Blue Room Beach Hopping Powerboat

Turtles & Blue Room | Powerboat

€ 164
Beach hopping langs de mooiste strandjes van Curacao met een snelle rib-boot. Je maakt sowieso 3 stops: bij de Blue Room-grot, snorkelen met schildpadden en het mooie strand van Santa Martha. En natuurlijk een adrenaline-kick van de dikke motoren die de boot met zo’n 100 km/u over het water blazen!

Elke dinsdag mogelijk

Stop 1
BLUE ROOM

Stop 2
PLAYA PISKADO

Stop 3
SANTA MARTHA

Stop 4
? ZEG HET MAAR!

Turtles & Blue Room

  • Adrenaline, beachhoppen én natuur bekijken
  • Elke dinsdag, vertrek 10:00, 17:00 terug
  • Max. 10 passagiers, snel vol !

Een tocht met de Powerboat is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met rug- en/of nekklachten en is geheel op eigen risico.

Hoe ziet de dag er uit

Ook al is een boottocht naar Klein Curacao de meest geboekte excursie van Curacao, deze Westpunt beachhopping boottocht met de Powerboat wordt steeds meer gezien als de mooiste boottrip van Curacao. En terecht! Het leuke is dat je zelf kunt meebepalen waar een tussenstop gemaakt wordt, naast de vaste stops die de kapitein al ingepland heeft.

Nadat je bent opgestapt zit je gelijk al midden in de excursie zit omdat je direct de bekende hotspots van Curacao vanaf het water kunt bekijken. Je vaart langs Jan Thiel Beach, Mambo Beach, Punda en de St. Annabaai (Handelskade, Pontjesbrug), om via Piscadera en Boca Sami bij Banda Abou te komen, zeg maar het platteland van Curacao waar de mooie natuur volop te zien is.

Vaste stops in de Westpunt Beach Hopping Tour

Blue Room

De Blue Room is één van de plekken waar je altijd een stop maakt tijdens deze Westpunt Beach Hopping tour. De Blue Room (Blauwe Kamer) is een grot die bekend is vanwege het blauwe licht dat in de grot schijnt. Erg mooi om te zien, en de grot is alleen toegankelijk vanuit het water, dus snorkels op en gaan! Uiteraard gaat er als begeleiding altijd iemand van de Powerboat mee de Blue Room in. Het kan een beetje spannend zijn, zeker als je eventjes onder water moet om in de grot te komen, maar het blijkt altijd toch de moeite waard te zijn. N.b.: Als de zee te ruw is om snorkelend de Blauwe Kamer in te kunnen, wordt een alternatief aangeboden (snorkelen bij een gezonken schip)

Playa Piskado/Playa Grandi

Een toeristische topper is gegarandeerd het strandje bij Playa Grandi, in de volksmond Playa Piskado genoemd. Omdat de vissers hier hun vis schoonmaken en de restjes in zee gooien, komen hier heel de dag door de grote zeeschildpadden langs voor een lekkere snack. Eigenlijk heb je hier gewoon 100% garantie om de zeeschildpadden van dichtbij te kunnen bekijken. Denk er wel aan: de schildpadden NIET AANRAKEN en GEEF ZE DE RUIMTE!

schildpad curacao snorkelen

Santa Martha

Santa Martha is voor veel locals hun favoriete strand. Deze mooie baai, schitterend gelegen met links en rechts hoge rotsen, heeft vrijwel geen golfslag en is daarmee een hele mooie snorkelplek. Vooral vlak bij de rotspartijen zul je de mooiste vissen zien!
Hier zal ook de lunch worden aangeboden. Barbeque & beachtime

Niet zeeziek!

Een groot voordeel van een trip met de Powerboat is dat je door de snelheid vrijwel recht over het water scheert, en niet zoals in andere boten op de golfslag heen-en-weer dobbert. Hierdoor is er vrijwel geen kans dat je zeeziek wordt in de Powerboat.

Als de zee te ruw is of er zijn te weinig deelnemers, dan kan de kapitein beslissen dat de trip geannuleerd wordt. In overleg kan een nieuwe datum gepland worden (indien mogelijk), of je krijgt volledig je geld terug.

Tarief & betaling

Je kunt mee met deze stoere Beach Hopping tour voor € 164 p.p.; kinderen 6 t/m 11 jaar mogen al mee voor € 140. Bij reservering betaal je € 32 p.p. (kinderen € 27 p.p.). Hiervoor krijg je:

Varen met snelle RIB
stoere boot, adrenaline gegarandeerd

BBQ-lunch
incl. salades en vers fruit

Gebruik snorkelspullen
snorkel en duikbril

Geen last van zeeziekte
bij RIB’s geen last van zeeziekte

Drankjes
frisdrank & sapjes, bier & wijn

Echt mooie trip
mooiere trip dan Klein Curacao!

Beach Hopping trip Westpunt
indicatie tijdsduur: 7 uur

Ontdek Curacao
minimaal 3 stops

Easy start
niet zo vroeg vertrekken

Waarom met NaarCuracao.com?

Nu alleen aanbetaling

Laagste prijs; beste service

Trustpilot 4,8 sterren waardering

Powerboat Beach hopping tour

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *