Dolphin Swim Curacao dolfijnen zwemmen

Dolphin Swim

Zwemmen met dolfijnen! Een droom voor velen en het kan op Curacao. Op een diervriendelijke manier kun je heerlijk zwemmen met dolfijnen. Boek nu Zwemmen met dolfijnen, de meest gekozen dolfijnen-excursie op Curacao.

Zwemmen met dolfijnen

Een unieke ervaring: zwemmen met dolfijnen in de natuurlijke lagune bij de Dolphin Academy Curacao. Het is toegankelijk voor iedereen die kan zwemmen, geen speciale vaardigheden nodig (voorwaarden: minimaal 1.30 mtr. lang en je kunt zwemmen). Boek vooraf om de populaire excursie niet te missen!

Dinsdag t/m zaterdag, om 08:30, 11:00 en 14:00

Populairste dolfijn-excursie
Mogelijk vanaf lengte 1,30 mtr.
30 minuten in het water

 • Unieke ervaring
 • Diervriendelijk in natuurlijke lagune
 • Foto’s optioneel

Hoe ziet de Dolphin Swim er uit

De meest populaire en eigenlijk ook de leukste dolfijnen-excursie op Curacao! Zelf zwemmen in de lagune en ondertussen de dolfijn die om je heen zwemt. Als een echte dolfijnentrainer kun je met enkele handgebaren de dolfijnen mooie kunstjes laten doen. Dansen, zingen, flink spetteren: het is feestje om deze activiteit met de dolfijnen te mogen doen.

Voordat je het water ingaat krijg je eerst zwemvinnen uitgereikt. Vervolgens word je in een groepje van max. 6 personen ingedeeld en ga je met jouw groep naar het bad waar je de Dolphin Swim gaat doen. Je krijgt duidelijk uitleg (Nederlandstalig) over wat wel en ook wat niet te doen als de dolfijn naar je toe komt.
In het water komen er 2 dolfijnen naar jouw groepje en kun je om de beurt een kunstje met de dolfijn doen, uiteraard volledig begeleid door de dolfijntrainer. Tussendoor kun je heerlijk een rondje zwemmen en komt de dolfijn gezellig naast je en zwemt een stukje met je mee.

Foto´s

Je bent ongeveer een half uur in het water met de dolfijnen. Na afloop kun je onder de douche om het zoute water van je af te spoelen, waarna je in de Photo Shop jouw foto’s met de dolfijnen kunt bekijken. De foto ’s worden sowieso gemaakt, pas na afloop hoef je te bepalen of je ze wilt kopen of niet (voor tarieven kijk hier).

Tarief

Je doet een Dolphin Swim voor € 179 p.p., inclusief toegang voor heel de dag tot Sea Aquarium Park. Hiermee is dit de laagste prijs voor de Dolphin Swim op heel Curacao, ook voordeliger dan bij Dolphin Academy zelf.

Zwemmen met dolfijnen – goed om te weten!

 • Familie en vrienden kunnen foto’s maken vanaf de diverse toeschouwers-platforms; deelnemers mogen geen camera mee het water in nemen
 • Breng zwemkleding, handdoek en zonnebrand mee
 • Alle toeschouwers, inclusief ouder/voogd die moet tekenen voor minderjarige deelnemers, zijn verplicht toegang te betalen voor het Sea Aquarium Park

Deze activiteit wordt uitgevoerd door Dolphin Academy. Boek je deze activiteit, dan ga je de overeenkomst met hen aan; Dolphin Academy is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de activiteit.

Waarom via NaarCuracao.com?

Gratis wijzigen tot 24u van tevoren
Betrouwbaar betalen met iDeal, creditcard of PayPal
Goede klantenservice, óók buiten kantoortijden

Dolphin Swim

2 reviews op “Dolphin Swim”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming ;
catering/verzorging ;
In verhouding tot de prijs ;
 1. Maureen
  2 augustus 2019 at 19:55

  Wat een ongelofelijk mooie ervaring ! En wat zijn ze lief voor de dolfijnen. Geweldig om te zien dat de trainers z’n goede band hebben met de dolfijnen! Zeker een aanrader om te doen.

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 2. Noah en Emma
  23 december 2018 at 12:45

  Suuuuperleuk!!!

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *