Buggy Curacao Offroad Tour

Buggy tour Off-Road

Je kunt voor een tour door de Curaçaose natuur in een comforabele terreinwagen stappen en je laten rijden. Maar het is natuurlijk veel leuker om zelf off-road te crossen. Ga mee met de Buggy Tour ‘Taste of Curacao’.

maandag, woensdag t/m zaterdag

Stoere tour, met gids
Tour van 3 uur
5.000 hectare als speeltuin

Handig om te weten: Je krijgt een bandana en bril ter bescherming tegen stof

Off-Road Buggy Tour

Met deze Off-Road Buggy Tour kom je op een uniek stukje Curacao waar je niet zomaar komt. Een terrein van 5.000 hectare waar je -met respect voor de natuur- lekker kunt crossen. Onder leiding van een ervaren gids verken je het terrein van de Santa Barbara Plantage. De tour is zo’n 3 uur met max. 2 personen per buggy. Het vermelde tarief is per buggy, ongeacht 1 of 2 personen.

  • 3 uur crossen in een buggy
  • incl. drankje & snack
  • zelf rijden (18+, geldig rijbewijs)
  • max. 2 personen per buggy
  • incl. bandana en bril tegen stof

Hoe ziet de Off-Road Buggy Tour er uit?

Een kwartier voor vertrek van de Buggy Tour meld je je op Santa Barbara. Het inchecken is bij restaurant Boca 19, bij Santa Barbara beach. Je krijgt hier een bandana en een stofbril, beide ter bescherming tegen al het stof dat je onderweg over je heen zult krijgen. Dat belooft wat! Uiteraard krijg je uitleg over de buggy’s en de tour, maar dan ga je snel op pad. Met max. 2 personen per buggy Op het terrein van de Santa Barbara plantage heb je aan de voet van Tafelberg zo’n 5.000 hectare om, veilig en met respect voor de natuur, te crossen. Door heuvelachtig terrein, over onverharde paden, langs indrukwekkende rotspartijen: je komt het allemaal tegen met deze Off-Road Buggy Tour.
Ongeveer halverwege zal een stop gemaakt worden bij een strandje, waar je even lekker kunt afkoelen en al het stof van je afspoelen. Je krijgt hier ook wat te drinken en een snackje. Belangrijke tip: Doe thuis vast zwemkleding aan onder je gewone kleding.

Voorwaarden

Om deze Buggy Tour te mogen doen moet de bestuurder 18 jr. of ouder zijn en in bezit van geldig rijbewijs (rijbewijs tonen bij inchecken). De passagier moet minimaal 1,20 mtr. lang zijn.

Tarief

Je doet deze stoere tour al voor € 229 per buggy en per buggy 1 of 2 personen; de prijs is dus per buggy. Bij reservering een aanbetaling van € 47 per buggy.

Hotel pick-up

Als je wilt kun je opgehaald worden bij je accommodatie met de hotel pick-up, voor accommodaties in/om de stad. Uiteraard wordt je na afloop ook weer netjes thuis gebracht.
– Ten westen van de Julianabrug: € 28 p.p.
– Pietermaai/Punda: € 21 p.p.
– Mambo: € 19 p.p.
– Jan Thiel: € 18 p.p.

Deze tour wordt uitgevoerd door Breeze Boattrips. Boek je deze tour, dan ga je de overeenkomst met hen aan; Breeze Boattrips is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour.

Waarom via NaarCuracao.com?

Kosteloos wijzigen tot 24u van tevoren
Laagste prijs, beste service
Review Trustpilot: 4,8 sterren

Buggy Tour Off-Road

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Nu alleen aanbetaling € 47 per buggy
  • € 0,00

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *