Klein Curacao Mermaid beachhouse

Klein Curacao | Mermaid

 • Vertrek vanaf Vissershaven
 • Beachhouse met strandbedden
 • Ontbijtbuffet + BBQ-lunch
 • Softdrinks gratis, alcohol te koop
 • Vaart zondag t/m vrijdag
 • Trip van 10 uur
 • Hotel pick-up optioneel
Met Mermaid naar Klein Curacao. Een begrip voor velen, ze zijn al 35 jaar de Klein Curacao specialist. Maar ook hun ruime beachhouse met uitkijktoren, de uitstekende catering en de professionele crew zijn zeker het vermelden waard.

Klein Curacao – Mermaid
Zondag t/m vrijdag
07:00 – 17:00

Grootste boot naar Klein Curacao
Unieke uitkijktoren
Beachhouse met veel schaduw

Handig om te weten:
Je mag gratis je duikspullen meenemen. Wel vooraf melden, je moet een geoefend en gecertificeerd duiker zijn en je eigen duik-buddy meenemen.

Mermaid Klein Curacao vuurtoren

Tarief

 • 13 jr. of ouder: € 130 p.p.
 • kinderen 4-12 jr.: 50% korting
 • kinderen t/m 3 jr.: gratis (wel aanmelden)

Bij reservering een aanbetaling van € 26 p.p., de rest betaal je pas bij het inchecken (cash in NAF, EUR of US$).

Vervoer

Mermaid biedt hotel pick-up service aan vanaf veel (middel)grote accommodaties in de stad, plus Blue Bay en Kunuku Aqua Resort. Tarief € 5 tot € 18 p.p.; zie de lijst in het boekingsformulier.
Kom je met eigen (huur)auto naar de Vissershaven, dan kun je gratis parkeren tegenover de ingang van de haven.

Hoe ziet Klein Curacao met Mermaid er uit?

Om 06:45 inchecken bij de Vissershaven. Dus de wekker moet vroeg, maar dan heb je een heerlijk lange dag voor de boeg: Mermaid biedt de trip met het langste verblijf op Klein Curacao. Na het inchecken kun je op de boot een plekje zoeken en gelijk genieten van een bekertje koffie of thee. Er volgt kort wat uitleg en dan snel vertrekken, op naar Klein Curacao! Het grote motorschip doet er 1,5 uur over om bij Klein Curacao te komen. Zodra de boot voor anker is gegaan kun je naar het strand zwemmen, of stap in het motorbootje dat je tot in de branding zal brengen.
Als jij bij het grote beachhouse op zoek gaat naar een mooi plekje op een strandbed in de schaduw, gaat de crew voor een heerlijk ontbijtbuffet. Na het ontbijt kun je het eiland gaan ontdekken. Bekijk de vervallen vuurtoren of de aangespoelde scheepswrakken, of verwonder je over de hagedisjes en krabbetjes die je over heel het eiland tegen komt.

Tegen het einde van de ochtend zul je de crew weer hard aan het werk zien voor de overheerlijke en uitgebreide bbq-lunch. Schuif aan voor het buffet met o.a. kip, spareribs en burgers, salades en fruit; smullen! Heb je dieetwensen (b.v. vegetarisch of halal): laat het weten en het wordt geregeld. Uiteraard zit je hierbij lekker relaxed in het grote beachhouse, in de schaduw aan ruime picknicktafels. Ook de bar is prim: frisdrank, vruchtensappen, bier, wijn, rum, wodka beschikbaar (alcoholisch tegen nette meerprijs).
Na de lunch kun je weer lekker relaxen en genieten van Klein Curacao. Neem een duik in de kraakheldere zee (wie weet kom je nog zeeschildpadden tegen) of ga lekker liggen op je strandbedje met een drankje erbij.
Uniek bij Mermaid: Bij het beachhouse heeft Mermaid ook een mooie uitkijktoren. Dit is echt een must voor schitterende foto’s (Instagram-waardig!).
Om 15:30 is het helaas al weer tijd om te vertrekken. De terugweg is een heerlijke vaartocht, met de golven mee de zon tegemoet. Rond 17:00 zal de boot weer aanleggen bij de Vissershaven en is deze mooie dagtrip helaas alweer voorbij. Maar je bent zeker een mooie herinnering rijker.

Live meekijken

Wil je even live meekijken hoe het is op Curacao bij Mermaid? Dat kan met de livestream waarmee je 24/7 de actuele situatie op Klein Curacao kunt bekijken.

Comfortabel beachhouse

Eén van de voordelen van de Klein Curacao-trip met Mermaid is hun beachhouse:

 • Groot beachhouse met veel schaduw
 • Keurige toiletten
 • De enige uitkijktoren van Klein Curacao
 • Meerdere palapa’s (parasols) zodat niet iedereen dicht op elkaar ligt
 • Douches (zoetwater)
 • Ruime zitplekken voor ontbijt en lunch
 • Heel de dag een strandbedje voor jou alleen
 • Kleedhokjes
 • Professionele keuken voor uitgebreide BBQ-lunch

Deze tour wordt uitgevoerd door Mermaid Boat Trips. Boek je deze tour, dan ga je de overeenkomst met hen aan; Mermaid Boat Trips is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour.

Waarom via NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen een aanbetaling

Kosteloos wijzigen tot 24u voor vertrek

Beste klantenservice, ook buiten kantoortijden

Klein Curacao Mermaid

Mermaid Klein Curacao limo hotel pickup transfer
Mermaid Klein Curacao beach house
Klein Curacao Mermaid BBQ buffet

1 reviews op “Klein Curacao | Mermaid”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Christa Zegers
  24 maart 2024 at 13:31

  Wat een zalige trip was dit!!! Het personeel op de boot houdt goed in de gaten hoe de gasten er aan toe zijn, indien nodig bieden zij de nodige hulp.
  Klein Curaçao is toch wel een paradijs op aarde. Zo relaxed en mooi. Genoeg bedjes, genoeg schaduwplekken, lekkere douche en frisse toiletten.
  Bij aankomst staat er een lekker ontbijt klaar en ’s middags een heerlijke, aangeklede, bbq. De hele dag kun je frisdrank, water en vruchtensap pakken.
  Kortom, een dag Klein Curaçao met Mermaid, is een echte aanrader!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *