Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Beach Hopping – Powerboat

€ 97 per persoon
Powerboat Curacao Westpunt Blue Room

Snel reserveren

Beach hoppen, Blue Room & turtles!

Mooiste boottocht van Curacao

Ontdek Westpunt en de mooiste strandjes

Nu alleen aanbetaling, de rest op de boot!
Alleen aanbetaling € 19 p.p.

Beach hopping langs de mooiste strandjes van Curacao. De Powerboat is een snelle rib-boot. Zodra de kapitein de motoren (2x 300 PK en 2x 200 PK) aan het werk zet, schiet de boot over het water. Binnen enkele seconden vaar je op een topsnelheid van zo’n 100 km/u langs de kust. Maar net zo makkelijk en comfortabel vaar je rustig langs de mooie natuur van Curacao.

Elke dinsdag mogelijk

BLUE ROOM

PLAYA PISKADO

SANTA MARTHA

Stop 4

? ZEG HET MAAR!

Westpunt & Blue Room tour

Adrenaline, beachhoppen én natuur bekijken

Nu aanbetaling € 19 p.p., de rest pas bij inchecken

Elke dinsdag, vertrek 10:00, 17:00 terug

Max. 10 passagiers, snel vol !

Een tocht met de Powerboat is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met rug- en/of nekklachten en is geheel op eigen risico.

Hoe ziet de dag er uit

Ook al is een boottocht naar Klein Curacao de meest geboekte excursie van Curacao, deze Westpunt beachhopping boottocht met de Powerboat wordt steeds meer gezien als de mooiste boottrip van Curacao. En terecht! Het leuke is dat je zelf kunt meebepalen waar een tussenstop gemaakt wordt, naast de vaste stops die de kapitein al ingepland heeft.

Rond 10:00 vertrekt de Powerboat vanaf de Visserhaven (Caracasbaai). Je zit gelijk al midden in de excursie zit omdat je direct de bekende hotspots van Curacao vanaf het water kunt bekijken. Je vaart langs Jan Thiel Beach, Mambo Beach, Punda en de St. Annabaai (Handelskade, Pontjesbrug), om via Piscadera en Boca Sami bij Banda Abou te komen, zeg maar het platteland van Curacao waar de mooie natuur volop te zien is.

Boek de Powerboat

Vaste stops in de Westpunt Beach Hopping Tour

Blue Room

blue room curacao powerboat

De Blue Room is één van de plekken waar je altijd een stop maakt tijdens deze Westpunt Beach Hopping tour. De Blue Room (Blauwe Kamer) is een grot die bekend is vanwege het blauwe licht dat in de grot schijnt. Erg mooi om te zien, en de grot is alleen toegankelijk vanuit het water, dus snorkels op en gaan! Uiteraard gaat er als begeleiding altijd iemand van de Powerboat mee de Blue Room in. Het kan een beetje spannend zijn, zeker als je eventjes onder water moet om in de grot te komen, maar het blijkt altijd toch de moeite waard te zijn.
N.b.: Als de zee te ruw is om snorkelend de Blauwe Kamer in te kunnen, wordt een alternatief aangeboden (snorkelen bij een gezonken schip)

Playa Piskado/Playa Grandi

playa piskado met de powerboat

Een toeristische topper is gegarandeerd het strandje bij Playa Grandi, in de volksmond Playa Piskado genoemd. Omdat de vissers hier hun vis schoonmaken en de restjes in zee gooien, komen hier heel de dag door de grote zeeschildpadden langs voor een lekkere snack. Eigenlijk heb je hier gewoon 100% garantie om de zeeschildpadden van dichtbij te kunnen bekijken! Denk er wel aan: de schildpadden NIET AANRAKEN en GEEF ZE DE RUIMTE!

Santa Martha

curacao westpunt tour powerboat santa martha

Santa Martha is voor veel locals hun favoriete strand. Deze mooie baai, schitterend gelegen met links en rechts hoge rotsen, heeft vrijwel geen golfslag en is daarmee een hele mooie snorkelplek. Vooral vlak bij de rotspartijen zul je de mooiste vissen zien!
Hier zal ook de lunch worden aangeboden. Barbeque & beachtime!

Niet zeeziek!

Een groot voordeel van een trip met de Powerboat is dat je door de snelheid vrijwel recht over het water scheert, en niet zoals in andere boten op de golfslag heen-en-weer dobbert. Hierdoor is er vrijwel geen kans dat je zeeziek wordt in de Powerboat.

Als de zee te ruw is of er zijn te weinig deelnemers, dan kan de kapitein beslissen dat de trip geannuleerd wordt. In overleg kan een nieuwe datum gepland worden (indien mogelijk), of je krijgt volledig je geld terug.

Waarom met NaarCuracao.com

Aanbetaling € 19,- p.p., betaal de rest pas op de boot

Laagste prijs; geen opslag door tussenhandel

De reservering zal bevestigd worden door de Powerboat

Snel & simpel reserveren:

Powerboat - Beach hopping tour

1 wanneer & met wie
2 persoonlijke gegevens
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Tarief € 97 p.p. Nu slechts een aanbetaling van € 19 p.p.
 • € 0,00
 • Vertrekpunt
  Keuze uit: Vissershaven / Jan Thiel Zanzibar / Mood Beach (Mambo) / Hilton Hotel (Piscadera)
 • Starttijd
  10:00
 • Eindtijd
  17:00
 • Kledingadvies
  zomerse kleding; vergeet je zwemkleding niet!
 • Inclusief
  Beach Hopping – Powerboat
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  dinsdag
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
 • Exclusief
  leuk voor kinderen
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  maandag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Kan ik je helpen?