Reisgids Curacao lezen

Reisgidsen Curacao

Als je voor de eerste keer naar Curacao gaat, is een reisgids wel handig. Je leert het eiland veel sneller veel beter kennen, waardoor je nog meer zult genieten van je vakantie. We geven je de tips voor de beste Curacao reisgids.

Dit is Curaçao 2024/2025

192 pagina’s – uitgave februari 2024 – € 21,95

Reisgids Dit Is Curacao 2024-2025

Dit is toch wel dé aanrader als je dit jaar op vakantie gaat naar Curaçao. De meest recente reisgids die op dit moment beschikbaar is, 192 pagina’s met uitgebreide en praktische info. De mooiste stranden en de beste duikspots, maar ook alle actuele tips over het nachtleven en de restaurants. Voorzien van duidelijke plattegronden en verrassende routes.

Gratis online video’s

Tijdens het lezen van deze Curacao reisgids kom je regelmatig een QR-code tegen. Met elke QR-code kun je gratis één van de 25 video’s bekijken over Curaçao of een website openen voor extra informatie over bijvoorbeeld een restaurant. Mooie sfeerreportages & tips waarmee je al heerlijk weg kunt dromen naar een tropische vakantie op ‘dushi Korsou’.

  • Handig formaat
  • Zéér compleet en actueel
  • De hotspots en de unieke stille plekjes
  • Leest makkelijk weg
  • Met gratis 25 video’s

Reisgids Curacao

Een reisgids over Curacao is eigenlijk echt wel nodig als je meer wilt zien dan alleen het strand. En zelfs dan nog, dan zul je niet zomaar die mooie baaitjes kunnen vinden. Maar uiteraard wil jij ook wel het eiland verkennen en kennis maken met wat Curacao nog meer te bieden heeft. Kortom, elke toerist op Curacao moet een reisgids hebben; de lokale bevolking van Curacao zal het waarderen dat je meer van het eiland wilt ontdekken dan alleen strand & zee!

Overige reisgidsen Curacao

Reishandboek Curacao

Reishandboek Curacao reisgids met woordenlijst

Dit boek biedt allerlei toeristische informatie over en geschiedenis van Curacao. Voorzien van handige plattegronden. Voor een leuk contact met de lokale bevolking ook enkele woorden Papiaments leren.
3e druk mei 2022 | 168 pagina’s | 18,99

Next Stop Curacao

Next Stop Curacao reisgids van Sambeeck

Dit is een “net-even-anders reisgids” voor een fantastische vakantie op Curaçao. Fleur, Kim en Susanne hebben elk een unieke band met Curacao en laten je in Next Stop Curaçao het eiland zien zoals zij het beleven.
1e druk juli 2022 | 192 pagina’s | 24,95

ANWB Extra Curacao

ANWB Extra Curacao reisgids

Al jarenlang de meest verkochte reisgids voor Curacao, en terecht! Met een handige uitneembare kaart van het eiland. In deze vernieuwde versie (2023) veel praktische tips. Ook aandacht voor Bonaire en Aruba
1e druk maart 2023 | 128 pagina’s | 15,50

Cappuccino in Curacao

cappuccino in curacao reisgids

Een hele leuke en originele insteek voor een reisgids, geschreven door Anike Redhed. Geen beschrijving van een (haastig?) verblijf van enkele dagen, maar Anika heeft enige tijd op Curacao gewoond en hun kennismaking met de cultuur, lokale bevolking en meer wordt op een leuke en luchtige manier beschreven. Vooral ook leuk om te lezen terwijl je relaxed op het strand ligt!
1e druk juli 2020 | 170 pagina’s | 19,90

Onverwacht Curacao

Onverwacht Curacao reisgids Joep Vercauteren

Een andere verrassing als reisgids is Onverwacht Curacao, geschreven door ‘ervaringdeskundige’ Joep Vercauteren. Joep ging voor werk (onverwacht) voor enkele maanden naar Curacao, wat uiteindelijk enkele jaren is geworden. Joep heeft onbevooroordeeld Curçao ontdekt en is verliefd geworden op het eiland, de cultuur en de mensen.
1e druk maart 2021 | 149 pagina’s | 14,95

Reisdagboek Curacao

reisdagboek curacao

Hoe leuk is dat: Een reisgids waar je zelf je eigen herinneringen van je vakantie in kwijt kunt! Alle leuke feitjes worden vermeld, en vul dat aan met jouw ervaringen van Curacao. Beantwoord de vragen over wat je hebt gegeten en gezien. Teken op de kaart waar je bent geweest en leg zo je persoonlijke herinneringen aan dit mooie eilandje vast.
dagboek | 19,90