Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Puppies knuffelen

per persoon

Puppies knuffelen

rescue paws curacao rpc honden
Op Curaçao zijn meerdere organisaties die zwerfhonden opvangen. Eén van de grootste is RPC, Rescue Paws Curaçao. Je kunt ze bezoeken!
Elke vrijdag, zaterdag en zondag, van 10:00 tot 12:00
puppy hond rpc sillouet 40x40 1

Wat

Puppies knuffelen

Rescue Paws Curaçao center

Wanneer

Vrijdag, zaterdag, zondag, van 10:00 tot 12:00

Tarief

Gratis, maar donaties zijn welkom

Wat is Rescue Paws Curaçao

Rescue Paws Curacao (RPC) is één van de stichtingen op Curaçao die zich inzet voor de zwerfhonden op het eiland. RPC heeft sinds een paar jaar een eigen center, midden op het eiland. Hier worden tientallen honden opgevangen, van pup tot oude lobbes. De meeste honden die door RPC worden opgevangen zijn van straat geplukt. Ze zijn op straat geboren of op straat gezet omdat de eigenaar er niet meer voor kon of wilde zorgen.

Op het center is het altijd een vrolijke en gezellige boel met allerlei blije snuitjes. Het center is volop in bedrijf maar ook nog in opbouw. Omdat men grotendeels afhankelijk is van vrijwilligers en donaties zal het enige tijd duren totdat het center helemaal klaar is, maar uiteraard worden de honden nu ook al keurig opgevangen. Er zijn verschillende secties op het center, elk voor een aparte ‘doelgroep’, zoals puppies, oudere rustige honden of honden “met een rugzakje”.

Liefde voor de hond

Het center is 5 j aar terug opgericht en ondertussen hebben ze een mooie naam opgebouwd op het eiland. Ooit uit liefde voor de honden begonnen en ondertussen uitgegroeid tot dit mooie grote center. De honden worden dan ook niet alleen maar opgevangen, er wordt meer gedaan zoals:
– Medische verzorging indien nodig
– Sterilisatie/castratie ter voorkoming van nog meer zwerfhonden
– Socialisatie van de honden
– Plaatsing van de honden bij nieuwe eigenaren.

Kom kijken & knuffelen!

Rescue Paws Curaçao vindt het leuk als je een kijkje komt nemen op het Center. Elke vrijdag, zaterdag en zondag ben je welkom tussen 10:00 en 12:00. Je krijgt een rondleiding en terwijl je alle vrolijke, lieve hondjes ziet hoor je hoe het er aan toe gaat bij Rescue Paws en leer je van alles over de honden.

Knuffeltijd!

Uiteraard mag je ook heerlijk met de honden spelen en knuffelen. Ook de puppies zullen staan te dringen om jouw aandacht.

Tarief

Een bezoek aan Rescue Paws Curaçao is helemaal gratis.
Maar… als stichting die draait op vrijwilligers, donaties en schenkingen kan RPC altijd wel wat gebruiken. Je maakt de hondjes enorm blij met spullen als hondenvoer, hondenspeeltjes, riemen, etc. Eigenlijk alles wat maar handig kan zijn voor een hond is welkom. Lukt het je niet om van tevoren langs een dierenwinkel te gaan, dan kun je ook gewoon een kleine financiële bijdrage achter laten. Niets moet uiteraard, maar alle beetjes helpen om de honden goed te kunnen verzorgen.

Je kunt ook online een donatie achterlaten via de website van Resue Paws Curaçao.

Locatie

Rescue Paws Curaçao ligt bij Plantage Porto Marie
Weg naar Cas Abao, net na villapark Fontein (aan de linkerkant).
Van tevoren aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langs gaan.

 • Vertrekpunt
 • Starttijd
  10:00
 • Eindtijd
  12:00
 • Kledingadvies
  gewone kleding
 • Inclusief
  Puppies knuffelen
  leuk voor kinderen
  zaterdag
  zondag
 • Exclusief
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.