Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Watersport op Curacao

Met zoveel water op en om Curacao kan het natuurlijk niet anders dan dat je er allerlei watersporten kunt beoefenen. En voor vrijwel alles geldt: leuk voor jong & oud, voor beginner & expert!

Jetski

jetski-tour-curacao

Maak een mooie tour met een Jetski op het Spaanse Water. Met gids en je mag zonder meerprijs een passagier meenemen op je jetski.

Maandag t/m vrijdag

Jetski Tour

Watersport Curacao

Suppen

suppen curacao bij SUP Curaçao

Suppen is mogelijk voor iedereen, van jong tot oud: stap op de brede plank en je vaart gelijk weg zonder problemen. Ga mee op de tour (met gids) over het Spaanse Water, waarbij je o.a. ook de mangrove kunt bewonderen.

Maandag t/m vrijdag

Suppen

Watersport Curacao

Kitesurfen

kite-surfen curacao

Water en wind is volop op Curacao; een ideale locatie om te kitesurfen. Van introductie-les tot 2-daagse cursus, het kan allemaal.

Elke dinsdag en zaterdag

kite surfen

Watersport Curacao

Seabob

seabob curacao

Een snorkeltour, maar dan écht stoer? Ga er op uit met een Seabob! Als een echte James Bond ga je door het water met deze gadget.

Elke dag mogelijk

Seabob

Watersport Curacao

Snorkeltour (per bus)

snorkeltour curacao per bus

Dit is echt de allerleukste snorkeltour van Curacao. Met een gezellige groep ben je heel de dag op pad in de Scuba bus, en kun je snorkelen bij o.a. Westpunt en Lagun. Echt een aanrader!

Elke donderdag

snorkeltour (bus)

Watersport Curacao

Duiken

duiken op curacao

Ook onderwater is Curacao mooi om te gaan ontdekken. Doe een introductieduik, ga duiken met dolfijnen of doe bv. een nachtduik. Zoveel mogelijkheden!

Elke vrijdag

duiken

Watersport Curacao