lionsdive curacao beach resort strand

Webcam op Curacao

Je vertrekt binnenkort naar Curacao voor een heerlijke vakantie, maar hoe heerlijk is het er nou echt, op dit moment? Neem gewoon zelf live een kijkje via één van de webcams op Curacao en je weet het. Hieronder vind je een overzicht van de beste webcams op Curacao.

Webcam Curacao

Er zijn niet heel veel webcams op Curacao, maar elke webcam die we voor je hebben gevonden geeft je wel een goed beeld van hoe het weer momenteel is op Curacao.

Webcam LionsDive (Mambo Beach)

De bekendste webcam van Curacao is de webcam van LionsDive Beach Resort (Mambo Beach). Deze geeft namelijk ook een goede indruk van hoe het is op Mambo Beach, één van de meest populaire stranden voor toeristen op Curacao. Naast live beelden van het strand heeft LionsDive Beach Resort ook een webcam gericht op andere plekken van het resort, zoals een mooie uitkijk over Willemstad en het zwembad. Het mooie daarvan is, dat je bij de webcam bij het zwembad ook goed zicht hebt op een paar grote palmbomen, waardoor je ook gelijk een indruk krijgt van hoe hard de wind waait op Curacao.
Meer over LionsDive Beach Resort

webcam Curacao bij LionsDive

Webcam Wilhelminaplein (Punda)

Eén van de meest toeristische locaties van Curacao kun je ook via de webcam bekijken: Het Wilhelminaplein in Punda. De naam zegt je misschien niet veel, maar de grote betonnen letters ‘CURACAO’ waar de webcam op gericht staat zullen velen direct herkennen. TIP: Bekijk deze webcam in december ook in de avonduren van Curacao, dan zie je mooie kerstverlichting in het Wilhelminapark.

webcam op Curacao bij Wilhelminaplein

Webcam Curacao Avila Beach Hotel

Een nieuwe locatie voor webcams op Curacao, en wat voor één! Bij Avila Beach Hotel hebben ze gelijk drie webcams geplaatst: Eentje gericht op het strand, eentje in Blues Bar & Restaurant en nog eentje gericht op de zee in de richting van Willemstad. De beelden zijn van hoge kwaliteit, dus je krijgt een mooi & actueel beeld van Curacao.
Meer over Avila Beach Hotel

webcam bij Avila Beach Hotel Curacao

Webcam Villa Carpe Diem (Jan Thiel)

Villa Carpe Diem is centraal gelegen in Jan Thiel met alle (toeristische) voorzieningen in de buurt. Maar toch biedt de villa volop privacy. In de schitterende tropische tuin ligt een riant zwembad. En met o.a. de zonnepanelen op het dak is Villa Carpe Diem ook één van de meest duurzame vakantievilla’s op Curacao. Met 10 boxsprings (+ twee vouwbedden en drie kinderbedjes) biedt Villa Carpe Diem volop ruimte voor families en vriendengroepen. De webcam is gemonteerd aan de voorkant van de villa en biedt een mooi uitzicht over de wijk Jan Thiel.

Webcam Villa Carpe Diem Jan Thiel Curacao

Webcam de lucht van Curacao (Santa Catharina)

Wel leuk hoor, al die beelden van de straat of allerlei woningen op Curacao, maar waarschijnlijk wil je vooral even kijken hoe zonnig het is toch? Nou, daarvoor is deze webcam van BloomSky ideaal. Die webcam staat gewoon recht omhoog gericht, je ziet niet anders dan de lucht van Curacao. Het zal dus meestal wel een saai beeld zijn, alleen maar lichtblauw….
De camera staat in Santa Catharina (noordwesten van Curacao).

webcam lucht curacao

Nog meer webcams op Curacao?

Dit zijn de webcams die wij hebben kunnen vinden op Curacao. Weet jij er nog eentje? Laat het weten en we zetten hem erbij.

De rechten van de webcams liggen bij de betreffende eigenaren, dank aan hen voor het in beeld brengen van Curacao.