prive strand Curacao bij san nicolas

Privéstrand & Picknick

€ 139

  • Enige echte privéstrand van Curacao
  • Picknick gebaseerd op het seizoen
  • Voor min. 2 en max. 8 personen
  • Tarief incl. privéstrand, picknick, drinkwater en gebruik coolbox
Ruim 40 stranden op Curaçao voor een heerlijke stranddag. Maar soms wil je gewoon even lekker naar het strand zonder drukte van andere mensen om je heen. En dat kan! Boek nu jouw super romantische privéstrand met heerlijke picknick.

Jouw eigen strandje

Boek een exclusieve picknick bij plantage San Nicolas en beleef een unieke ervaring op een paradijselijk privé-strand dat voor een ochtend of middag helemaal voor jou is. Op dit authentieke landgoed van 300 hectare, gelegen aan de westkant van Curacao, kun je even ontsnappen aan het massatoerisme. Alles wordt hier tot in de puntjes voor je verzorgd zodat je alleen je maar je strandspullen hoeft in te pakken en kan komen genieten van een 3 gangen picknick in een prachtige omgeving. De picknick wordt bereid van met zorg geselecteerde verse lokale producten en op een duurzame wijze geserveerd.

Woensdag t/m zondag, in de ochtend of middag

Heel het strand alleen voor jou
Met luxe 3-gangen picknick
Max. 8 personen

Handig om te weten: prima schaduwplekken aanwezig

Privéstrand & Picknick

Book your private beach at Curacao
Prive Strand Curacao
prive strand curacao picknick

Tarief

Je boekt jouw heerlijke privéstrand vanaf € 139 p.p. Minimaal voor 2 personen, maximaal voor 8 personen. Bij reservering een aanbetaling van € 19 p.p., de rest betaal je kort van tevoren.

Boek ruim van tevoren!

Er is maar één strand hiervoor beschikbaar en dat kan max. 2x per dag gehuurd worden. Vandaar dat deze excursie doorgaans ruim van tevoren al vol zit (voor de populaire dagen/tijden). Wil je er zeker van zijn dat jij kan gaan genieten van deze unieke excursie, boek dan ruim van tevoren!

Hoe ziet een halve dag Privéstrand eruit?

Als je hebt geboekt ontvang je een dag van tevoren je persoonlijke code voor toegang tot het privéterrein, met ook een routekaart en verdere informatie. Bij aankomst op het landgoed wordt je verwelkomd bij het landhuis voor een korte rondleiding. Vervolgens krijg je de warme items voor de picknick mee en kun je met je eigen auto doorrijden naar het privé strand. Daar kun je heerlijk gaan genieten van de picknick die al voor je klaar gezet is.
Je kunt kiezen voor de Earlybird Ochtend Picknick (van 09:00 tot 12:30) om heerlijk de dag te beginnen op het privestrand of ga voor een schitterende zonsondergang met de Sunset Middag Picknick (van 15:00 tot 18:30). De picknick is een 3-gangen seizoensmenu, met in de ochtend vers kokoswater en een sapje en in de middag met agua frescas of een flesje rosé.

Romantisch of met vrienden

Genieten op een privéstrand is uiteraard een heerlijk romantische ervaring voor jou en je partner. Zeker voor de vele bruidsparen die op Curacao trouwen is dit een heerlijke uitje om samen te ontspannen (Tip: Dit is een uniek kado voor een bruidspaar!). Maar het is ook een schitterende setting voor een leuke middag met vrienden. Dus of je nu lekker romantisch samen komt genieten of met een groepje vrienden; het wordt sowieso een uitstapje om niet snel te vergeten.
LET OP: het kan een uitdaging zijn om het privéstrand te bereiken voor personen die slecht ter been zijn. Mail ons op boeking@naarcuracao.com om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzaam

Uiteraard willen we dit schitterende strandje mooi houden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en het verzoek aan de gasten is dan ook om koraalvriendelijke zonnebrandcrème te gebruiken en afval niet te laten rondslingeren in de natuur.

Waarom via NaarCuracao.com

Exclusieve aanbieder van dit privéstrand

4,8 sterren op Trustpilot

Bij reservering alleen aanbetaling

Privéstrand & Picknick

Privéstrand & Picknick

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *