Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Reisgids Curacao

reisgids curacao
Als je naar Curacao gaat, wil je je ook wel een beetje inlezen. Er is genoeg te lezen ter voorbereiding van vakantie, maar ook voor tijdens je tijd op Curacao. We geven je enkele tips.

Reisgids Curacao

Een reisgids over Curacao is eigenlijk echt wel nodig als je meer wilt zien dan alleen het strand. En zelfs dan nog, dan zul je niet zomaar die mooie baaitjes kunnen vinden. Maar uiteraard wil jij ook wel het eiland verkennen en kennis maken met wat Curacao nog meer te bieden heeft. Kortom, elke toerist op Curacao moet een reisgids ter beschikking hebben; de lokale bevolking van Curacao zal het waarderen dat je meer van het eiland wilt ontdekken dan alleen strand & zee!

Dit is Curacao editie 2021

Dit is Curacao 2018/2019

Dit is toch wel dé meest actuele reisgids voor je vakantie naar Curacao. De meest recente reisgids die op dit moment beschikbaar is, 192 pagina’s met uitgebreide en praktische info. De mooiste stranden en de beste duikspots, maar ook alle actuele tips over het nachtleven en de restaurants. Voorzien van duidelijke plattegronden.

Gratis online video Curacao

Als je deze reisgids van Curacao aanschaft, krijg je er gratis een code bij waarmee je online al een video kunt bekijken over Curacao. Een mooie sfeerreportage waarmee je al heerlijk weg kunt dromen naar een tropische vakantie op ‘dushi Korsou’.
192 pagina’s | uitgave nov. 2020 | 20,95 bij Bol.com

handig formaat

zéér compleet

dé hotspots, maar ook de unieke stille plekjes

leest lekker weg

met gratis enthousiast makende video

Overige reisgidsen Curacao

Reishandboek Curaçao

Reishandboek Curacao reisgids met woordenlijst

Dit boek biedt naast allerlei toeristische informatie over Curacao ook veel geschiedenis van het eiland. Voorzien van handige plattegronden waarmee je goed de weg kunt vinden. Voor een leuk contact met de lokale bevolking, kun je via dit boekje ook enkele woorden Papiaments leren.
1e druk okt. 2015 | 165 pagina’s | 16,95 bij Bol.com

Reishandboek Curacao

reisgids Curacao

ANWB Extra Curaçao

ANWB Extra Curacao reisgids

Al jarenlang de meest verkochte reisgids voor Curacao, en terecht! Met een handige uitneembare kaart van het eiland. In deze vernieuwde reisgids veel praktische tips over accommodaties & excursies. Ook aandacht voor Bonaire en Aruba; onderdeel van de meest succesvolle reisgidsenserie van Nederland.
1e druk april 2018 | 132 pagina’s | 12,99 bij Bol.com

ANWB Extra Curacao

reisgids Curacao

Puur Curaçao

reisgids curacao puur curacao

Leuke accommodaties, mooie adresjes, gezellige activiteiten én bespaartips voor Curacao. Met deze reisgids mis je niets meer van het eiland en heb je een naslagwerk met mooie foto’s en handige kaarten. Geschreven door Ellen de Vriend, schrijfster van meerdere romans die zich afspelen op Curacao en Bonaire.
1e druk aug. 2015 | 120 pagina’s | 21,54 bij Bol.com

Puur Curacao

reisgids Curacao

Dominicus Landengids

Dominicus Landengids Aruba Curacao Bonaire

Ga je behalve naar Curacao ook genieten van Aruba en/of Bonaire, dan moet je deze reisgids hebben. Deze prettig geschreven reisgids biedt volop informatie om je de leuke plekken van de ABC-eilanden te ontdekken. Geschreven door Guido Derksen, die al meerdere reisgidsen uit voor Dominicus heeft geschreven.
9e druk aug. 2017 | 260 pagina’s | 22,99 bij Bol.com

Dominicus Landengids

reisgids Curacao

Cappuccino in Curaçao

cappuccino in curacao reisgids

Een hele leuke en originele insteek voor een reisgids, geschreven door Anike Redhed. Geen beschrijving van een (haastig?) verblijf van enkele dagen, maar Anika en haar man hebben enige tijd op Curacao gewoond en hun kennismaking met de cultuur, lokale bevolking, natuur en meer wordt op een leuke en luchtige manier beschreven. Vooral ook leuk om te lezen terwijl je relaxed op het strand of aan het zwembad ligt!
1e druk juli 2020 | 170 pagina’s | 14,95 bij Bol.com

Cappuccino in Curacao

reisgids Curacao

Reisdagboek Curaçao

reisdagboek curacao

Hoe leuk is dat: Een reisgids waar je zelf je eigen herinneringen van je vakantie in kwijt kunt! Alle leuke feitjes worden vermeld, en vul dat aan met jouw ervaringen van Curacao. Beantwoord de vragen over wat je hebt gegeten en gezien. Teken op de kaart waar je bent geweest en leg zo je persoonlijke herinneringen aan dit mooie eilandje vast.
Tip: Heel leuk voor stage herinneringen!
dagboek | 14,95 bij Bol.com

Reisdagboek Curacao

reisgids Curacao

× Kan ik je helpen?