook nog beschermd is tegen allerlei weersomstandigheden als felle zon of juist vrieskou.
 • Valet Parking. Bij veel parkeerbedrijven rond Schiphol is Valet Parking mogelijk. Je rijdt gewoon naar de Vertrekhal bij Schiphol, waar iemand je auto overneemt en jij zelf eenvoudig naar binnen kan. En als je terugkomt staat je auto natuurlijk weer voor je klaar direct als je het Schiphol-gebouw uit loopt!

Hoe mooi wil je het hebben!
Goedkoper, betere service, veiliger en geen enorm gezeul met je koffers!

Aanbieders Lang Parkeren naast Schiphol


Er zijn meerdere aanbieders van Lang Parkeren Schiphol. Wij gebruiken altijd Budget Parking Schiphol. Prima service en goed aan te rijden:

Budget Parking Schiphol

 • Tot 50% goedkoper
 • Auto wassen mogelijk
 • Meerdere locaties rond Schiphol
 • Overdekt parkeren mogelijk
 • Ideaal aan te rijden vanaf A1, A2 en A10

> Tot 50% goedkoper dan andere Schiphol parkings

Huurauto op Curaçao

Wil je ook op Curaçao in een heerlijke auto rijden voor een fair tarief? Vraag dan snel een offerte aan voor een huurauto op Curaçao en we geven je het best passende aanbod van meerdere door ons geselecteerde lokale car rentals op Curaçao. Goed onderhouden auto’s, inclusief aflevering bij je accommodatie, All-risk verzekerd en gratis een tweede bestuurder meeverzekerd.

Auto huren op Curaçao