airport taxi curacao hato norwin

Transfer Curacao

 • Vaste tarieven per accommodatie
 • Zeer klantvriendelijk & betrouwbaar
 • Tot 10 pers. + bagage
 • Goede reviews
 • Een warm welkom op Curacao!
Zoek je op Curacao een transfer van of naar vliegveld Hato die betrouwbaar, netjes en klantvriendelijk is? Dan moet je Norwin hebben. Met zijn grote glimlach brengt hij jou in zijn mooie ruime bus daar waar je heen wilt.

Transfer op Curacao, van en naar vliegveld Hato

Door overheid vastgestelde tarieven

Comfortabele bus met airco

Norwin staat voor je klaar in de Aankomsthal

Vervoer van vliegveld naar accommodatie

In de Aankomsthal van Hato Airport op Curacao is het altijd een drukte. Jij hebt er net een lange vlucht op zitten, je zit nog half in de Nederlandse tijdzone en ondertussen moet je op zoek naar een taxi om je naar je accommodatie te brengen. Dat kan relaxter! Regel gewoon vooraf alvast je transfer voor Curacao, dan wacht Norwin je op in de Aankomsthal en brengt hij je direct naar de airco-gekoelde bus.
Voor de prijs maakt het niets uit; alle taxi’s op Curacao werken met door de overheid vastgestelde tarieven voor de transfers van en naar Hato Airport.

Norwin transfer Curacao airport

Vooraf reserveren wordt geadviseerd

Norwin is met zijn mooie en ruime taxibus erg populair voor een transfer op Curacao. Omdat de bus van Norwin net even groter is dan gemiddeld, kan hij ook makkelijker grotere groepen mensen meenemen: zonder problemen kunnen er 10 personen instappen, mét bagage. Maar daardoor is het wel noodzaak om vooraf te reserveren.

Tarief transfer Curacao

Voor de prijs van een transfer op Curacao hoef je niet te gaan shoppen: de Curaçaose overheid heeft de tarieven vastgesteld voor transfers van/naar Hato Airport. Vanwege het internationale karakter van de transfers wordt de prijs vaak in Antilliaanse Guldens (NAF) en US Dollar (US$) vermeld.
Ter indicatie de tarieven van enkele populaire bestemmingen vanaf Hato Airport:
Piscadera en Blue Bay => NAF 65 / US$ 35
Grote Berg en Otrobanda => NAF 75 / US$ 40
Punda, Pietermaai en Kunuku Aqua Resort => NAF 85 / US$ 45
Marie Pampoen, Mambo, Villapark Fontein en Coral Estate => NAF 90 / US$ 50
Jan Thiel, Jan Sofat en Cas Grandi => NAF 110 / US$ 60
=> Kijk in de tabel voor meer tarieven.

Vermelde tarieven zijn voor 1 t/m 4 personen, tussen 06:00 en 23:00. Bij 5 personen of meer geldt per persoon (vanaf de 5e persoon) een toeslag van 25% op het standaardtarief.
Tussen 23:00 en 06:00 geldt het nachttarief waarbij 25% extra wordt berekend t.o.v. het standaard tarief.

Bij het reserveren van een transfer wordt een aanbetaling van € 5 (NAF 10) per rit berekend. Het restant betaal je bij Norwin. Dit kan alleen cash, in Antilliaanse Gulden of US Dollar.

Waarom boeken via NaarCuracao.com?

Beste klantenservice, ook buiten kantoortijden

Laagste prijs; vastgestelde tarieven

Gegarandeerd altijd plek!

Transfer Hato Airport

Transfer curacao vliegveld Norwin
Norwin taxi transfer curacao vliegveld
Norwin Taxi Curacao service

.

12 reviews op “Transfer Curacao”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

4.7 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Rob Schaap
  20 mei 2024 at 20:34

  Transfer online geboekt.
  Van Hato naar Bluebay vv

  Konden bij aankomst Norwin niet vinden.
  Maar via whatsapp snel contact dat hij op de luchthaven was. Snel was de ontmoeting geregeld, Norwin was heel behulpzaam met koffers. Tijdens de rit veel tips over het eiland. Voor de terugrit kregen we een appje van Norwin of hij ons iets later kon ophalen.
  Was hij toch eerder dan de nieuwe afgesproken tijd. Onderweg naar de luchthaven werd er met interesse gevraagd naar het verloop van onze vakantie. Ook bij deze rit ontfermde Norwin zich over onze koffers.
  Volgende keer weer naar Curacao wij gaan weer online opzoek voor een transfer met Norwin.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 2. Lydia
  8 november 2023 at 12:44

  Wat een leuke man is Norwin. Stond al op ons te wachten op het vliegveld en heeft ons geïnformeerd over alle mooie plekken op Curaçao tijdens onze taxirit. Kwam ons ook weer op tijd ophalen om weer richting het vliegveld te gaan. Kortom, boek een transfer bij Norwin. Het is zeker de moeite waard.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 3. Aren Buvens
  25 oktober 2023 at 13:51

  Met Norwin de transfer van 6 volwassenen en 2 baby’s van het vliegveld naar onze bestemming en terug geregeld. Wij zij zeer content hoe hij dit stipt en correct heeft uitgevoerd. Prima materiaal, goede chauffeur en uitstekende ambassadeur van het eiland. Kortom een aanbeveling om je te laten vervoeren op Curaçao.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 4. Thomas en familie
  24 september 2023 at 21:11

  Ik heb via deze site een transfer bij Norwin geboekt van het vliegveld naar ons appartement. Daarna
  nog een keer een transfer met Norwin naar een ander resort en ik heb nog een auto bij Norwin gehuurd.
  De eerste boeking via deze website ging super! Het is niet goedkoop maar er kwam een snelle reactie van naarcuracao.com en duidelijke communicatie en informatie via de app.
  Helaas heb ik een wat minder prettige ervaring met Norwin zelf. Opzich kan ik beamen wat hierboven geschreven staat. Norwin is een prettige chauffeur, die leuk kletst. Ook reageerd hij snel op een app als je iets van hem nodig hebt. Hierna is de ervaring omgekeerd en is er een slechte communicatie en houd Norwin zich niet aan afspraken.
  Bij de eerste transfer had Norwin blijkbaar geen tijd en dus een collega gestuurd. Wij waren opzich na een lange vlucht allang blij dat iemand ons ophaalde maar dit was een blijkbaar een teken aan de wand.
  Bij de tweede transfer kwam Norwin een uur te laat, waarbij hij diverse keren slecht reageerde op berichten in de app.
  De auto die ik daarna bij hem huurde was oud en niet netjes af getankt en bij het ophalen van de auto gaf Norwin weer niet thuis. Na weer een uur niets van hem gehoord te hebben na de afgesproken tijd kreeg ik nadat ik zelf gebeld had te horen dat hij niet meer kwam en het maar de dag erna werd.

  Mijn advies is dus, boek prima je transfer via deze website maar doe daarna geen zaken meer met Norwin. We hebben onze laatste transfer dus ook via een ander bedrijf geregeld.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 5. Fred, Bianca en Marissa
  7 maart 2023 at 14:18

  Taxi Norwin heeft ons naar de accommodatie gebracht en weer opgehaald. Betrouwbaar, veilig en vriendelijk! Gezellig praatje onderweg. Hij verteld je veel, ook nuttige info. Wij vinden het zeker een aanrader en zullen er weer gebruik van maken bij een volgende vakantie op Curaçao.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 6. Marten
  17 november 2022 at 22:20

  Norwin is een gezellige, betrouwbare, capabele en humoristische chauffeur die als geen ander weet hoe hij een toerist zich welkom moet laten voelen. Heerlijke ontvangst en hij zorgde er zelfs op de terugweg voor dat ik met een glimlach weer aansloot in de rij bij de incheckbalie. Norwin is een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar betrouwbaar en goed transport.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 7. Gisela van Dijk-Garia
  17 november 2022 at 21:32

  Norwin is echt een hele fijne taxichauffeur. Op hato stond hij ons al op te wachten. Onderweg gezellig van alles vertellen over Curaçao. Waar wij gezellig naar toe kunnen gaan, en lekker kunnen eten. En erg gelachen met hem onderweg.
  Aan het eind van onze vakantie, kwam hij ons ook weer mooi op de afgesproken tijd ophalen om weer naar hato te brengen. Dus wanneer je op Curaçao aankomt, en je hebt een taxi nodig ga voor Norwin ☀️

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 8. Marjolein Gouder de Beauregard
  17 november 2022 at 20:28

  Echt de allerleukste taxichauffeur van Curaçao!! Goedlachs, vriendelijk en stipt op tijd.
  Ons vliegtuig kwam een uur eerder aan dan gepland. We waren bang dat we daardoor lang op het vliegveld zouden moeten wachten. Niets was minder waar. Hij had zelf de vluchttijden in de gaten gehouden en stond ons al op te wachten.
  Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 9. Fam Bakker
  3 december 2021 at 00:03

  Omdat we op het laatste moment nog een taxi nodig hadden naar ons appartement, kwamen wij via deze site en de goede revieuws uit bij taxi Norwin. Wat een ontzettend warm welkom was dat! Norwin stond ons keurig op te wachten bij het vliegveld en bracht ons samen met zijn vrouw Suzie naar ons appartement! Onderweg vertelde hij volop over Curaçao gaf ons tips en maakte grapjes! Dit was voor ons een fantastisch begin van onze vakantie, wat een geweldige aardige mensen! De prijs is prima en de service echt top! Een aanrader!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 10. Lilian
  22 september 2021 at 21:41

  Norwin is een top taxi chauffeur.
  Hij rijd veilig en maakt een gezellig praatje. Geeft je tips waar je goed kunt eten , en welke plekjes je zeker moet gaan bezoeken op Curaçao. Dus heb je een transfer nodig van de luchthaven naar hotel en terug , of wil je een daagje erop uit en heb je zelf geen auto ? Boek Norwin

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 11. Hesdy Groenbast
  21 september 2021 at 15:17

  Hele gezellige en vriendelijke taxi chauffeur! Ik zou hem bij iedereen aanraden en wij nemen hem ook zeker weer als wij terug komen!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 12. A Arends
  6 augustus 2021 at 16:19

  Norwin is een fantastische taxi chauffeur. Hij staat op tijd klaar, rijdt relaxed, reageert snel op appjes en heeft altijd een goed humeur. Norwin is ook een super goede gids en kan veel over het eiland vertellen. Het is zeker aan te raden om Norwin te vragen om je een stuk van het eiland te laten zien. Hij kent de mooie plekken en kan je er veel over vertellen. Dit is veel leuker en relaxter dan het boeken van een georganiseerde tour. Je doet alles in jouw tijd en alleen met jouw gezelschap. Ook ideaal als je (kleine) kinderen hebt. Zeker nu er weinig huurauto’s op het eiland zijn is dit een super mooi alternatief om toch het eiland te zien.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *