busboot curacao splashy iguana

Busboot tour

€ 63
Is het een bus? Is het een boot? Het is de busboot! Zo leuk: je krijgt een tour over de weg en opeens…. PLONS! En de tour gaat gewoon verder over het water. Een unieke tour met deze unieke amfibiebus.

woensdag t/m zondag, 2x per dag

Rijdende én varende tour
Tijdsduur 2 uur
Leuk voor jong & oud

  • Met ervaren gids
  • Varen en rjiden zonder over te stappen
  • Tour door de mooie stad én Spaanse Water
  • Neem gerust zelf een hapje & drankje mee

Tarief

Je kunt al mee op deze tour voor € 63 p.p. (kinderen tot 9 jr. € 39). Bij reservering doe je een aanbetaling van € 12 p.p. (kinderen € 8). Voor het restant krijg je nog een betaallinkje die uiterlijk 24u voorafgaand aan de tour betaald moet worden.

Hoe ziet de tour met de busboot eruit?

Na het inchecken voor deze superleuke tour op het grote parkeerterrein bij Waaigat mag je al snel via de ladder in de unieke amfibiebus klimmmen. Via de authentieke wijken (o.a. Pietermaai en Saliña) slingert de bus langs mooie panden en historische locaties van Curacao. Terwijl de gids allerlei interessante feitjes vertelt, kan je heerlijk relaxed genieten van waar je allemaal langs rijdt. Na een half uur kom je aan bij de plek waar de bus opeens een boot wordt en het water in gaat. De tour gaat nu verder over het Spaanse Water, waar je o.a. langs de kustlijn de mooiste villa’s van Curacao kunt zien, afgewisseld met de ruige (mangrove)natuur. Na een uur varen zal de amfibiebus het water weer verlaten en in 30 minuten terugrijden naar het beginpunt bij Waaigat, waar de tour dan eindigt.

Boek je deze tour dan ga je de overeenkomst aan met Splashy Iguana Tours. Splashy Iguana Tours is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour.

Waarom via NaarCuracao.com

Tot 24u voor vertrek kosteloos wijzigen

Goede klantenservice, ook buiten kantoortijden

Snel en gemakkelijk reserveren

Splashy Iguana busboot

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *