Rescue Paws Curacao pup Frans (2023-05)

Puppies knuffelen

 • Tegenover villapark Fontein
 • Stichting Rescue Paws Curacao
 • Gratis toegang, donatie wordt gewaardeerd
 • Vrijdag, zaterdag, zondag, 10:00-12:00
 • De liefste honden en schattigste puppies
 • Adopteer jouw favoriet
Op Curacao zijn meerdere organisaties die zwerfhonden opvangen. Eén van de grootste is RPC, Rescue Paws Curacao. Je kunt ze gratis bezoeken voor een rondleiding over het rescuecenter, kennismaken met de honden en je mag uitgebreid knuffelen met de schattige puppies. En… zit er echt die ene tussen die je superleuk vindt? De honden zijn beschikbaar voor adoptie.

Rescue Paws Curacao
Vrijdag, zaterdag, zondag
10:00 tot 12:00

honden RPC Curacao zwerfhonden opvang

Goed om te weten:
Toegang is gratis en je hoeft niet van tevoren aan te melden. Echter de stichting kan alle (financiële) hulp gebruiken, dus vriendelijk verzoek is om een donatie mee te nemen.

Tarief

Een bezoek aan Rescue Paws Curaçao is helemaal gratis. Maar… als stichting die draait op vrijwilligers, donaties en schenkingen kan RPC altijd wel wat gebruiken. Je maakt de hondjes enorm blij met spullen als hondenvoer, anti-vlooien en anti-teken producten, hondenspeeltjes, etc. Lukt het je niet om van tevoren langs een dierenwinkel te gaan, dan kun je ook gewoon een financiële bijdrage achter laten. Niets moet uiteraard, maar alle beetjes helpen om de honden goed te kunnen verzorgen.

Vervoer

Er wordt geen transfer aangeboden naar het RPC Rescue Center op Plantage Porto Marie. Als je vanaf de doorgaande weg komt het terrein van RPC op, rijd dan rustig nog een stuk door. Kijk uit voor de kuilen in de weg. Je ziet vanzelf waar je kunt parkeren.
Als je wilt kunnen we een taxi voor je regelen.

Wat is Rescue Paws Curacao

Rescue Paws Curacao (RPC) is één van de stichtingen op Curacao die zich inzet voor de zwerfhonden op het eiland. RPC heeft sinds een paar jaar een eigen center, midden op het eiland. Hier worden tientallen honden opgevangen, van pup tot oude lobbes. De meeste honden die door RPC worden opgevangen zijn van straat geplukt. Ze zijn op straat geboren of op straat gezet omdat de eigenaar er niet meer voor kon of wilde zorgen.
Op het center is het altijd een vrolijke en gezellige boel met allerlei blije snuitjes. Het center is volop in bedrijf maar ook nog in opbouw. Omdat men grotendeels afhankelijk is van vrijwilligers en donaties zal het enige tijd duren totdat het center helemaal klaar is, maar uiteraard worden de honden nu ook al keurig opgevangen. Er zijn verschillende secties op het center, elk voor een aparte ‘doelgroep’, zoals puppies, oudere rustige honden of honden “met een rugzakje”.

Liefde voor de hond

De stichting is in 2014 opgericht en ondertussen hebben ze een mooie naam opgebouwd op het eiland. Ooit uit liefde voor de honden begonnen en ondertussen uitgegroeid tot dit mooie grote center. De honden worden dan ook niet alleen maar opgevangen, er wordt meer gedaan zoals:
– Medische verzorging indien nodig
– Sterilisatie/castratie ter voorkoming van nog meer zwerfhonden
– Socialisatie van de honden
– Plaatsing van de honden bij nieuwe eigenaren.

Je kunt ook online een donatie achterlaten via de website van Resue Paws Curaçao.

Curacao RPC honden opvang
Curacao zwerfhonden puppies
highfive RPC zwerfhonden curacao

2 reviews op “Puppies knuffelen”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Robin & Saskia
  25 november 2023 at 12:23

  RPC

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 2. Bianca Konings
  16 september 2023 at 01:39

  Ga met eigen ogen zien hoe deze kanjers zich inzetten voor de honden van Curaçao. Iedere gedumpte hond verdient een kans op een beter leven.
  En natuurlijk heerlijk knuffelen met het mooiste ras ter wereld, de Westpointer!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *