prive tour curacao terreinwagen 4x4

Surprise me privetour

Curacao heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken. Maar ja, als gemiddelde toerist weet je die niet zomaar te vinden en ze staan lang niet allemaal in de reisgidsen. Ook de offroad wegen en paden zijn lang niet allemaal goed bereikbaarheid met een eigen auto. Laat je daarom verrassen met de privé jeep tour per comfortabele terreinwagen.

Elke dag mogelijk, start 09:45

Elke rit is uniek,
naar jouw wens

In comfortabele
4×4 terreinwagen

Incl. snack

Nu alleen kleine aanbetaling, de rest betaal je pas bij het inchecken

Hoe ziet de Surprise Me Privétour eruit

Om 09:45 wordt je opgepikt door de gidsen Maartje en/of Peter. De insteek voor heel de dag is vooral ook om er een mooi en relaxte dag van te maken. Ze overleggen graag hoe jouw tour eruit mag zien en stellen dan de tour zoveel mogelijk naar wens samen. Met deze privé jeep tour is het dus alleen uw eigen gezelschap en uw gids. Dat betekent alle aandacht voor u en de natuur en veel tijd om de tour naar eigen wens in te vullen.

De mooiste en bijzondere verscholen plekjes aan de noordkust zijn met een eigen auto vaak niet te bezoeken. Hun 4×4 terreinwagens zijn juist uitermate geschikt om met veel comfort deze prachtige plekken te ontdekken! Laat je verassen door de hoge en ruige golven, de prachtige natuur, bijzondere cactussen en nog veel meer. Liever een mooie route waarbij je de historie en ruines van Curaçao te zien krijgt? Of wil je juist (prive) strandjes bezoeken met prachtig koraal en vele vissen om te snorkelen? Ook daarvoor weten Maartje en Peter meerdere mooie non toeristische locaties om langs te rijden.

Jij bepaalt

Deze Surprise Me-prive jeep tour zal je zeker gaan verrassen, maar uiteraard heb je zelf wel inspraak in de globale inhoud van de rit. Wil je off-road, bv. de ruige noordkust verkennen? Of liever een mooie rit langs historische en culturele ‘landmarks’? Of wil je die schitterende kleine baaitjes die door de meeste toeristen nog niet ontdekt zijn? Het is allemaal mogelijk: jij bepaalt. Aan het begin van de rit overlegt de gids met jullie wat jullie wensen zijn en op basis daarvan wordt een mooie rit samengesteld. Ze proberen hierbij zoveel mogelijk alle drukke toeristische plekjes te vermijden en juist het echte privé, alleen op een eiland gevoel te creëren. Toch liever wat meer toeristische plekjes bezoeken? Geen probleem gewoon even aangeven wat de wensen zijn. (Extra entree gelden voor eigen rekening).

Catering & lunch

Tijdens de rit zorgt de gids voor heerlijk koud drinkwater en zul je ook een kleine snack aangeboden krijgen 
Omdat Maartje en Peter willen dat jij als gast een zo mooi mogelijke dag hebt, mag jij kiezen voor de lunch. Je bent vrij om te kiezen voor een (lokaal) restaurant ergens onderweg op eigen kosten. Mocht het wat langer duren tijdens de lunch bij het restaurant rijden ze natuurlijk gewoon wat langer door, wel zo eerlijk. Maar als we een tip mogen geven: Je kunt ook kiezen voor de home-made picknick. Een heerlijke lunch samengesteld met o.a. groente en fruit uit de eigen plantage van Maartje en Peter, een gekookt of gebakken eitje van hun eigen scharrelkippen, vers gebakken broodjes met hartig en zoet beleg, en een vers fruitsapje. Voor kids worden er zelfs pannenkoekjes gebakken! Natuurlijk is de picknick op een mooie locatie, zodat je zelfs tijdens de lunch ook nog van de omgeving kunt genieten. Aanrader!

Comfortabele terreinwagens

Bij de Surprise Me privé jeep tour zul je heerlijk comfortabel vervoerd worden in één van de twee 7-zitter terreinwagens (Toyota Land Cruisers). Je zit dus bij de gids IN de jeep. Boek je de tour voor max. 6 personen dan gaan jullie in één terreinwagen, Bij 7 t/m 12 personen wordt ook de tweede terreinwagen gebruikt. Let wel, om het comfort te behouden tijdens de tour is er een maximum van 5 personen per jeep als er gebruik gemaakt wordt van de picknick onderweg.

Wie zijn Maartje en Peter

De gidsen van de Surprise Me privé jeep tour zijn Maartje en Peter. Echte gezelschapsdieren die sinds 2010 op Curaçao wonen en onderweg tijdens de tour graag vertellen vanuit hun passie voor de natuur, cultuur en geschiedenis van Curaçao. Niet voor niets is hun insteek “Come as a guest, leave as a friend“! Zoals Maartje en Peter zelf zeggen, zien ze jou dan ook als ‘Tourbuddie’ en niet als ‘gast’.

back2nature curacao eilandtours

Mede doordat Maartje en Peter als vrijwilliger verbonden zijn aan de Stichting Uniek Curacao, een stichting die zich inzet voor het onderhoud van de natuur op Curaçao. Mede hierdoor kennen ze heel veel mooie plekjes van Curaçao waar de gemiddelde toerist of tour niet komt.

Tarief

Je kunt al mee met de Surprise Me privé tour voor € 102 p.p. Hiervoor krijg je:
– Schitterende privétour van 5 uur langs de mooie natuur & cultuur van Curacao
– Unieke tour: geef aan wat je wilt zien en je krijgt een tour op maat
– Incl. kleine snack
Kinderen 4 t/m 11 jr. mogen mee voor € 80 p.p. Kinderen 0 t/m 3 jr. mogen gratis mee, maar je moet wel zelf voor een geschikt autostoeltje zorgen.
Bij reservering doe je een aanbetaling van slechts 10%; de rest betaal je pas bij het inchecken.

Wil je als lunch een heerlijke home-made picknick? Dat kan voor € 20 p.p. extra.

Minimale aantal personen

De Surprise Me privé jeep tour gaat door bij een minimale deelname van 2 personen. Er worden dus GEEN groepen samen gevoegd in de comfortabele terreinwagens. Ben je alleen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Wanneer & waar

De Surprise Me privé tour is elke dag mogelijk, uiteraard wel afhankelijk van beschikbaarheid van Maartje en Peter. Vertrekpunt is Starbucks Otrabanda, of Landhuis Klein Santa Martha.
Verzamelen 9:45.
Beschik je over een (huur) auto of verblijf je al in het westen? kies dan voor het Landhuis Klein sta Martha. Vanaf daar rijden jullie zo het tourgebied aan de noorkust in, en is er dus meer efficiëntere tourtijd. 
Wil je ergens anders opgehaald worden, dan kan dat in de meeste gevallen wel, maar mogelijk tegen meerprijs.

Waarom met NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen aanbetaling

Laagste prijs; geen opslag tussenhandel

Beste klantenservice, ook buiten kantoortijden

Surprise Me

4 reviews op “Surprise me privetour”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Eugène Van wijchen
  25 mei 2024 at 23:00

  We ( mijn vrouw en ik) hebben een geweldige dag gehad. Samen met Maartje langs de noordkust gegaan hierbij op plekken gekomen waar je als toerist zelf niet komt. Veel gezien en door Maartje met veel passie verhalen verteld over deze natuur.
  Na de ruige noordkust hebben we op een prachtige locatie aan de kust genoten van haar home made lunch. De dag geëindigd op een mooi standje waar we nog even gesnorkeld hebben. Al met al als je echt Curaçao wilt zien is dit een echte aanrader.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 2. Marielle
  9 maart 2024 at 13:24

  Samen met mijn dochter hebben we een geweldige dag met Maartje gehad. Haar kennis en enthousiasme over het eiland werkt heel aanstekelijk! Op de afgesproken tijd haalde ze ons op en in overleg met haar is de route bepaald. Rekening houdend met onze wensen heeft ze ons echt verrast met een mooi off road gedeelte waar je anders zo aan voorbij zou zijn gereden (en met een gewone huurauto ook niet had kunnen rijden). Op een mooie rustige plek genoten van de picknick onder toeziend oog van een zeearend, echt prachtig. Wij hebben op en top genoten en bevelen deze excursie echt van harte aan!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 3. Jean & Denise
  27 februari 2024 at 16:23

  Fijne excursie gehad met deze tour helemaal naar onze eigen wensen ingevuld.
  Onze driver/gids Monique heeft ons alles verteld over de geschiedenis en cultuur van Curacao heeft ook gebracht naar mooie stranden, ongerepte natuur, flamingo’s
  Samen hebben wij van een heeerlijke lunch genoten door hen samengesteld.
  Ben je in Curacao bevelen we deze Topper zeker aan 5/5

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 4. Geertrui
  26 september 2023 at 13:31

  Wat een geweldige dag. In een jeep het westen van Curaçao verkennen. Wat een feest. Door Maartje hebben we ditprachtig stukje Curaçao mogen ontdekken. De ruige zee, de kustlijn, de beestjes, de verhalen over alles wat er te zien en te horen viel. Wat een passie! Ook de geschiedenis waarin de slavernij een grote rol speelt werd verteld. Helaas was het Tula museum niet open maar we hebben toch een beetje gevoeld van de pijn. De lunch was goed verzorgd en smaakte heerlijk. Aan het eind hebben we met z’n drieën (Geertrui, Hilly en Maartje) nog even gezwommen. Moe en voldaan gingen we terug naar ons appartement. Maartje BEDANKT. Dit moet iedereen die op Curaçao is of komt een keer meemaken!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *