Brasa Bier ook in Nederland

Brasa Bier, nu ook in Nederland

Ben jij nu op Curacao? Probeer dan eens dit lekkere Brasa biertje. Een heerlijk verfrissend biertje voor als je lekker in de warme zon ligt bij te bruinen of bij een Happy Hour. Enne… Brasa is nu ook in Nederland verkrijgbaar!
Brasa Bier op Curacao

De naam van dit heerlijke verfrissende biertje is Brasa, maar weet je ook wat dat betekent? Brasa betekent namelijk ‘knuffelen’ in het Papiaments. En wie houdt er nou niet van knuffelen? Iedereen toch! Dus als jij vraagt aan de barman “mag ik een Brasa? “, zeg je eigenlijk “mag ik een knuffel “? Hoe leuk en uitnodigend is dat! Ondanks dat dit nieuwe biertje pas vorig jaar gelanceerd werd, is het nu al lekker populair op de Caribische Eilanden. Het nieuwe bier is dan ook volop verkrijgbaar bij alle populaire strandtentjes en bij de grotere supermarkten. En nu is Brasa Bier in Nederland te koop!

Het Biertje Zelf

Brasa bier is onstaan nadat een paar succesvolle en gepassioneerde ondernemers samen het idee bedachten om een biertje op de markt te brengen. De brouwerij ligt naast een natuurlijke waterbron, waar ze dus ook goed gebruik van kunnen maken om zo het beste water te kunnen toevoegen aan het recept van het biertje. Het resultaat is een kraakhelder en fris bier met alleen maar bronwater, gerst en hop, verder niets. Puur natuur met 5% alcohol. Drink het biertje vooral lekker koud, als je bijvoorbeeld op een Beach Party staat of je zit gewoon lekker te relaxen met je vrienden.

brasa bier openen 960x540 1

De geboorte van Brasa Bier

Het idee lag er al een tijdje bij de lokale horecaondernemers uit het Zuid-Caribische gebied. Maar wanneer werdt het nou echt werkelijkheid? Door de COVID-19 crisis waardoor de hele wereld een periode plat lag, kwam er misschien vertraging in de plannen. Maar nee hoor! Toch besloten ze hun plannen niet uit te stellen en werd ‘Brasa’ als biermerk in augustus 2021 officieel een feit. Het duurde niet lang voordat dit nieuwe biertje zichtbaar werd in de horeca op Curacao. Bij steeds meer beachbars en restaurants is dit hippe biertje verkrijgbaar. En wil je het gewoon lekker relaxed in je eigen accommodatie, dan koop je gemakkelijk een 6-pack bij de grotere supermarkten van Curacao.

Brasa Bier, ook in Nederland

Ben jij nou benieuwd hoe het eilandleven proeft? Heerlijk met je voeten in het zand, zout in je haar en lekker bruin van de zon! Bestel dan nu zeker Brasa Bier om van dat moment te genieten. En daarvoor hoef je echt niet helemaal naar Curaçao te vliegen, want via brasabiershop.nl kun je gewoon in Nederland bestellen. Dus wil jij de warme dagen met stijl beleven Dan moet je wel een Brasa biertje opentrekken . Zeker nu Amstel Bright niet meer zo makkelijk verkrijgbaar is in Nederland, lijkt Brasa Bier dé bier-trend voor komende zomer te worden.
Als je op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, dan krijg je jouw Brasa Bier de volgende dag al bij jou thuis geleverd. Zodat jij snel kunt genieten van dit heerlijke Curacaose biertje!

Brasa bier dansen 960x540 1