reisgids curacao lezen op het strand

Reisgidsen Curacao

Als je voor de eerste keer naar Curacao gaat, is een reisgids wel handig. Je leert het eiland veel sneller veel beter kennen, waardoor je nog meer zult genieten van je vakantie. We geven je de tips voor de beste Curacao reisgids.
Cover voor CB 2

Nieuwe reisgids: Next Stop Curaçao

Next Stop Curaçao is een net-even-anders reisgids voor een fantastische vakantie op Curaçao. Deze in juni 2022 verschenen inspirerende travelguide is niet het eerste reisboek dat over het eiland is geschreven, maar wel het enige met insider tips om je verblijf op Curaçao onvergetelijk te maken. Fleur, Kim en Susanne laten je in Next Stop Curaçao het eiland zien zoals zij het beleven. Ze hebben elk een unieke band met Curaçao. Fleur is er geboren, Kim heeft hier haar tienerjaren doorgebracht en Susanne woont al een groot deel van haar leven op dushi Kòrsou.

Insider tips voor een onvergetelijke vakantie

Curaçao gezien door de ogen van een young professional, een student en hun moeder die er al in de jaren negentig naartoe trok. Alle drie laten ze op geheel eigen wijze zien hoe fantastisch mooi hun geliefde eiland is. Next Stop Curaçao schetst een uniek beeld van het prachtige eiland Curaçao met de mooiste plekken en leukste hotspots.

Back Cover voor CB 4

192 pagina’s | hardcover | uitgaven juni 2022 | 24,95 bij bol.com

· Inspirerende sfeerfoto’s om de voorpret thuis al te laten beginnen
· Hotspots, stranden en mooie plekken die niet iedereen weet te vinden
· Heel veel tips voor een actieve vakantie op het mooie Curaçao
· Voor foodies, natuurliefhebbers, feestvierders en zonaanbidders
· Met authentieke logeeradressen voor een echte Curacao-beleving
· Van de makers van LaVida Curaçao

Reisgids Curacao

Een reisgids over Curacao is eigenlijk echt wel nodig als je meer wilt zien dan alleen het strand. En zelfs dan nog, dan zul je niet zomaar die mooie baaitjes kunnen vinden. Maar uiteraard wil jij ook wel het eiland verkennen en kennis maken met wat Curacao nog meer te bieden heeft. Kortom, elke toerist op Curacao moet een reisgids hebben; de lokale bevolking van Curacao zal het waarderen dat je meer van het eiland wilt ontdekken dan alleen strand & zee!

Onverwacht Curacao

Een andere verrassing als reisgids is Onverwacht Curacao, geschreven door ‘ervaringdeskundige’ Joep Vercauteren. Dit boekje is niet via de standaard boekwinkels of webshops te krijgen, dus het was even zoeken maar dat was de moeite waard. Joep ging voor werk (onverwacht) voor enkele maanden naar Curacao, wat uiteindelijk een heerlijke tijd van enkele jaren is geworden. Joep heeft onbevooroordeeld het eiland leren kennen en is verliefd geworden op het eiland, de cultuur en de mensen. Lees mee met de mooie beschrijvingen van hoe Joep Curacao ervaren heeft en welke mooie plekjes hij daar ontdekt heeft.
1e druk maart 2021 | 149 pagina’s | 12,50

Onverwacht Curacao - Joep Vercauteren

Overige reisgidsen Curacao

Reishandboek Curacao

Reishandboek Curacao reisgids met woordenlijst

Dit boek biedt allerlei toeristische informatie over en geschiedenis van Curacao. Voorzien van handige plattegronden. Voor een leuk contact met de lokale bevolking ook enkele woorden Papiaments leren.
3e druk mei 2022 | 168 pagina’s | 18,99

Dit is Curacao

Dit is Curacao 2022

Als je deze reisgids van Curacao aanschaft, krijg je er een code om een gratis online video over Curacao te bekijken. Een mooie sfeerreportage waarmee je al heerlijk weg kunt dromen naar een tropische vakantie op ‘dushi Korsou’.
uitgave editie 2022 |192 pagina’s | 20,95

ANWB Extra Curacao

ANWB Extra Curacao reisgids

Al jarenlang de meest verkochte reisgids voor Curacao, en terecht! Met een handige uitneembare kaart van het eiland. In deze vernieuwde versie veel praktische tips. Ook aandacht voor Bonaire en Aruba
1e druk april 2018 | 132 pagina’s | 12,99

Cappuccino
in Curacao

cappuccino in curacao reisgids

Een hele leuke en originele insteek voor een reisgids, geschreven door Anike Redhed. Geen beschrijving van een (haastig?) verblijf van enkele dagen, maar Anika heeft enige tijd op Curacao gewoond en hun kennismaking met de cultuur, lokale bevolking en meer wordt op een leuke en luchtige manier beschreven. Vooral ook leuk om te lezen terwijl je relaxed op het strand ligt!
1e druk juli 2020 | 170 pagina’s | 17,95

Dominicus
Landengids

Dominicus Landengids Aruba Curacao Bonaire

Ga je behalve naar Curacao ook genieten van Aruba en/of Bonaire, dan moet je deze reisgids hebben. Deze prettig geschreven reisgids biedt volop informatie om je de leuke plekken van de ABC-eilanden te ontdekken. Geschreven door Guido Derksen, die al meerdere reisgidsen uit voor Dominicus heeft geschreven.
9e druk aug. 2017 | 260 pagina’s | 23,99

Reisdagboek
Curacao

reisdagboek curacao

Hoe leuk is dat: Een reisgids waar je zelf je eigen herinneringen van je vakantie in kwijt kunt! Alle leuke feitjes worden vermeld, en vul dat aan met jouw ervaringen van Curacao. Beantwoord de vragen over wat je hebt gegeten en gezien. Teken op de kaart waar je bent geweest en leg zo je persoonlijke herinneringen aan dit mooie eilandje vast.
dagboek | 17,95