Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Stadswandeling Curacao

€ 19 per persoon
stadswandeling-curacao-otranbanda-dundu-tours-jacqueline
Wil je wel eens meer zien van Curacao dan alleen het strand en de Handelskade, ga dan mee met Jacqueline op stadswandeling. Ze brengt je in de mooiste straatjes van Otrabanda en Scharloo en vertelt daarbij de historie van de wijk. Een leuke tour met een vrolijke gids!
lopen door historisch Willemstad

stadswandeling

met gecertificeerde gids

stadswandeling

cultureel en historisch ontdekken

stadswandeling

Nu alleen aanbetaling, de rest betaal je pas bij het inchecken!
Reserveer stadswandeling

Hoe ziet de stadswandeling er uit

Jacqueline biedt twee tours aan: één door de wijk Otrabanda en één door de wijk Scharloo. Beide wijken liggen in Willemstad (centrum) en maken onderdeel uit van UNESCO Werelderfgoed. En dat gaat Jacqueline je laten zien!
Beide wandelingen brengen je naar de mooiste straatjes midden in de wijk die je zonder gids niet zo snel zult vinden.
Een wandeling duurt 1,5 tot 2 uur en eigenlijk is elke wandeling weer uniek. Afhankelijk van jouw interesses zal Jacqueline haar tour aanpassen zodat het voor iedereen een interessante stadswandeling is.

Stadswandeling Otrabanda

De wijk Otrabanda ligt in het centrum van Curacao en wordt door de Koningin Emmabrug (Pontjesbrug) verbonden met de wereldberoemde Handelskade. Otrabanda kent een rijke historie en dat ga je allemaal zien. Terwijl je met Jacqueline door de straatjes loopt vertelt ze die verhalen als achtergrond bij de huizen en gebouwen. Ze brengt je langs de mooiste street-art en de vriendelijke bewoners van deze wijk.

Stadswandeling Scharloo

Scharloo kenmerkt zich door de mooie monumentale panden, de kleurige straatjes en koloniale herenhuizen. Een schitterende wijk om doorheen te lopen. Een wijk waar ambassades en overheidsgebouwen worden afgewisseld met het rauwe straatleven. Jacqueline vertelt je over de mensen die er gewoond hebben, de ontwikkeling van de wijk, de hoogte- en dieptepunten.

Kleine groepen, maximale aandacht

Jacqueline doet de stadswandeling met kleine groepjes. Daarmee wordt het niet zo massaal en kan ze iedereen wat persoonlijke aandacht geven en alle vragen beantwoorden. En uiteraard wordt door Jacqueline altijd gelet op een corona-proof wandeling.

Wie is Jacqueline

Jacqueline Presentacion is één van de weinige gecertificeerde gidsen op Curacao. Met haar vrolijke, energieke en vriendelijke karakter is ze altijd welkom in de wijken en zorgt ze voor een glimlach bij de bewoners. In haar kenmerkende outfit laat Jacqueline de wijk zien en weet ze de mooie verhalen vanuit de wijk op een positieve en respectvolle manier over te brengen. Mede door haar goede kennis van de historie wordt Jacqueline ook steeds meer gevraagd door officiële instanties op Curacao om tours te doen. Kortom: Jacqueline is een expert die vol trots jou meeneemt door “haar” Curacao!

Tarief

Een stadswandeling met Jacqueline doe je al voor € 19 p.p. Bij het reserveren doe je een aanbetaling van € 2. Het restant betaal je pas aan het begin van de wandeling. Voor dit tarief krijg je er van Jacqueline ook nog een heerlijk flesje koud water bij voor tijdens de wandeling.

Wanneer

Jacqueline doet de stadswandelingen op maandag t/m woensdag, vrijdag en zaterdag, altijd in de ochtend. Exacte tijd gaat in overleg, maar meestal zal er om 09:00 gestart worden.

Waarom met NaarCuracao.com

Kleine aanbetaling, de rest pas bij inchecken
Enige reseller van deze excursie
Geen voucher nodig

Snel & eenvoudig reserveren:

Stadswandeling Curacao - Jacqueline

1wanneer & met wie
2persoonlijke gegevens
 • DD dash MM dash JJJJ
  De wandeling zal in de ochtend zijn, exacte tijd zal Jacqueline je laten weten.
 • Een stadswandeling kost € 19 p.p., bij reservering een aanbetaling van € 2 p.p.
 • € 0,00

Wil je na deze stadswandeling nóg meer moois van Curacao zien? Doe dan de bustour Discover Curacao!

 • Starttijd
  09:00
 • Eindtijd
  10:30
 • Kledingadvies
  zomers
 • Inclusief
  Stadswandeling Curacao
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  vrijdag
  zaterdag
 • Exclusief
  leuk voor kinderen
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  donderdag
  zondag
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
  ontbijt

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

10.0
Fantastisch
10.0
algehele ervaring
10.0
bestemming
10.0
catering/verzorging
10.0
In verhouding tot de prijs

Comments:

 • Myra borkent
  21 juli 2021 at 17:18

  Mooie stadswandeling! Jacqueline kan met heel veel passie en Liefde voor Curaçao en kunst, vertellen over -ins ons geval- Otrobanda. Super enthousiast en veel ruimte voor vragen, foto’s etcetera.

  algehele ervaring
  bestemming
  catering/verzorging
  In verhouding tot de prijs

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.