watersport curacao

Jetski Tour

€ 127
Even lekker crossen op Curacao? Dat doe je natuurlijk op het water! Ga mee met de Jetski Tour en ontdek Curacao op een originele manier vanaf het water.

maandag t/m vrijdag, heel de dag mogelijk

Stoere tour, met gids
Tijdsduur 1 uur
vanaf 16 jr., geen vaarbewijs nodig

Handig om te weten: je betaalt per jetski, een 2e persoon mag gratis mee achterop

Jetski tour Curacao

Deze Jetski tour is een mooie combinatie van een stoere activiteit met tegelijkertijd ook Curacao ontdekken vanaf het water; adrenaline & sightseeing. Het is een mooie tour op het Spaanse Water Geniet van de mooie ruige natuur langs de kustlijn, afgewisseld met schitterende villa’s. En met een jetski van 160 pk kun je ook even lekker snel het water over!

Hoe ziet de Jetski-tour er uit

Uiteraard ga je niet direct het water op met deze stoere jetski tour. Je krijgt eerst degelijke uitleg over het bedienen van de waterscooter. En daarna mag je! Je maakt een tour over het Spaanse Water. Een mooi binnenwater dus alle gelegenheid om het besturen van de jetski onder de knie te krijgen. Maar tegelijkertijd ook volop de ruimte om af en toe even lekker met de jetski gas te geven.
De totale tijdsduur is 60 minuten: ongeveer 15 minuten instructie en dan een tour van 45 minuten. Er gaat een ervaren gids mee, die voor de groep uit de route zal aangeven.
De tour wordt met max. 3 jetski’s gedaan.

Voor wie?

In principe is deze jetski tour voor iedereen mogelijk, vanaf minimaal 1,30 mtr. Om de jetski te mogen besturen moet je minimaal 16 jaar zijn. Een rij- of vaarbewijs is niet vereist. Deze tour wordt afgeraden voor mensen met rugklachten, zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen.

Veiligheid

Uiteraard staat veiligheid wel voorop bij het gebruik van de waterscooters. Elke deelnemer is verplicht om een zwemvest te dragen en alle instructies van de gids moeten opgevolgd worden (ter bescherming van jezelf, anderen en de natuur).

image 10
image 11
image 12

Tarief

Een jetski-tour doe je al voor € 127 en dan kun je er alleen op of met z’n tweetjes. Bij reservering doe je een aanbetaling van € 18 per jetski. Er zijn max. 3 jetski’s beschikbaar; wil je een tour doen met 4 of meer machines neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer & waar

De Jetski Tour kun je maandag t/m vrijdag doen. De eerste tour is om 09:00, en dan vertrekt er elk uur een tour tot de laatste groep om 16:00 begint. De locatie is bij The Village Marina & Apartmentsdirect naast de rotonde tussen de Caracasbaaiweg en Jan Thiel.

Waarom met NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen aanbetaling
Laagste prijs; geen opslag tussenhandel
Beste klantenservice, ook buiten kantoortijden

Jetski-tour

  • DD dash MM dash JJJJ
  • € 0,00

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *