Privé tour Curacao terreinwagen

Surprise me privetour

Curacao heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken. Maar ja, als gemiddelde toerist weet je die niet zomaar te vinden. Laat je verrassen met de privétour per comfortabele terreinwagen.

Elke dag mogelijk, start 09:45

Elke rit is uniek,
naar jouw wens

In comfortabele
4×4 terreinwagen

Volledig privé, geen andere gasten

Nu alleen kleine aanbetaling, de rest betaal je pas bij het inchecken

Hoe ziet de Surprise Me Privétour eruit

Om 09:45 wordt je opgepikt door de gidsen Maartje of Peter. De insteek voor heel de dag is vooral ook om er een relaxte dag van te maken, dus je begint met een kopje koffie/thee en je kunt aangeven waar je voorkeur ligt voor de trip. Wil je de stoere natuur in? Geen probleem met de comfortabele 4×4 terreinwagen! Doe je liever een mooie route waarbij je de historie van Curaçao te zien krijgt? Ook daarvoor weten Maartje en Peter meerdere mooie locaties om langs te rijden.

Jij bepaalt

Deze Surprise Me-privetour zal je zeker gaan verrassen, maar uiteraard heb je zelf wel inspraak in de globale inhoud van de rit. Wil je de ruige noordkust verkennen? Of liever een mooie rit langs historische en culturele ‘landmarks’? Of wil je die schitterende kleine baaitjes die door de meeste toeristen nog niet ontdekt zijn? Het is allemaal mogelijk: jij bepaalt. Aan het begin van de rit overlegt de gids met jullie wat jullie wensen zijn en op basis daarvan wordt een mooie rit bepaald.

Verder dan je huurauto

Met deze tour kom je óók in die gebieden waar je met je huurauto niet komt. Waar je met de huurauto niet off-road gaat omdat de weg te hobbelig of te steil is, kun je met de comfortabele terreinwagen zonder problemen op de allermooiste plekjes van Curacao komen. En de trip is dus echt volledig privé, er gaan geen andere gasten mee op jouw tour.

Catering & lunch

Tijdens de rit zorgt de gids voor heerlijk koud drinkwater en zul je ook  vers fruit uit eigen tuin aangeboden krijgen.
Omdat Maartje en Peter willen dat jij als gast een zo mooi mogelijk dag hebt, mag jij kiezen voor de lunch. Je bent vrij om te kiezen voor een restaurantje ergens onderweg (op eigen kosten), maar als we een tip mogen geven: Je kunt ook kiezen voor de home-made picknick! Een heerlijke lunch samengesteld met o.a. groente en fruit uit de eigen tuin van Maartje en Peter, een gekookt of gebakken eitje van hun eigen scharrelkippen, vers gebakken broodjes met hartig en zoet beleg, pannenkoekjes en een vers fruitsapje. Natuurlijk is de picknick op een mooie locatie, zodat je zelfs tijdens de lunch ook nog van de omgeving kunt genieten. Aanrader!

Comfortabele terreinwagens

Bij de Surprise Me privé tour zul je heerlijk comfortabel vervoerd worden in één van de twee 7-zitter terreinwagens (Toyota Land Cruisers). Boek je de tour voor max. 6 personen dan ga jullie in één terreinwagen, Bij 7 t/m 12 personen wordt ook de tweede terreinwagen gebruikt.

Wie zijn Maartje en Peter

De gidsen van de Surprise Me privétour zijn Maartje en Peter. Echte gezelschapsdieren die sinds 2010 op Curaçao wonen en onderweg tijdens de tour graag vertellen vanuit hun passie voor de natuur, cultuur en geschiedenis van Curaçao. Niet voor niets is hun insteek “Come as a guest, leave as a friend“! Zoals Maartje en Peter zelf zeggen, zien ze jou dan ook als ‘Tourbuddie’ en niet als ‘gast’.

back2nature curacao eilandtours

Mede doordat Maartje en Peter als vrijwilliger verbonden zijn aan de Stichting Uniek Curacao, een stichting die zich inzet voor het onderhoud van de natuur op Curaçao. Mede hierdoor kennen ze heel veel mooie plekjes van Curaçao waar de gemiddelde toerist of tour niet komt.

Tarief

Je kunt al mee met de Surprise Me privé tour voor € 104 p.p. Hiervoor krijg je:
– Schitterende privétour van 5 à 6 uur langs de mooie natuur & cultuur van Curacao
– Unieke tour: geef aan wat je wilt zien en je krijgt een tour op maat
– Incl. vers fruit en/of home-made snack
Kinderen 4 t/m 11 jr. mogen mee voor € 75 p.p. Kinderen 0 t/m 3 jr. mogen gratis mee, maar je moet wel zelf voor een geschikt autostoeltje zorgen.
Bij reservering doe je een aanbetaling van slechts 10%; de rest betaal je pas bij het inchecken.

Wil je als lunch een heerlijke home-made picknick? Dat kan voor € 19 p.p. extra.

Minimale aantal personen

De Surprise Me privé tour gaat door bij een minimale deelname van 2 personen. Ben je alleen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Wanneer & waar

De Surprise Me privé tour is elke dag mogelijk, uiteraard wel afhankelijk van beschikbaarheid van Maartje en Peter. Vertrekpunt is Starbucks Otrabanda, om 09:45 wordt je daar opgewacht door Maartje en/of Peter en dan kun je de wensen voor de rit bespreken.
Verblijf je ten westen van Willemstad, dan is het ook mogelijk om als vertrekpunt af te spreken bij Landhuis Klein Santa Martha.
Wil je ergens anders opgehaald worden, dan kan dat (mogelijk tegen meerprijs).

Waarom met NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen aanbetaling

Laagste prijs; geen opslag tussenhandel

Beste klantenservice, ook buiten kantoortijden

Surprise Me

1 review op “Surprise me privetour”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
catering/verzorging ;
In verhouding tot de prijs ;
 1. Geertrui
  26 september 2023 at 13:31

  Wat een geweldige dag. In een jeep het westen van Curaçao verkennen. Wat een feest. Door Maartje hebben we ditprachtig stukje Curaçao mogen ontdekken. De ruige zee, de kustlijn, de beestjes, de verhalen over alles wat er te zien en te horen viel. Wat een passie! Ook de geschiedenis waarin de slavernij een grote rol speelt werd verteld. Helaas was het Tula museum niet open maar we hebben toch een beetje gevoeld van de pijn. De lunch was goed verzorgd en smaakte heerlijk. Aan het eind hebben we met z’n drieën (Geertrui, Hilly en Maartje) nog even gezwommen. Moe en voldaan gingen we terug naar ons appartement. Maartje BEDANKT. Dit moet iedereen die op Curaçao is of komt een keer meemaken!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *