Powerboat Curacao Blue Room

Turtles & Blue Room | Powerboat

 • Vertrek vanaf Jan Thiel of Mambo
 • Beach hoppen, schildpadden en grot
 • Supersnelle boot
 • Incl. BBQ-lunch & Open Bar
 • Elke dinsdag, 10:00 tot 16:00
 • Geen last van zeeziekte
Beach hopping langs de mooiste strandjes van Curacao met een snelle rib-boot. Je maakt sowieso 3 stops: bij de Blue Room-grot, snorkelen met schildpadden en het mooie strand van Kokomo. En natuurlijk een adrenaline-kick van de dikke motoren die de boot met zo’n 100 km/u over het water blazen!

Dinsdag, 10:00 – 16:00

Stop 1
BLUE ROOM

Stop 2
PLAYA PISKADO

Stop 3
KOKOMO

Goed om te weten:
Een tocht met de Powerboat is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met rug- en/of nekklachten en is geheel op eigen risico.

Powerboat curacao schildpadden piskado

Tarief

 • 12 jr. of ouder: € 164 p.p.
 • kinderen 6 t/m 11 jr.: € 130 p.p.
 • Kinderen van 5 jr. of jonger kunnen mee (€ 130 p.p.) als ze volledig zelfstandig kunnen blijven zitten bij de schommelingen van de boot en met uitdrukkelijke toestemming van de ouders dat het kind niet bang is voor achtbanen en vergelijkbare attracties.
 • Deze trip is niet geschikt voor zwangere vrouwen of personen met rug- of nekklachten. Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bij reservering een aanbetaling van € 32 p.p.; het restant betaal je uiterlijk 24 uur van tevoren.

Vervoer

Bij deze trip wordt geen hotel pickup service aangeboden.
Er zijn 3 opstaplocaties mogelijk:
– Jan Thiel beach – 09:45
– Mambo beach – 10:15
– Marichi pier (bij cruiseschepen) – 10:30
Moet je met je huurauto naar een opstaplocatie, dan adviseren we om te kiezen voor Mambo beach i.v.m. gratis parkeren.

Als de zee te ruw is of er zijn te weinig deelnemers, dan kan de kapitein beslissen dat de trip geannuleerd wordt. In overleg kan een nieuwe datum gepland worden (indien mogelijk), of je krijgt volledig je geld terug.

Hoe ziet de dag er uit

Deze Westpunt beachhopping boottocht met de Powerboat wordt steeds meer gezien als de mooiste boottrip van Curacao. En terecht! Het leuke is dat je zelf kunt meebepalen waar een tussenstop gemaakt wordt, naast de vaste stops die de kapitein al ingepland heeft. Nadat je bent opgestapt zit je gelijk al midden in de excursie zit omdat je direct de bekende hotspots van Curacao vanaf het water kunt bekijken. Je vaart langs Jan Thiel Beach, Mambo Beach, Punda en de St. Annabaai (Handelskade, Pontjesbrug), om via Piscadera en Boca Sami bij Banda Abou te komen, zeg maar het platteland van Curacao waar de mooie natuur volop te zien is.
Een groot voordeel van een trip met de Powerboat is dat je door de snelheid vrijwel recht over het water scheert, en niet zoals in andere boten op de golfslag heen-en-weer dobbert. Hierdoor is er vrijwel geen kans dat je zeeziek wordt in de Powerboat.

Vaste stops in de Westpunt Beach Hopping Tour

Blue Room

De Blue Room is één van de plekken waar je altijd een stop maakt tijdens deze Westpunt Beach Hopping tour. De Blue Room (Blauwe Kamer) is een grot die bekend is vanwege het blauwe licht dat in de grot schijnt. Erg mooi om te zien, en de grot is alleen toegankelijk vanuit het water, dus snorkels op en gaan! Uiteraard gaat er als begeleiding altijd iemand van de Powerboat mee de Blue Room in. Het kan een beetje spannend zijn, zeker als je eventjes onder water moet om in de grot te komen, maar het blijkt altijd toch de moeite waard te zijn. N.b.: Als de zee te ruw is om snorkelend de Blauwe Kamer in te kunnen, wordt een alternatief aangeboden (snorkelen bij een gezonken schip)

Playa Piskado

Een toeristische topper is gegarandeerd het strandje bij Playa Piskado. Omdat de vissers hier hun vis schoonmaken en de restjes in zee gooien, komen hier heel de dag door de grote zeeschildpadden langs voor een lekkere snack. Eigenlijk heb je hier gewoon 100% garantie om de zeeschildpadden van dichtbij te kunnen bekijken. Denk er wel aan: de schildpadden NIET AANRAKEN en GEEF ZE DE RUIMTE!
Hier zal ook de lunch worden aangeboden.

schildpad curacao snorkelen

Kokomo

De derde stop van deze trip is bij Kokomo, een heerlijke baai bij een mooi en populair strand. Een leuke plek om te zwemmen, snorkelen en relaxen. En uiteraard even een (Instagram-waardige) foto maken op de ‘wereldberoemde’ Kokomo-schommel in zee.

Waarom met NaarCuracao.com?

Nu alleen aanbetaling

Beste prijs; beste service

Trustpilot 4,8 sterren waardering

Powerboat Curacao beach hopping kinderen
Powerboat Caribbean Blue Room Curacao Westpunt tour
Powerboat Curacao westpunt beach hopping trip

Turtles & Blue Room

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

1 reviews op “Turtles & Blue Room | Powerboat”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Colinda Bal
  30 januari 2024 at 22:18

  We hebben een super dag gehad!!!
  Leuke bemanning waar je lekker mee kon lachen, heerlijke maaltijd geserveerd gekregen en top!!!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *