Powerboat Klein Curacao

Klein Curacao | Powerboat

 • Vertrek vanaf Jan Thiel beach, 10:00
 • Incl. BBQ-lunch & Open Bar
 • Snelste boot van Curacao (3x 300 PK)
 • Vaart maandag, woensdag, donderdag en zaterdag
 • Trip van 6 uur
 • Geen last van zeeziekte
 • Stoerste trip naar Klein Curacao
De Powerboat is een snelle RIB-boot (Rigid Inflatable Boat, ‘onbuigbare opblaasbare boot’). Met 3x 300 PK ben je in 45 minuten én zeeziek-vrij op Klein Curacao. De stoerste boottrip naar Klein Curacao.

4x per week naar Klein Curacao

Klein Curacao trip met adrenaline-kick
Snelste boot, geen last van zeeziekte!
Met drankjes & bbq-lunch

Handig om te weten:
er kunnen max. 18 personen mee, de boot zit snel vol. Boek op tijd!

Powerboat Klein Curacao RIB

Tarief

 • 12 jr. of ouder: € 151 p.p.
 • 6 t/m 11 jr.: € 120 p.p.

Bij reservering een aanbetaling van € 30 p.p., het restant betaal je uiterlijk 24 uur voor vertrek.

Vervoer

Vertrek is vanaf Jan Thiel beach (de steiger bij beachclub Zanzibar). Je kunt parkeren op het grote parkeerterrein van Jan Thiel beach.
De Powerboat biedt geen ophaalservice aan, als je wilt kunnen we wel een taxi voor je regelen.

Hoe ziet Klein Curacao met de Powerboat er uit

Met de Powerboat naar Klein Curacao is een unieke ervaring. Het is vooral ideaal voor als je niet zit te wachten op een volledige dagtocht die de vele andere boten aanbieden en waarbij je van ’s morgens vroeg tot het begin van de avond op pad bent. De Powerboat vertrekt pas om 10:00 (vanaf Jan Thiel Beach), dus alle tijd om een beetje uit te slapen en rustig te ontbijten voordat je richting Jan Thiel Beach vertrekt.
Een groot voordeel van de Powerboat is dat je door de snelheid vrijwel recht over het water scheert, en niet zoals in andere boten op de golfslag heen-en-weer dobbert. Hierdoor is er vrijwel geen kans dat je in de Powerboat zeeziek wordt. Je komt fris & fruitig aan op Klein Curacao, waarschijnlijk nog onder de indruk van de stoere tocht die je net gemaakt hebt.
Tegen 10:45 kom je aan op Klein Curacao, en dan heb je verder helemaal de tijd voor jezelf om het eiland te verkennen. Of om lekker te luieren op het witste strand van Curacao, je kunt met de Powerboat gebruik maken van hun beach hut om lekker in de schaduw te liggen. Rond het begin van de middag krijg je als lunch een heerlijk BBQ-buffet met o.a. kip en ossenhaas, salades, brood en fruit. Ook de drankjes zijn inclusief: soft drinks & sapjes, bier en wijn.
Rond 15:00 wordt je weer bij de boot verwacht om klaar te maken voor terugkeer naar Curacao. Klik je riem vast en je gaat weer vliegensvlug over de zee terug richting Curacao, waar je 16:00 dan al weer aankomt bij Jan Thiel Beach.
Kortom: een superstoere boottocht, bijna 5 uur de tijd om volop te genieten van Klein Curacao, en je kunt de dag relaxed beginnen en eindigen. Heerlijk!

Slecht weer

Gemiddeld 3x per jaar komt het voor dat de Powerboat een trip naar Klein Curacao moet afbreken vanwege slecht weer. In dat geval wordt een alternatief programma aangeboden rond Curacao. Mocht je net de pech hebben dat dit voor jouw trip het geval is, dan is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen omdat hiermee een volwaardig alternatief geboden wordt. Sowieso is ‘regen’ geen reden om kosteloos te annuleren. Ook kan het incidenteel voorkomen dat er minder dan 6 gasten zich hebben aangemeld voor een dagtrip. In dat geval kan ook besloten worden om heel de trip te cancellen. Dit wordt uiterlijk 24 uur voor vertrek gemeld en er zal in overleg een alternatief aangeboden worden.

Waarom via NaarCuracao.com

Reserveer met alleen een aanbetaling
Laagste prijs, beste service
4,8 sterren in Trustpilot

Klein Curacao & Powerboat

Powerboat Klein Curacao 18 personen
Klein Curacao met Powerboat
Klein Curacao Powerboat Caribbean

Klein Curacao | Powerboat

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

17 reviews op “Klein Curacao | Powerboat”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

4.8 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Jeannet Tramper
  28 maart 2024 at 13:48

  Met het gezin een fantastische dag gehad met de powerboat naar klein Curacao. De powerboat is lekker snel en niemand was zeeziek. Plus heerlijke muziek aan boord maar dat is smaak.
  Prachtig bounty eiland wat je toch wel een keer gezien moet hebben. Gezellige crew die een heerlijke bbq voor je maken en een ongedwongen sfeer creëren. En jawel, wij hadden geluk…op de terugweg dolfijnen. Een volgende keer boeken wij zeker weer de powerboat naar bijvoorbeeld de blauwe kamer.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 2. Britt Donders
  25 maart 2024 at 23:12

  We had today a nice experience by the high speed boot to smal Curaçao. Especially the morning trip we had some nice bumbs. With in 40 minutes we arrived. We did first a small tour at this island and after this we had a good BBQ lunch ( also gluten-free is possible). After this we had nice snorkeling and we saw nice fishes ( and a very big rogge ). Backtour was also great because we start latest and we passed everybody. Everybody enjoyed .

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 3. Jasper Buikhuizen
  10 maart 2024 at 13:56

  Wat een mooie tocht was dit ! Een geweldige crew en dan wanneer je aanland je in een paradijs bent beland parel wit strand met een turquoise zee om in te zwemmen , De tocht over het eiland over het eiland met het bezoek aan de gestrande boten met onderweg de zeearend zijn vlucht zien maken en de garnalen en jonge visjes rond de mooi gekleurde weekdiertjes zwemmen , zittend op een stuk zouthout voel je je als een vorst !

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 4. Patrick van Dort
  6 maart 2024 at 21:46

  Vandaag naar klein Curacao geweest met de powerboat, super leuke ervaring! Mijn vriendin heeft erg last van zeeziekte vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om met de powerboat te gaan. Ze heeft de heen en terug reis nergens last van gehad.
  Het was een hele leuke ervaring en de crew heeft het allemaal goed verzorgd! Eten en drinken was allemaal top! Zeker aan aanrader dus!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 5. Ewoud Pruim
  21 februari 2024 at 22:26

  Vandaag zijn we met de kleine ribboat naar klein Curucao geweest. Wat een fantastische ervaring! Kleine groep, uitstekende service en twee hele enthousiaste gidsen! Chapeau voor deze tour, een echte aanrader.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 6. Remco en samantha
  15 januari 2024 at 22:57

  Hele leuke en mooie dag gehad de heren deden het fantastisch en maakte er een gezellig dag van!
  Echt een aanrader !

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 7. Arianne Staal
  30 december 2023 at 22:28

  Het was een supergave ervaring voor jong en oud. Hele aardige en professionele crew. Topboot en een zeer kundige en ervaren kapitein waar je met vertrouwen aan boord bent. De reis is fantastisch; spannend maar vooral heel leuk! Klein Curaçao is prachtig, de drankjes en bbq super verzorgd en lekker! Kortom zowel de reis als de bestemming meer dan de moeite waard met de powerboat, een dikke aanrader voor iedereen!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 8. Roos en Kim
  17 september 2023 at 04:34

  Wat hebben wij genoten de spanning zat er lekker in.eenmaal de motoren gestart begon het met een achtbaan gevoel. Gillen en gieren van het lachen. Wat konden deze gasten geweldig varen. Vergezeld door vliegende vissen die meevlogen met de boot. Super.
  In 45 minuten op Klein Curaçao. Adembenemend mooi. Super bedankt mannen, voor de muziek , de geweldige tocht, het bewaken van de spullen als we op onderzoek waren, wanneer we met schildpadden zwommen. Heerlijke bbq lunch, meer dan voldoende ijskoude dranken. meer dan waard deze trip. Bij twijfel
  , boeken. Bij angst , boeken. Dit moet je gewoon een keer gedaan hebben.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 9. Niels
  3 augustus 2023 at 22:06

  Super leuke dag gehad op Klein Curaçao. Alles was enorm goed geregeld door de crew. Op de terugweg nog een ‘extra’ stop gehad op een binnenmeer waar we zeesterren en schildpadden konden zien. Jordie en Chris waren onze kapiteins, toffe gasten! Bedankt voor de geweldige ervaring.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 10. Silvia Van der pasch
  18 april 2023 at 03:09

  Super dag gehad nog even snel kunnen regelen waarvoor dank. We hebben een super dag gehad mooi clubje en een leuke reisleiding. Veel gelachen met elkaar. Echt een aanrader. Top team en top bedrijf. Groetjes Silvia René

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 11. Michelle van Breugel
  15 april 2022 at 14:33

  Het was in één woord fantastisch. Het was vanwege de ruwe zee even de vraag of het door kon gaan, maar gelukkig is het toch doorgezet. Vanwege de top vaarkunsten van Gijs en de leuke begeleiding van Yasser was de Powerboat al een ervaring op zich. Maar eenmaal aangekomen op het eiland was alles ook tot in de puntjes geregeld. Het eten was heerlijk en de service super. Volgende keer zullen wij zeker weer boeken!. Tot dan!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 12. Ina
  14 februari 2022 at 18:15

  Wij gingen in volle vaart richting klein curaçao. Bij tugboat kregen we te horen dat de kans erin zat dat we klein curaçao niet zouden bereiken. Na een dik half uur over de ruige zee te hebben gevaren besloot de kapitein dat het niet verantwoord was om door te varen.
  Wat heel terecht was, we kregen een alternatief programma voor gesteld. Je hebt dan eigenlijk geen andere keus dan, om er het beste van te maken. Dat heeft de bemanning ook echt gedaan. Maar feit blijft dat je toch iets anders in gedachte had. Dus kijk heel goed naar de weersvoorspelling voordat je de powerboot boekt. De ervaring met de boot is echt super en de bemanning ook

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 13. Chelien zijlmans
  24 januari 2022 at 23:14

  Super leuke dag, echt een aanrader!!!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 14. Odette
  15 juli 2021 at 23:41

  Wat een top dag met deze gezellige crew! Goede muziek onderweg en met full power naar klein Curaçao! Lekkere lunch heerlijke dag en waar voor je geld! Nu nog aan t nagenieten!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 15. Martijn
  2 januari 2020 at 21:17

  Top crew!
  Geweldige trip!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 16. Peter Oosterhof
  11 december 2018 at 02:29

  Het was top

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 17. Anne
  18 november 2018 at 20:52

  Top ervaring!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *