Pakketreis TUI Curacao

Pakketreis Curacao

Een vakantie naar Curacao heb je in alle soorten en maten. Je kunt zelf gaan puzzelen om de accommodatie en vliegtickets netjes qua datum op elkaar af te stemmen, of je gaat voor de makkelijkste oplossing: een pakketreis met vliegticket en accommodatie inéén. En vaak ook voordeliger dan wanneer je het apart boekt.

Pakketreis Curacao

TUI pakketreizen

Pakketreis TUI Curacao

TUI is al jarenlang de grootste aanbieder van mooie pakketreizen naar Curacao. Met 40 accommodaties is er ook volop keuze, ook voor jou.

Corendon pakketreizen

Corendon Curacao pakketreis | Mangrove Beach Resort

In een paar jaar tijd is Corendon een goede concurrent geworden van TUI met grote en kleinere accommodaties waar je enorm kunt genieten.

By June pakketreizen

By June Curacao accommodatie + huurauto

Boek je een pakketreis via By June, dan zoek je de rust. Geen grootse accommodaties, maar kleinschalig en persoonlijk. En altijd met huurauto.

Met een pakketreis naar Curacao kies je voor een heerlijk relaxte vakantie. Alles is namelijk al op elkaar afgestemd:

  • Vliegtickets
  • Accommodatie
  • Transfer van & naar het vliegveld
  • Optioneel: huurauto van begin tot eind

Waarom pakketreis naar Curacao?

Waarom zou je een pakketreis naar Curacao boeken in plaats van zelf los de vliegtickets en accommodatie regelen? Hier zijn meerdere argumenten voor te geven.

Voordeliger

Een pakketreis naar Curacao is meestal voordeliger dan wanneer je vliegticket en accommodatie los van elkaar boekt. Dit komt omdat het voor de tour-operator (TUI of Corendon) interessant is om in één deal iemand de tickets én de accommodatie te verkopen. Daarom is een beetje minder winstmarge per onderdeel van het pakket prima voor de tour-operator; in de mix blijft het interessant.

Ingekochte bedden

De tour-operator heeft vooraf al een bepaald aantal overnachtingen ingekocht bij een accommodatie. Maar die moeten dan uiteraard ook wel gevuld gaan worden. Dit is dan ook de voornaamste reden dat een Last Minute naar Curacao soms heel voordelig wordt aangeboden.

Gemak

Het grote voordeel van een pakketreis is het gemak. Je hoeft maar één keer een (online) koop-proces te doen en alles is geregeld. Geen paniek omdat je per ongeluk de aankomstdatum bij de accommodatie een dag eerder of later hebt gepland dan je vliegticket. Geen gedoe om uit te zoeken hoe je het beste van het vliegveld op Curacao bij de accommodatie komt, etc. Je gaat op vakantie om te relaxen, laat dat al beginnen bij het regelen van die vakantie!

Liever een los vliegticket?

Wil je toch liever zelf alle touwtjes in handen houden en tot in detail zelf je reis bepalen, neem dan een los vliegticket. Zie hier de verschillen tussen vliegen met KLM, TUI of Corendon: