Webcam livestream Curacao Handelskade Pontjesbrug

Webcam op Curacao

Je vertrekt binnenkort naar Curacao voor een heerlijke vakantie, maar hoe heerlijk is het er nou echt, op dit moment? Neem gewoon zelf live een kijkje via één van de webcams op Curacao en je weet het. Hieronder vind je een overzicht van de beste webcams op Curacao.

Webcam Curacao

Er zijn niet heel veel webcams op Curacao, maar elke webcam die we voor je hebben gevonden geeft je wel een goed beeld van hoe het momenteel is op Curacao.

Webcam Handelskade & Pontjesbrug

Deze webcam is geplaatst op het Brionplein (Otrobanda), met een mooi kijkje op de iconische ‘landmarks’ van Curacao die wereldberoemd zijn: de gekleurde panden op de Handelskade en de Pontjesbrug (Emmabrug). De camera zwenkt van links naar rechts, dus eigenlijk zie je heel de St. Annabaai, van het Riffort tot de Julianabrug.
Het leuke van deze livestream is dat je op elk moment tot 12 uur terug kunt kijken. TIP: bekijk deze webcam zeker even in december als Curacao mooi versierd is met allerlei kerstverlichting.
Klik op het beeld van de livestream om gelijk mee te kijken.

Mogelijk gemaakt door SHOWME Caribbean

Webcam Curacao

Webcam Klein Curacao

Een boottrip naar Klein Curaçao is voor velen de mooiste excursie van de vakantie. En via de live webcam kun je nog even terug kijken (of vooruit kijken als je de trip nog niet gedaan hebt) naar dat heerlijke strand. Vanaf de bekende uitkijktoren van Mermaid heb je een mooi zicht op strand en de boten die vlak voor de kustlijn hun anker hebben uitgegooid. De webcam is een livestream die als langdurende video wordt uitgezonden, waarbij je tot 12 uur kunt terugspoelen. Dus tot halverwege de ochtend in Nederland kun je nog even genieten van de zonsondergang de dag ervoor op Klein Curaçao.
Klik op het beeld van de livestream om gelijk mee te kijken.

Mogelijk gemaakt door SHOWME Caribbean

Webcam Curacao

Webcam Curacao

Webcam Curacao Avila Beach Hotel

Een nieuwe locatie voor webcams op Curacao, en wat voor één! Bij Avila Beach Hotel hebben ze gelijk drie webcams geplaatst: Eentje gericht op het strand, eentje in Blues Bar & Restaurant en nog eentje gericht op de zee in de richting van Willemstad. De beelden zijn van hoge kwaliteit, dus je krijgt een mooi & actueel beeld van Curacao.
Meer over Avila Beach Hotel

webcam curacao 2023 avila to city

Webcam Curacao

Webcam Wilhelminaplein (Punda)

Eén van de meest toeristische locaties van Curacao kun je ook via de webcam bekijken: Het Wilhelminaplein in Punda. De naam zegt je misschien niet veel, maar de grote betonnen letters ‘CURACAO’ waar de webcam op gericht staat zullen velen direct herkennen. TIP: Bekijk deze webcam in december ook in de avonduren van Curacao, dan zie je mooie kerstverlichting in het Wilhelminapark.

webcam op Curacao bij Wilhelminaplein

Webcam Curacao

Webcam LionsDive (Mambo Beach)

De bekendste webcam van Curacao is de webcam van LionsDive Beach Resort (Mambo Beach). Deze geeft namelijk ook een goede indruk van hoe het is op Mambo Beach, één van de meest populaire stranden voor toeristen op Curacao. Naast live beelden van het strand heeft LionsDive Beach Resort ook een webcam gericht op andere plekken van het resort, zoals een mooie uitkijk over Willemstad en het zwembad. Het mooie daarvan is, dat je bij de webcam bij het zwembad ook goed zicht hebt op een paar grote palmbomen, waardoor je ook gelijk een indruk krijgt van hoe hard de wind waait op Curacao.
Meer over LionsDive Beach Resort

webcam Curacao bij LionsDive

Webcam Curacao

Nog meer webcams op Curacao?

Dit zijn de webcams die wij hebben kunnen vinden op Curacao. Weet jij er nog eentje? Laat het weten en we zetten hem erbij.

De rechten van de webcams liggen bij de betreffende eigenaren, dank aan hen voor het in beeld brengen van Curacao.