Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Reisgids Curacao

reisgids curacao
Als je voor de eerste keer naar Curacao gaat, is een reisgids wel handig. Je leert het eiland veel sneller veel beter kennen, waardoor je nog meer zult genieten van je vakantie. We geven je de tips voor de beste Curacao reisgids.

Reisgids Curacao

Een reisgids over Curacao is eigenlijk echt wel nodig als je meer wilt zien dan alleen het strand. En zelfs dan nog, dan zul je niet zomaar die mooie baaitjes kunnen vinden. Maar uiteraard wil jij ook wel het eiland verkennen en kennis maken met wat Curacao nog meer te bieden heeft. Kortom, elke toerist op Curacao moet een reisgids hebben; de lokale bevolking van Curacao zal het waarderen dat je meer van het eiland wilt ontdekken dan alleen strand & zee!

Dit is Curacao editie 2022

Dit is Curacao 2018/2019

Dit is toch wel dé meest actuele reisgids voor je vakantie naar Curacao. De meest recente reisgids die op dit moment beschikbaar is, 192 pagina’s met uitgebreide en praktische info. De mooiste stranden en de beste duikspots, maar ook alle actuele tips over het nachtleven en de restaurants. Voorzien van duidelijke plattegronden.

Gratis video Curacao

Als je deze reisgids van Curacao aanschaft, krijg je er gratis een code bij waarmee je online al een video kunt bekijken over Curacao. Een mooie sfeerreportage waarmee je al heerlijk weg kunt dromen naar een tropische vakantie op ‘dushi Korsou’.
192 pagina’s | uitgave nov. 2021 | 20,95 bij Bol.com

Handig formaat
Zéér compleet
De hotspots, maar ook de unieke stille plekjes
Leest lekker weg
Plus gratis enthousiast makende video

Overige reisgidsen Curacao

Reishandboek Curacao

Reishandboek Curacao reisgids met woordenlijst

Dit boek biedt naast allerlei toeristische informatie over Curacao ook veel geschiedenis van het eiland. Voorzien van handige plattegronden waarmee je goed de weg kunt vinden. Voor een leuk contact met de lokale bevolking, kun je via dit boekje ook enkele woorden Papiaments leren.
3e druk mei 2022 | 168 pagina’s | 17,95 bij Bol.com

Reishandboek Curacao: meer info

reisgids Curacao

ANWB Extra Curacao

ANWB Extra Curacao reisgids

Al jarenlang de meest verkochte reisgids voor Curacao, en terecht! Met een handige uitneembare kaart van het eiland. In deze vernieuwde reisgids veel praktische tips over accommodaties & excursies. Ook aandacht voor Bonaire en Aruba; onderdeel van de meest succesvolle reisgidsenserie van Nederland.
1e druk april 2018 | 132 pagina’s | 12,99 bij Bol.com

ANWB Extra Curacao: meer info

reisgids Curacao

Cappuccino
in Curacao

cappuccino in curacao reisgids

Een hele leuke en originele insteek voor een reisgids, geschreven door Anike Redhed. Geen beschrijving van een (haastig?) verblijf van enkele dagen, maar Anika en haar man hebben enige tijd op Curacao gewoond en hun kennismaking met de cultuur, lokale bevolking, natuur en meer wordt op een leuke en luchtige manier beschreven. Vooral ook leuk om te lezen terwijl je relaxed op het strand of aan het zwembad ligt!
1e druk juli 2020 | 170 pagina’s | 17,95 bij Bol.com

Cappuccino in Curacao: meer info

reisgids Curacao

Dominicus
Landengids

Dominicus Landengids Aruba Curacao Bonaire

Ga je behalve naar Curacao ook genieten van Aruba en/of Bonaire, dan moet je deze reisgids hebben. Deze prettig geschreven reisgids biedt volop informatie om je de leuke plekken van de ABC-eilanden te ontdekken. Geschreven door Guido Derksen, die al meerdere reisgidsen uit voor Dominicus heeft geschreven.
9e druk aug. 2017 | 260 pagina’s | 23,99 bij Bol.com

Dominicus Landengids: meer info

reisgids Curacao

Reisdagboek
Curacao

reisdagboek curacao

Hoe leuk is dat: Een reisgids waar je zelf je eigen herinneringen van je vakantie in kwijt kunt! Alle leuke feitjes worden vermeld, en vul dat aan met jouw ervaringen van Curacao. Beantwoord de vragen over wat je hebt gegeten en gezien. Teken op de kaart waar je bent geweest en leg zo je persoonlijke herinneringen aan dit mooie eilandje vast.
Tip: Heel leuk voor stage herinneringen!
dagboek | 17,95 bij Bol.com

Reisdagboek Curacao: meer info

reisgids Curacao