Private Beach Curacao prive strand

Privéstrand & Picknick

€ 139

 • Enige echte privéstrand van Curacao
 • Helemaal voor jou alleen
 • Met picknick gebaseerd op het seizoen
 • Voor min. 2 en max. 8 personen

 • Tarief incl. privéstrand en complete picknick
 • Dé romantische topper van Curacao!
 • Nr.1 locatie voor huwelijksaanzoek
 • Kosteloos annuleren tot 48u vooraf
Ruim 40 stranden op Curaçao voor een heerlijke stranddag. Maar soms wil je gewoon even lekker naar het strand zonder drukte van andere mensen om je heen. En dat kan! Boek nu jouw 100% privéstrand met heerlijke picknick; super romantisch!

Woensdag t/m zondag, in de ochtend of middag

Heel het strand alleen voor jou
Met luxe 3-gangen picknick
Max. 8 personen

Goed om te weten: prima schaduwplekken aanwezig

Romantic Beach Private Curacao

Tarief

 • 12 jr. of ouder: € 139 p.p.
 • Kinderen 3 t/m 11 jr.: 40% korting
 • Kinderen 0 t/m 2 jr.: gratis (hiervoor wordt geen eten of drinken aangeboden)

Je boekt het privé strand voor minimaal 2 en maximaal 8 personen. Bij reservering een aanbetaling van € 19 p.p., het restant betaal je kort van tevoren.

Vervoer

Je rijdt met eigen (huur)auto naar het privé strand. Een dag van tevoren krijg je instructies hoe hier te komen en het hek te openen.
Er wordt geen transfer aangeboden. Als je geen eigen vervoer hebt, dan is deze excursie realistisch gezien niet mogelijk omdat je op het terrein nog moet verplaatsen na het inchecken.

Privé strand & Picknick: Boek ruim van tevoren!

Er is maar één strand hiervoor beschikbaar en dat kan max. 2x per dag gehuurd worden. Vandaar dat deze excursie doorgaans ruim van tevoren al vol zit. Wil je er zeker van zijn dat jij kan gaan genieten van deze unieke excursie, boek dan echt op tijd. “Vandaag” boeken voor “later deze week of volgende week” is doorgaans kansloos. Twijfel je nog? Boek het voor de zekerheid; je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos wijzigen of annuleren.

Hoe ziet een halve dag Privé strand eruit?

Als je hebt geboekt ontvang je een dag van tevoren je persoonlijke code voor toegang tot het privéterrein, met ook een routekaart en verdere informatie. Bij aankomst op het landgoed wordt je verwelkomd bij het landhuis voor een korte rondleiding. Vervolgens krijg je de warme items voor de picknick mee en kun je met je eigen auto doorrijden naar het privé strand. Daar kun je heerlijk gaan genieten van de picknick die al voor je klaar gezet is. Er is dan verder ook echt niemand op het strandje aanwezig, ook geen medewerker van het prive strandje. Je bent echt 100% helemaal alleen met de mensen die jij meeneemt.
Je kunt kiezen voor de Earlybird Ochtend Picknick (van 09:30 tot 13:30) om heerlijk de dag te beginnen op het privé strand of ga voor een schitterende zonsondergang met de Sunset Middag Picknick (van 15:00 tot 19:00). De picknick is een 3-gangen seizoensmenu, met in de ochtend vers kokoswater en een sapje en in de middag met agua frescas of een flesje rosé.

Romantisch of met vrienden

Genieten op een privéstrand is uiteraard een heerlijk romantische ervaring voor jou en je partner. Zeker voor de vele bruidsparen die op Curacao trouwen is dit een heerlijke uitje om samen te ontspannen (Tip: Dit is een uniek kado voor een bruidspaar!). Of de stap daarvoor: regelmatig wordt hier “dé vraag” gesteld, en er is nog geen vrouw die hier ‘Nee’ heeft gezegd.
Maar het is ook een schitterende setting voor een leuke middag met vrienden. Dus of je nu lekker romantisch samen komt genieten of met een groepje vrienden; het wordt sowieso een uitstapje om niet snel te vergeten.
LET OP: het kan een uitdaging zijn om het privéstrand te bereiken voor personen die slecht ter been zijn. Mail ons op boeking@naarcuracao.com om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzaam

Uiteraard willen we dit schitterende strand mooi houden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en het verzoek aan de gasten is dan ook om koraalvriendelijke zonnebrandcrème te gebruiken en afval niet te laten rondslingeren in de natuur.

Waarom via NaarCuracao.com

Exclusieve aanbieder van dit privéstrand
4,8 sterren op Trustpilot
Bij reservering alleen aanbetaling

Privéstrand & Picknick

Book your private beach at Curacao
Prive Strand Curacao
prive strand curacao picknick

Privéstrand & Picknick

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Kinderen t/m 2 jr. mogen gratis mee, maar daar wordt geen eten of drinken voor aangeboden.

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *