harley curacao tour

Harley Davidson Tour

€ 185
Hoe vet is het om op een Harley Davidson te kunnen rijden en tegelijkertijd Curacao ontdekken. Doe deze mooie eilandtour met een echte Harley Davidson!

Rijden op een Harley Davidson

Iedereen wilt het wel een keer hebben gedaan, rijden op een Harley Davidson. Met deze tour heb jij de kans om deze ervaring een keer mee te maken. En extra leuk: bij deze Harley Davidson Tour mag je zelf kiezen op welk model Harley jij de tour gaat doen. Maar op elke Harley ben je natuurlijk de baas van de weg. Get your motor runnin’, head out on the highway!

Elke dag mogelijk

Tour van 4 uur

Ontdek Curaçao op een andere wijze

Zelf je Harley kiezen

  • Bestuurder is 21 jr. of ouder en heeft geldig rijbewijs (motoraantekening)
  • Helm inbegrepen
  • Borg € 1.000
  • Bijrijder kan mee voor € 20
  • Max. 8 motoren per tour

Tarief

Het tarief van deze tour bedraagt € 185 inclusief een helm in bruikleen. Wil je een bijrijder meenemen dan kan dat voor € 20 extra.

Hoe ziet de tour eruit?

Voor de tour is het verzamelpunt in Otrobanda. Na nog wat administratie (o.a. controle dat je het benodigde A-rijbewijs hebt) krijg je een helm uitgereikt en de motor toegewezen. Let’s go, de tour kan beginnen! De tour gaat over het westelijk deel van het eiland (Banda Abou) met uiteraard enkele stops onderweg voor een mooie foto, even wat relaxen en een drinkpauze. Heerlijk genieten van de mooie natuur, de wind in je gezicht en uiteraard het fantastische geronk van de motor. De gids is zeer ervaren dus die kan tussendoor van alles vertellen over het eiland. Stel gerust ook je vragen, indien mogelijk zul je misschien een beetje van de standaard-route afwijken om iets te zien wat ter sprake komt. Er gaan max. 8 motoren mee per tour, dus je gaat altijd in kleine groepen. Op elk model Harley Davidson, behalve de Sportster 833, kun je een bijrijder meenemen (€ 20 extra).
Nodig voor deze tour
Een vereiste bij deze tour is dat je een paar goede schoenen aan doet (teenslippers, Croqs, e.d. zijn niet toegestaan) en een lange broek. Neem ook een fles water mee voor onderweg. Je bent minimaal 21 jaar en uiteraard moet je ter plekke je een geldig Rijbewijs A kunnen tonen, een foto/scan wordt niet geaccepteerd.

Kies je eigen motor

Het leuke van deze tour is ook dat je zelf mag kiezen met welk model Harley Davidson jij de tour gaat maken (uiteraard o.b.v. beschikbaarheid en ‘wie het eerst komt … ‘). Wat is jouw favoriete model? (Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Harley Davidson Curacao - Sportster
Sportster 883
Harley Davidson Curacao - DynaStreet Bob
DynaStreet Bob
Harley Davidson Curacao - Softail Custom
Softail Custom
Harley Davidson Curacao - Road King
Road King
Harley Davidson Curacao - Electra Glide
Electra Glide

Harley Davidson Tour

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot
Laagste prijs; beste service
Bij reservering alleen aanbetaling

Ook leuk om te doen:

Harley Davidson tour

"*" geeft vereiste velden aan

De tour is elke dag mogelijk, van 09:00 tot 13:00
DD dash MM dash JJJJ
Welke Harley(s) wil je huren?