transfer Curacao met Norwin

Transfer Curacao

Zoek je op Curacao een transfer van of naar vliegveld Hato die betrouwbaar, netjes en klantvriendelijk is? Dan moet je Norwin boeken. Met zijn grote glimlach brengt hij jou in zijn mooie ruime bus daar waar je heen wilt.

Transfer Curacao: regel het vooraf

Als je na een vlucht van minimaal 9 uur aankomt op Curacao wil je eigenlijk nog maar één ding: zo snel en makkelijk mogelijk naar je accommodatie. En als het even kan wel een beetje relaxed zonder al te veel omrijden en dat je niet het gevoel krijgt dat jij net weer die ene transfer hebt die de toeristen altijd teveel laat betalen.
Alleen al daarom is het handig om vooraf je transfer voor aankomst op Curacao te regelen. Wel zo prettig, dat je weet dat wanneer je aankomt dat dan Norwin je al op staat te wachten.

Transfer op Curacao, van en naar vliegveld Hato

Vast tarief per bestemming

Ruime bus voor 10 pers. met bagage

De vrolijkste taxi van Curaçao!

Vervoer van vliegveld naar accommodatie

In de Aankomsthal van Hato Airport op Curacao is het altijd een drukte. Jij hebt er net een lange vlucht op zitten, je zit nog half in de Nederlandse tijdzone en ondertussen moet je op zoek naar een taxi om je naar je accommodatie te brengen. Dat kan relaxter! Regel gewoon vooraf alvast je transfer voor Curacao, dan wacht Norwin je op in de Aankomsthal en brengt hij je direct naar de airco-gekoelde bus.
Voor de prijs maakt het niets uit; alle taxi’s op Curacao werken met door de overheid vastgestelde tarieven voor de transfers van en naar Hato Airport.

Norwin transfer Curacao airport

Vooraf reserveren is nodig!

Norwin is met zijn mooie en ruime taxibus erg populair voor een transfer op Curacao. Omdat de bus van Norwin net even groter is dan gemiddeld, kan hij ook makkelijker grotere groepen mensen meenemen: zonder problemen kunnen er 10 personen instappen, mét bagage. Maar daardoor is het wel noodzaak om vooraf te reserveren.

Tarief transfer Curacao

Voor de prijs van een transfer op Curacao hoef je niet te gaan shoppen: de Curaçaose overheid heeft de tarieven vastgesteld voor transfers van/naar Hato Airport.
Ter indicatie de tarieven van enkele populaire bestemmingen vanaf Hato Airport.
Piscadera en Blue Bay => NAF 65 (US$ 35)
Grote Berg en Otrobanda => NAF 75 (US$ 40)
Punda, Pietermaai en Kunuku Aqua Resort => NAF 85 (US$ 45)
Marie Pampoen, Mambo, Villapark Fontein en Coral Estate => NAF 90 (US$ 50)
Jan Thiel, Jan Sofat en Cas Grandi => NAF 110 (US$ 60)
=> Voor meer locaties: bekijk de prijzen in het reserveringsformulier.

Vermelde tarieven zijn voor 1 t/m 4 personen, tussen 06:00 en 23:00. Bij 5 personen of meer geldt per persoon (vanaf de 5e persoon) een toeslag van 25% op het standaardtarief.
Tussen 23:00 en 06:00 geldt het nachttarief waarbij 25% extra wordt berekend t.o.v. het standaard tarief.

Bij het reserveren van een transfer wordt een aanbetaling van € 4,50 (NAF 10) per rit berekend. Het restant kan betaald worden bij Norwin.

Norwin staat voor je klaar

Na aankomst op Curaçao heb je Norwin snel gevonden. Hij zal op je wachten in de Aankomsthal en dan brengt hij jou snel naar de heerlijk gekoelde bus.
En is Norwin al geboekt voor een andere rit, dan is dat geen probleem. Hij zorgt ervoor dat een betrouwbare collega jou ophaalt en keurig naar je accommodatie brengt.

Waarom boeken via NaarCuracao.com?

Beste klantenservice, ook buiten kantoortijden

Laagste prijs; vastgestelde tarieven

Gegarandeerd altijd plek!

Transfer Hato Airport

.

8 reviews op “Transfer Curacao”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming ;
catering/verzorging ;
In verhouding tot de prijs ;
 1. Fred, Bianca en Marissa
  7 maart 2023 at 14:18

  Taxi Norwin heeft ons naar de accommodatie gebracht en weer opgehaald. Betrouwbaar, veilig en vriendelijk! Gezellig praatje onderweg. Hij verteld je veel, ook nuttige info. Wij vinden het zeker een aanrader en zullen er weer gebruik van maken bij een volgende vakantie op Curaçao.

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 2. Marten
  17 november 2022 at 22:20

  Norwin is een gezellige, betrouwbare, capabele en humoristische chauffeur die als geen ander weet hoe hij een toerist zich welkom moet laten voelen. Heerlijke ontvangst en hij zorgde er zelfs op de terugweg voor dat ik met een glimlach weer aansloot in de rij bij de incheckbalie. Norwin is een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar betrouwbaar en goed transport.

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 3. Gisela van Dijk-Garia
  17 november 2022 at 21:32

  Norwin is echt een hele fijne taxichauffeur. Op hato stond hij ons al op te wachten. Onderweg gezellig van alles vertellen over Curaçao. Waar wij gezellig naar toe kunnen gaan, en lekker kunnen eten. En erg gelachen met hem onderweg.
  Aan het eind van onze vakantie, kwam hij ons ook weer mooi op de afgesproken tijd ophalen om weer naar hato te brengen. Dus wanneer je op Curaçao aankomt, en je hebt een taxi nodig ga voor Norwin ☀️

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 4. Marjolein Gouder de Beauregard
  17 november 2022 at 20:28

  Echt de allerleukste taxichauffeur van Curaçao!! Goedlachs, vriendelijk en stipt op tijd.
  Ons vliegtuig kwam een uur eerder aan dan gepland. We waren bang dat we daardoor lang op het vliegveld zouden moeten wachten. Niets was minder waar. Hij had zelf de vluchttijden in de gaten gehouden en stond ons al op te wachten.
  Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 5. Fam Bakker
  3 december 2021 at 00:03

  Omdat we op het laatste moment nog een taxi nodig hadden naar ons appartement, kwamen wij via deze site en de goede revieuws uit bij taxi Norwin. Wat een ontzettend warm welkom was dat! Norwin stond ons keurig op te wachten bij het vliegveld en bracht ons samen met zijn vrouw Suzie naar ons appartement! Onderweg vertelde hij volop over Curaçao gaf ons tips en maakte grapjes! Dit was voor ons een fantastisch begin van onze vakantie, wat een geweldige aardige mensen! De prijs is prima en de service echt top! Een aanrader!

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 6. Lilian
  22 september 2021 at 21:41

  Norwin is een top taxi chauffeur.
  Hij rijd veilig en maakt een gezellig praatje. Geeft je tips waar je goed kunt eten , en welke plekjes je zeker moet gaan bezoeken op Curaçao. Dus heb je een transfer nodig van de luchthaven naar hotel en terug , of wil je een daagje erop uit en heb je zelf geen auto ? Boek Norwin

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 7. Hesdy Groenbast
  21 september 2021 at 15:17

  Hele gezellige en vriendelijke taxi chauffeur! Ik zou hem bij iedereen aanraden en wij nemen hem ook zeker weer als wij terug komen!

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;
 8. A Arends
  6 augustus 2021 at 16:19

  Norwin is een fantastische taxi chauffeur. Hij staat op tijd klaar, rijdt relaxed, reageert snel op appjes en heeft altijd een goed humeur. Norwin is ook een super goede gids en kan veel over het eiland vertellen. Het is zeker aan te raden om Norwin te vragen om je een stuk van het eiland te laten zien. Hij kent de mooie plekken en kan je er veel over vertellen. Dit is veel leuker en relaxter dan het boeken van een georganiseerde tour. Je doet alles in jouw tijd en alleen met jouw gezelschap. Ook ideaal als je (kleine) kinderen hebt. Zeker nu er weinig huurauto’s op het eiland zijn is dit een super mooi alternatief om toch het eiland te zien.

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *