buggy tour Go West Curacao

Buggy tour Off-Road

Je kunt voor een tour door de Curaçaose natuur in een comforabele terreinwagen stappen en je laten rijden. Maar het is natuurlijk veel leuker om zelf off-road te crossen. Ga mee met de Buggy Tour ‘Go West’.

dinsdag t/m zaterdag

Stoere tour, met gids
Tour van 3 uur
Crossen over modder, kuilen en rotsen

Handig om te weten: Je krijgt een bandana en bril ter bescherming tegen stof en opvliegend modder

Off-Road Buggy Tour

Met deze Off-Road Buggy Tour ontdek je de westkant van Curacao die je in je gewone huurautootje niet kunt ontdekken. Over zandvlakten, door kuilen en over hobbels en als het ook maar een beetje heeft geregend moet je ook mo (of juist door!) diepe plassen sturen. Onder leiding van een ervaren gids verken je het off-road gebied ten westen van de stad. De tour is zo’n 3 uur met max. 2 personen per buggy. Het vermelde tarief is per buggy, ongeacht 1 of 2 personen.

  • 3 uur crossen in een buggy
  • incl. drankje & snack
  • zelf rijden (18+, geldig rijbewijs)
  • max. 2 personen per buggy
  • incl. bandana en bril tegen stof/modder

Hoe ziet de Off-Road Buggy Tour ‘Go West’ er uit?

Een kwartier voor vertrek van de Buggy Tour meld je je bij Dreams Curacao Resort aan de westkant van de stad. Je krijgt hier een bandana en een stofbril, beide ter bescherming tegen al het stof dat je onderweg over je heen zult krijgen. Dat belooft wat! Uiteraard krijg je uitleg over de buggy (voor de kenners: een Kawasaki Teryx V Twin 800) en de tour, maar dan ga je snel op pad, met max. 2 personen per buggy.
Je gaat via de Vlakte van Hato en San Pedro door de ‘woestijn van Curacao’. Bij droogte volop stof, bij nat weer volop modderplassen om doorheen te crossen. Je eerste stop is bij Boca Ascension, waar je met een klein beetje geluk Waldo the Turle kunt spotten. Vervolgens rijd je door naar Boka Patrick, de mooie natuurlijke fontein aan de kustlijn. Ongetwijfeld ben je ondertussen wel vies geworden van alle stof en/of modder, dus hoog tijd om af te spoelen. Daarvoor steek je het eiland over naar de zuidkust, om bij het strand van Daaibaai even heerlijk in zee te duiken (tip: doe zwemkleding aan onder je gewone kleding). Op de terugweg nog een mooie tussenstop bij Jan Kok om flamingo’s te spotten.

Voorwaarden

Om deze Buggy Tour te mogen doen moet de bestuurder 18 jr. of ouder zijn en in bezit van geldig rijbewijs (rijbewijs tonen bij inchecken). De passagier moet minimaal 1,20 mtr. lang zijn.

Tarief

Je doet deze stoere tour al voor € 227 per buggy en per buggy 1 of 2 personen; de prijs is dus per buggy. Bij reservering een aanbetaling van € 50 per buggy. Als je wilt kun je er een transfer bij boeken zodat je opgehaald en teruggebracht wordt (alleen mogelijk vanaf de grotere accommodaties in de stad).

Deze tour wordt uitgevoerd door Breeze Adventures. Boek je deze tour, dan ga je de overeenkomst met hen aan; Breeze Adventures is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour.

Waarom via NaarCuracao.com?

Kosteloos wijzigen tot 24u van tevoren
Laagste prijs, beste service
Review Trustpilot: 4,8 sterren

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *