Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Surprise me privetour

€ 95 per persoon

Surprise me - privé tour

Curaçao heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken. Maar ja, als gemiddelde toerist weet je die niet zomaar te vinden en ze staan lang niet allemaal in de reisgidsen. Laat je verrassen met de privétour per terreinwagen door Maartje en Peter!
Elke dag mogelijk, start 09:45
Elke rit is uniek, naar jouw wens

Privé tour

In comfortabele 4x4 terreinwagen

Privé tour

Ontdek de mooie natuur, historie of strandjes

Privé tour

Incl. fruit uit eigen tuin

Privé tour

Nu alleen kleine aanbetaling, de rest betaal je pas bij het inchecken!
Boek de Surprise Me privé tour

Hoe ziet de Surprise Me Privétour eruit

Om 09:45 wordt je opgepikt door de gidsen Maartje of Peter. De insteek voor heel de dag is vooral ook om er een relaxte dag van te maken, dus je begint met een kopje koffie/thee en je kunt aangeven waar je voorkeur ligt voor de trip. Wil je de stoere natuur in? Geen probleem met de comfortabele 4×4 terreinwagen! Doe je liever een mooie route waarbij je de historie van Curaçao te zien krijgt? Ook daarvoor weten Maartje en Peter meerdere mooie locaties om langs te rijden.

Jij bepaalt

Deze Surprise Me-privetour zal je zeker gaan verrassen, maar uiteraard heb je zelf wel inspraak in de globale inhoud van de rit. Wil je off-road, bv. de ruige noordkust verkennen? Of liever een mooie rit langs historische en culturele ‘landmarks’? Of wil je die schitterende kleine baaitjes die door de meeste toeristen nog niet ontdekt zijn? Het is allemaal mogelijk: jij bepaalt. Aan het begin van de rit overlegt de gids met jullie wat jullie wensen zijn en op basis daarvan wordt een mooie rit bepaald.

Catering & lunch

Tijdens de rit zorgt de gids voor heerlijk koud drinkwater en zul je ook een heerlijke home-made snack aangeboden krijgen of vers fruit uit eigen tuin.
Omdat Maartje en Peter willen dat jij als gast een zo mooi mogelijk dag hebt, mag jij kiezen voor de lunch. Je bent vrij om te kiezen voor een restaurantje ergens onderweg, maar als we een tip mogen geven: Je kunt ook kiezen voor de home-made picknick! Een heerlijke lunch samengesteld met o.a. groente en fruit uit de eigen tuin van Maartje en Peter, een gekookt of gebakken eitje van hun eigen scharrelkippen, vers gebakken broodjes met hartig en zoet beleg, pannenkoekjes en een vers fruitsapje. Natuurlijk is de picknick op een mooie locatie, zodat je zelfs tijdens de lunch ook nog van de omgeving kunt genieten. Aanrader!

Comfortabele terreinwagens

Bij de Surprise Me privé tour zul je heerlijk comfortabel vervoerd worden in één van de twee 7-zitter terreinwagens (Toyota Land Cruisers). Boek je de tour voor max. 6 personen dan ga jullie in één terreinwagen, Bij 7 t/m 12 personen wordt ook de tweede terreinwagen gebruikt.

Boek de Surprise Me privé tour

Wie zijn Maartje en Peter

De gidsen van de Surprise Me privétour zijn Maartje en Peter. Echte gezelschapsdieren die sinds 2010 op Curaçao wonen en onderweg tijdens de tour graag vertellen vanuit hun passie voor de natuur, cultuur en geschiedenis van Curaçao. Niet voor niets is hun insteek “Come as a guest, leave as a friend“! Zoals Maartje en Peter zelf zeggen, zien ze jou dan ook als ‘Tourbuddie’ en niet als ‘gast’.
Mede doordat Maartje en Peter als vrijwilliger verbonden zijn aan de Stichting Uniek Curacao, een stichting die zich inzet voor het onderhoud van de natuur op Curaçao. Mede hierdoor kennen ze heel veel mooie plekjes van Curaçao waar de gemiddelde toerist of tour niet komt.

Jeep Prive Tour Curacao Peter Maartje

Tarief

Je kunt al mee met de Surprise Me privé tour voor € 95 p.p. Hiervoor krijg je:
– Schitterende privétour van 5 à 6 uur langs de mooie natuur & cultuur van Curacao
– Unieke tour: geef aan wat je wilt zien en je krijgt een tour op maat
– Incl. vers fruit en/of home-made snack
Kinderen 4 t/m 11 jr. mogen mee voor € 70 p.p. Kinderen 0 t/m 3 jr. mogen gratis mee, maar je moet wel zelf voor een geschikt autostoeltje zorgen.
Bij reservering doe je een aanbetaling van slechts 10%; de rest betaal je pas bij het inchecken.

Wil je als lunch een heerlijke home-made picknick? Dat kan voor € 13 p.p. extra.

Minimale aantal personen

De Surprise Me privé tour gaat door bij een minimale deelname van 2 personen. Ben je alleen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Wanneer & waar

De Surprise Me privé tour is elke dag mogelijk, uiteraard wel afhankelijk van beschikbaarheid van Maartje en Peter. Vertrekpunt is Starbucks Otrabanda, om 09:45 wordt je daar opgewacht door Maartje en/of Peter en dan kun je de wensen voor de rit bespreken.
Verblijf je ten westen van Willemstad, dan is het ook mogelijk om als vertrekpunt af te spreken bij Landhuis Klein Santa Martha.
Wil je ergens anders opgehaald worden, dan kan dat (mogelijk tegen meerprijs).

Corona-maatregelen

Uiteraard zal tijdens de Surprise Me privétour rekening worden gehouden met de op dat moment geldende corona-maatregelen. Deelnemers worden verzocht een mondkapje mee te nemen. Deze zal waarschijnlijk niet nodig zijn, maar er kan een situatie zijn waarbij het dragen van een mondkapje wel wenselijk wordt geacht.

Waarom met NaarCuracao.com

Bij reservering alleen aanbetaling
Laagste prijs; geen opslag tussenhandel
Beste klantenservice, ook buiten kantoortijden

Snel & eenvoudig reserveren:

 • Vertrekpunt
  Starbucks Otrabanda of Landhuis Klein Santa Martha
 • Starttijd
  09:45
 • Eindtijd
  15:00
 • Inclusief
  Surprise me privetour
  leuk voor kinderen
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
 • Exclusief
  drankjes (alcoholisch)
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.