watersport curacao

Watersport op Curacao

Met zoveel water op en om Curacao kan het natuurlijk niet anders dan dat je er allerlei watersporten kunt beoefenen. En voor vrijwel alles geldt: leuk voor jong & oud, voor beginner & expert!

Jetski

jetski curacao spaanse water

Maak een mooie Jetski tour over het Spaanse Water. Bekijk de mooie villa’s langs de kustlijn. Neem gratis een passagier mee!

Aquafari

leukste excursies curacao congierge service

Wil je die schitterende onderwaterwereld van Curacao zien, maar is duiken niet jouw ding? Dan is de Aquafari onderwater-scooter dé oplossing.

Seabob

seabob curacao onderwaterscooter

Een snorkeltour, maar dan écht stoer? Ga er op uit met een Seabob! Als een echte James Bond ga je door het water met deze gadget.

Suppen

suppen curacao

Suppen is mogelijk voor iedereen, van jong tot oud: stap op de plank vaar gelijk weg. Ga mee op de tour over het Spaanse Water, via o.a. de mangrove.

Duiken

duiken op curacao

Ook onderwater is Curacao mooi om te gaan ontdekken. Doe een introductieduik, ga duiken met dolfijnen of doe bv. een nachtduik en zie het onderwater leven in de nacht.

Kitesurfen

kitesurfen curacao Awa Salu

Water en wind is volop op Curacao; een ideale locatie om te kitesurfen. Van introductie-les tot 2-daagse cursus, het kan allemaal.