curacao suppen spaanse water

Suppen

Suppen is toch wel dé nieuwe rage onder de watersporten. Heerlijk ontspannen wat rondpeddelen (Stand Up Paddling) en tegelijk de mooie natuur van Curaçao ontdekken. Ga mee op deze unieke tour bij de mangroves van het Spaanse Water.

Elke dag mogelijk

Mooie tour met gids

Iedereen kan het!

Incl. water& snack, plus foto’s

Bij reservering alleen een aanbetaling van € 8 p.p.

Wat is de SUP-tour bij Spaanse Water

Deze SUP-tour is geschikt voor beginners en gevorderden. Heb je nog nooit op een Stand-Up Paddle-board gestaan, geen zorgen. Het is makkelijk te leren en je krijgt vooraf heldere instructie zodat je goed voorbereid het water op gaat.
De tour is op het Spaanse Water en brengt je langs de mangroves. Een heel mooi natuurgebied op Curacao waar je eigenlijk ook alleen maar met deze SUP-tour kunt komen. In de mangroves is het water heel rustig, geen golven. Dus je staat lekker stabiel op het board zonder steeds te wiebelen.

mangrove suppen curacao 650x365 1

Uiteraard gaat er een gids mee die onderweg allerlei interessante verhalen vertelt over het natuurgebied waar je doorheen gaat. Na ongeveer een uurtje is er een kleine pauze en krijg je wat te drinken en een snackje aangeboden. Deze Spaanse Water SUP-tour duurt 2 uur, van 10:00 tot 12:00. Tussendoor wordt een pauze gehouden waarbij je wat water en een snackje krijgt. Tijdens de tour worden foto’s gemaakt, die krijg je na afloop gratis mee.

Tarief

Je kunt deze mooie SUP-tour al doen voor € 53 p.p. Daarvoor heb je:
– een SUP-board incl. paddle,
– instructie over gebruik SUP-board (indien nodig),
– tour door mangroves met gids
– water en een snack tijdens de tour
– gratis foto’s van de tour

Bij de reservering doe je alleen een aanbetaling van € 8 p.p.; het restant betaal je bij het inchecken voorafgaand aan de tour.

Transfer

Heb je zelf geen vervoer om bij SUP Curacao te komen, dan kun je een transfer bijboeken:
vanaf Jan Thiel: gratis transfer
vanaf overige locaties: € 20 per auto, max. 4 passagiers
vanaf de cruiseschepen: € 12 p.p.

Locatie

SUP Curacao bevind zich bij het Spaanse Water, voorbij de Vissershaven.

Kinderen

Kinderen vanaf 6 jr. oud mogen gratis mee, op het board van een volwassene (1 kind per board extra). Voorwaarde hierbij is dat het kind minimaal zwemdiploma A heeft.

Waarom via NaarCuracao.com?

Bij boeking alleen kleine aanbetaling

Laagste prijs; beste service

Makkelijk en snel gereserveerd

1 review op “Suppen”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

3.3 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
catering/verzorging ;
In verhouding tot de prijs ;
 1. J.A.
  5 september 2023 at 18:33

  De tour is op het Spaanse Water en zou je door de mangroves moeten brengen , maar daar kom je niet. Je supt erlangs -wat leuk is- maar wat niet de belofte is op de site. Enige kennismaking van dichtbij is een doodlopende inham waar je wat waterdiertjes kunt zien en voeren, en zelf wat eet en drinkt. Erna ga je bij de uitgang op de foto. Het laatste deel van de tocht gaat over ‘open water’ en dat is met name voor kinderen best heftig met de golfslag en wind. Als we van tevoren hadden geweten dat de tocht zo zou verlopen, hadden we zeker niet geboekt.

  Een heel mooi natuurgebied op Curacao waar je eigenlijk ook alleen maar met deze SUP-tour kunt komen. In de mangroves is het water heel rustig, geen golven. Dus je staat lekker stabiel op het board zonder steeds te wiebelen.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *