Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

TUI Curacao

TUI vliegtickets goedkoop
TUI Curacao is een populaire bestemming. Dagelijks vertrek, je vliegt met de nieuwe Dreamliner toestellen en de service aan boord is helemaal prima. En uiteraard zijn de tickets van TUI heerlijk voordelig!

TUI Curacao

Vliegen met de Dreamliner

TUI Curacao

Tot 106 cm beenruimte

TUI Curacao

Vaak voordeliger dan KLM

TUI Curacao

Incl. persoonlijke entertainment set

TUI Curacao

TUI Curacao: Dreamliner

TUI vliegt op Curacao met de Dreamliner (Boeing 787). Deze moderne toestellen bieden alle faciliteiten die je tegenwoordig in een vliegtuig mag verwachten. Zo heb je bij je stoel ook een usb-poort om je apparatuur op te laden, om maar wat te noemen. Ook zaken als verlichting en luchtcirculatie zijn optimaal voor het welzijn van de passagiers.

Beenruimte TUI Curacao

Vlieg je met TUI naar Curacao, dan heb je sowieso een prima plek in de Dreamliner. Economy klasse biedt 71-74 cm beenruimte en daarmee kan de gemiddelde Nederlander goed zijn benen kwijt.
In de Comfort klasse heb je 86 cm beenruimte en je hebt een 106 cm in de Deluxe klasse.

TUI Dreamliner stoelindeling

Tui Curacao pakketreizen

Boek je liever een ticket én accommodatie tegelijk? Kijk dan naar ons selectie van de beste TUI Curacao Pakketreizen.

Economy

v.a. 449 *

Beenruimte: 71-74 cm

Ruimbagage: tegen bijbetaling

Stoelreservering: tegen bijbetaling

Online inchecken: 24 uur voor vertrek

Persoonlijk Entertainment Set

Maaltijden met drankjes & snacks

Boek Economy

Comfort

v.a. 489 *

Beenruimte: 86 cm

Ruimbagage: tegen bijbetaling

Stoelreservering: tegen bijbetaling

Online inchecken: 24 uur voor vertrek

Persoonlijk Entertainment Set

Maaltijden met drankjes & snacks

Boek Comfort

Deluxe

v.a. 1.029 *

Beenruimte: 106 cm

Ruimbagage: tot 40 kg p.p.

Stoelreservering: inclusief

Online inchecken: 30 dagen voor vertrek

Persoonlijk Entertainment Set

Deluxe maaltijden met drankjes & snacks

Boek Deluxe

*: Tarieven zijn een indicatie; minimale tarief buiten actieperiodes als Tui Ticket Sale.

Hand- of Ruimbagage?

Zoals ondertussen wel bekend zal zijn, moet je (in Economy en Comfort klasse) sowieso betalen voor ruimbagage. Dat is voor velen een reden om zoveel mogelijk mee te nemen als handbagage in het vliegtuig, want dat mag wel gratis. Maar ook hier zijn beperkingen voor ingesteld. Handbagage mag een maximale afmeting van 55x40x20 cm hebben, met een maximaal gewicht 10 kg. Per passagier is 1 st. handbagage toegestaan. Overschrijd je (één van) deze limieten, dan kan je gevraagd worden dit in te checken als ruimbagage, mogelijk ook tegen extra kosten.

Bagage-beperking corona

Let op: Om contactmomenten aan boord te beperken i.v.m. mogelijk gevaar op coronabesmetting, mag je tijdelijk slechts één stuk handbagage meenemen. Dit kan één hand-, laptop- of rugtas per persoon zijn van maximaal 10 kg en maximaal 30x30x15 cm en moet in het vliegtuig bij je voeten geplaatst worden onder de stoel voor je. Trolleys of handbagagekoffers zijn tijdelijk niet toegestaan! Een handbagagekoffer of trolley van max. 55x40x20 cm (max. 10 kg) kun je gratis inchecken.

Ruimbagage

Voor verre bestemmingen (waaronder Curacao) gelden bij TUI de volgende tarieven voor ruimbagage:
– 20 kg: € 25 bij Economy en Comfort
– 25 kg: € 30 bij Economy en Comfort
– 30 kg: € 40 bij Economy en Comfort
– 40 kg: € 50 bij Economy en Comfort. Tot 40 kg incl. bij Deluxe
– 50 kg: € 65 bij Economy en Comfort. € 30 bij Deluxe

Deze kosten zijn per persoon, enkele reis. Ruimbagage kun je tot 24 uur voor vertrek online reserveren. Je kunt ook op Schiphol pas je ruimbagage boeken, maar dan betaal je € 10 extra bij bovenstaande tarieven. Als je met meerdere personen binnen één boeking reist mag je het totale bagagegewicht verdelen. Voor één st. ruimbagage is het maximale gewicht 32 kg, je mag meerdere stukken ruimbagage inchecken per persoon. Maximale afmeting is 158 cm (L+B+H). Voor kinderen t/m 1 jr. mag je gratis 10 kg ruimbagage meenemen, plús een kleine buggy of Maxi Cosi (o.i.d.).

Stoel reserveren

Bij TUI is het mogelijk kom vanaf 30 dagen tot 48 uur voor vertrek een stoel reserveren. Bij Economy en Comfort is dat tegen betaling, bij Deluxe is dat zonder extra kosten. Reserveer je geen stoel, dan is het mogelijk dat een reisgezelschap niet bij elkaar kan zitten. Kinderen t/m 11 jr. oud zitten altijd naast minstens één ouder/verzorger uit het reisgezelschap.
Bekijk de stoelindeling van de TUI Dreamliner Boeing 787-8

TUI Parking op Schiphol

Als je met TUI boekt, kun je gebruik maken van de TUI Parking Service. Je parkeert veilig en voordelig op Schiphol P3, en je kunt dan direct op de parkeerplaats al inchecken en -erg prettig- je ruimbagage al inleveren! Dat scheelt weer een hoop gesleep met je koffers. Vervolgens stap je relaxed in de bus die je in een paar minuten naar de Vertrekhal brengt. Inchecken heb je al gedaan, dus loop direct door naar de security check. Zo begint je vakantie nóg relaxter!
TUI Parking wordt voorlopig alleen aangeboden tijdens drukke periodes zoals schoolvakanties. Ook beschikbaar op vliegveld Eindhoven en Rotterdam-The Hague Airport.
Meer over TUI Parking

Boek jouw ticket