Buggy tour curacao stoere dingen doen

Stoere dingen doen

Wie houdt er nou niet van een klein beetje spanning en uitdaging tijdens zijn vakantie? Beleef het zelfs tijdens het Abseilen van de Julianabrug of tijdens een rondje knallen op een Jetski. Welke kies jij?
Buggy Tour Curacao Off-Road

Buggy Tour

Lekker crossen door stof en modder, en ondertussen ook nog de mooie natuur van Curacao bewonderen. Dat kan met deze stoere buggy tour langs de noordkust van Curacao.

Curasub onderzeeer curacao

Onderzeeër

Deze tour heet niet voor niets “Adrenaline Dive”! Met een echte onderzeeër ga je de diepe zee van Curacao in, tot een diepte van 137 meter! Durf jij het aan?

harley curacao tour

Harley Davidson Tour

Hoe vet is het om op een Harley Davidson te kunnen rijden en tegelijkertijd Curacao ontdekken. Doe deze mooie eilandtour met een echte Harley Davidson!

abseilen curacao julianabrug 1

Abseilen

Abseilen op Curacao! Zoek je echt de grootste adrenaline-kick die je op Curaçao kunt vinden, dan heb je hem hier gevonden: ga abseilen vanaf de bekende hoge Julianabrug. 

zeevissen curacao

Diepzeevissen

Je kent vast wel die stoere filmpjes waarop iemand flink in de weer is om een forse vis te vangen, midden op zee. Zou je dat ook wel eens willen doen? Het kan op Curaçao!

watersport curacao

Jetski

Even lekker crossen op Curacao? Dat doe je natuurlijk op het water! Ga mee met de Jetski Tour en ontdek Curacao op een originele manier vanaf het water.

kitesurfen curacao Awa Salu

Kitesurfen

Water en wind is volop op Curacao; een ideale locatie om te kitesurfen. Van introductie-les tot 2-daagse cursus, het kan allemaal.

seabob curacao onderwaterscooter

Seabob

Een snorkeltour, maar dan écht stoer? Ga er op uit met een Seabob! Als een echte James Bond ga je door het water met deze gadget.