watersport curacao

Watersport op Curacao

Met zoveel water op en om Curacao kan het natuurlijk niet anders dan dat je er allerlei watersporten kunt beoefenen. En voor vrijwel alles geldt: leuk voor jong & oud, voor beginner & expert!

Suppen

suppen curacao

Suppen is mogelijk voor iedereen, van jong tot oud: stap op de brede plank en je vaart gelijk weg zonder problemen. Ga mee op de tour (met gids) over het Spaanse Water, waarbij je o.a. ook de mangrove kunt bewonderen.

Jetski

jetski curacao spaanse water

Maak een mooie Jetski tour over het Spaanse Water. Bekijk de mooie villa’s langs de kustlijn en vaar tussendoor met zo’n 50 km/u op jouw jetski. Neem gratis een passagier mee!

Foilsurfen

foil surf curacao

TIJDELIJK HELAAS NIET MOGELIJK

Foil Surfen

Kitesurfen

kitesurfen curacao Awa Salu

Water en wind is volop op Curacao; een ideale locatie om te kitesurfen. Van introductie-les tot 2-daagse cursus, het kan allemaal.

Seabob

seabob curacao onderwaterscooter

Een snorkeltour, maar dan écht stoer? Ga er op uit met een Seabob! Als een echte James Bond ga je door het water met deze gadget.

Kano varen

kano varen curacao glasbodem

Maak een mooie tour met een Jetski op het Spaanse Water. Met gids en je mag zonder meerprijs een passagier meenemen op je jetski. Let natuurlijk wel op alle veiligheidregels.

Snorkeltour

eilandtour curacao

Dit is echt de allerleukste snorkeltour van Curacao. Met een gezellige groep ben je heel de dag op pad in de Scuba bus, en kun je snorkelen bij o.a. Westpunt en Lagun. Echt een aanrader!

Duiken

duiken op curacao

Ook onderwater is Curacao mooi om te gaan ontdekken. Doe een introductieduik, ga duiken met dolfijnen of doe bv. een nachtduik en zie het onderwater leven in de nacht.