Ondernemen en investeren op Curacao

Ondernemen & investeren op Curacao

Curacao biedt volop mogelijkheden om succesvol te ondernemen of investeren. De ligging, interessante belastingvoordelen en de taal zijn enkele argumenten om je toch eens te verdiepen in de kansen die er voor jou voor het oprapen liggen.

Ondernemen

ondernemen op curacao

Ondernemen op Curaçao biedt enkele interessante voordelen, maar ook wel wat uitdagingen. Hoe kom je op gang en waar moet je rekening mee houden?

Investeren onroerend goed

onroerend goed curacao investeren

Particulier of bedrijfsmatig investeren in onroerend goed op Curaçao. Volop mogelijkheden met toeristische accommodaties en de traditionele landhuizen.

Winstbelasting

Lage winstbelasting curacao

Curaçao biedt een aantrekkelijke regeling met een lagere winstbelasting dan we in Nederland kennen. Voldoe aan de voorwaarden en je betaalt mogelijk nog geen 5%.

Webshop Belastingvoordeel

Webshop op Curacao met belastingvoordeel

Heb je een webshop of een bedrijf dat vooral online actief is, dan moet je zeker eens overwegen om dat vanuit Curaçao te gaan exploiteren.

Penshonado regeling

Penshonado Curacao - genieten

De Penshonado-regeling kan zeer interessant zijn als je het wat rustiger aan wilt gaan doen. Slechts 10% inkomstenbelasting over al je inkomen vanuit het buitenland.

E-Zone afgeschaft

e-zone Curacao afgeschaft

Curaçao had een zeer interessante regeling om de economie te stimuleren, gericht op bedrijven die handel dreven buiten Curaçao. Helaas is die regeling afgeschaft.

Bovenstaande informatie is tot stand gekomen met medewerking van experts op dit gebied: SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants, IQ-EQ en WB-Accountants | Belastingadviseurs. Zij kunnen u helpen als u wilt ondernemen en/of investeren op Curaçao. Met vestigingen op Curaçao en in Nederland kunnen zijn u bij het gehele traject op basis van persoonlijk contact begeleiden.

Smitsvandenbroek accountants adviseurs
IQ EQ
WB Accountants Belastingadviseurs Curacao