westcoast catamaran cas abao

Westcoast Trips

Wil jij genieten van leuke strandjes en tegelijkertijd een lekkere cocktail in je hand? Curaçao op z´n mooist zien, zowel boven als onder water? Dan zijn de Westcoast Trips het best!

Leuker dan Klein Curacao!

Eigenlijk zijn de Westcoast trips leuker dan de boottrips naar Klein Curacao. Bij deze trips langs de westkust zie je veel meer van Curacao en de dag is ook afwisselender. Een stukje varen, dan een zwem- & snorkelstop. Weer een stukje varen langs mooie natuur en idyllische baaitjes. En uiteraard voorzien van prima catering; je dag is echt helemaal compleet!

BlueFinn Westcoast Cas Abou

Westcoast Cruise

BlueFinn catamaran
Volgens velen is dit toch echt wel de mooiste catamaran-trip van Curacao. Heel de dag kun je genieten van de mooie zuidkust vanaf de BlueFinn catamaran. Je stopt bij Cas Abou en bij Kokomo, plus nog even de St. Annabaai in naar de Pontjesbrug.

catamaran: Beach BBQ & Blue Room

Beaches, BBQ & Blue Room

Irie tours catamaran & partybus
Geniet van het mooie Curacao met een hapje, drankje en heerlijke muziek. Dat kan met deze unieke tour per catamaran & bus! Voordeel: Je gaat de heenweg helemaal naar Westpunt met de boot. Terug ga je met de bus: snel en geen kans op zeeziekte!

klein curacao powerboat ribboot 900x506 1

Beach Hopping & Adrenaline

Powerboat (geen zeeziekte!)
Beach hopping langs de mooiste strandjes van Curacao. De Powerboat is een snelle RIB-boot. Zodra de kapitein de motoren aan het werk zet, schiet de boot over het water. Binnen enkele seconden vaar je op een topsnelheid van zo’n 100 km/u langs de kust.

yacht party

Privétrip Westcoast

div. mogelijkheden
Wil je gewoon lekker zelf je dag bepalen en geen andere gasten op de boot, regel dan je privétrip Westcoast. Jij bepaalt waar je stopt om te zwemmen/snorkelen, de catering, etc. Ideaal, en al vanaf zo´n 8 personen al snel voordeliger dan mee op de grote boten.