Klein Curacao Mermaid beachhouse

Klein Curacao | Mermaid

Met Mermaid naar Klein Curacao. Een begrip voor velen, ze zijn al 35 jaar de Klein Curacao specialist. Maar ook hun ruime beachhouse met uitkijktoren, de uitstekende catering en de professionele crew zijn zeker het vermelden waard.

Klein Curacao met Mermaid

Mermaid vaart met hun grote motorboot 5x per week naar Klein Curacao. Zodra je de boot opstapt krijg je koffie of thee aangeboden en weet je direct dat het goed zit: dit wordt een heerlijke dag! Door de grootte en de vorm is de boot heel stabiel, dus weinig kans op zeeziekte. De trip is geheel verzorgd voor heel de dag: ontbijtbuffet + bbq lunchbuffet + gratis koffie, thee, water en frisdrank. In de middag kun je ook alcoholische drankjes bestellen bij de bar voor een prettig prijsje.

Zondag t/m donderdag en vrijdag

Grootste boot naar Klein Curacao
Hotel pickup mogelijk
Beachhouse met strandbedden

Handig om te weten: Je mag gratis je duikspullen meenemen. Wel vooraf melden, je moet een geoefend en gecertificeerd duiker zijn en je eigen duik-buddy meenemen.

 • Beachhouse met strandbedden, toiletten, douches, kleedhokjes en veel schaduw
 • Mooie uitkijktoren voor schitterend zicht over Klein Curacao
 • Incl. Walking Tour om het eiland te ontdekken
 • Hotel pick-up mogelijk

Tarief

Je kunt met mee met deze bekende trip naar Klein Curacao voor € 120 p.p. Bij reservering een aanbetaling van € 24, de rest betaal je bij het inchecken. Kinderen 4-12 jr. krijgen 50% korting, kinderen t/m 3 jr. mogen gratis mee (maar wel vooraf aanmelden).

Hoe ziet Klein Curacao met Mermaid er uit?

Om 06:45 kun je inchecken bij de Vissershaven. Dus de wekker moet vroeg, maar waarschijnlijk ben je door de jetlag van je reis vanuit Nederland toch al vroeg wakker dus dat maakt niet uit. En je hebt een lange dag voor de boeg: Mermaid biedt de trip met het langste verblijf op Klein Curacao.
Na het inchecken kun je op de boot een plekje zoeken en gelijk genieten van een bekertje koffie of thee. Er volgt kort wat uitleg en dan snel vertrekken, op naar Klein Curacao! Het grote motorschip doet er 1,5 uur over om bij Klein Curacao te komen. Zodra de boot voor anker is gegaan kun je naar het strand zwemmen, of stap in het motorbootje dat je tot in de branding zal brengen.
Terwijl jij bij het grote beachhouse op zoek gaat naar een mooi plekje op een strandbed in de schaduw, gaat de crew gelijk aan de slag om een heerlijk ontbijtbuffet klaar te maken. Na het ontbijt kun je het eiland gaan ontdekken. Mermaid heeft hiervoor een leuke Walking Tour gemaakt, een gidsje dat je mee kunt nemen voor een leuke route met allerlei informatie over wat je tegenkomt. Bekijk de vervallen vuurtoren of de aangespoelde scheepswrakken, of verwonder je over de hagedisjes en krabbetjes die je over heel het eiland tegen komt.
Tegen het einde van de ochtend zul je de crew weer hard aan het werk zien voor de overheerlijke en uitgebreide bbq-lunch. Schuif aan voor het buffet met o.a. kip, spareribs en burgers, salades en fruit; smullen! Uiteraard zit je hierbij lekker relaxed in het grote beachhouse, in de schaduw aan ruime picknicktafels. Ook de bar is prima geregeld: frisdrank, vruchtensappen, bier, wijn, rum, wodka beschikbaar (alcoholisch € 3 per glas).
Na de lunch kun je weer lekker relaxen en genieten van Klein Curacao. Neem een duik in de kraakheldere zee (wie weet kom je nog zeeschildpadden tegen) of ga lekker liggen op je strandbedje met een drankje erbij.
Uniek bij Mermaid: Bij het beachhouse heeft Mermaid ook een mooie uitkijktoren. Dit is echt een must voor schitterende foto’s (Instagram-waardig!).
Om 15:30 is het helaas al weer tijd om te vertrekken. De terugweg is een heerlijke vaartocht, met de golven mee de zon tegemoet. Rond 17:00 zal de boot weer aanleggen bij de Vissershaven en is deze mooie dagtrip helaas alweer voorbij. Maar je bent zeker een mooie herinnering rijker!

Comfortabel beachhouse

Eén van de voordelen van de Klein Curacao-trip met Mermaid is hun beachhouse:

 • Groot beachhouse met veel schaduw
 • Keurige toiletten
 • De enige uitkijktoren van Klein Curacao
 • Meerdere palapa’s (parasols) zodat niet iedereen dicht op elkaar ligt
 • Douches (zoetwater)
 • Ruime zitplekken voor ontbijt en lunch
 • Heel de dag een strandbedje voor jou alleen
 • Kleedhokjes
 • Professionele keuken voor uitgebreide BBQ-lunch

Hotel pickup

Mermaid biedt een relaxte hotel pickup. Al vanaf € 11 p.p. word je keurig opgehaald en einde van de dag weer teruggebracht naar je accommodatie. Als één van de weinige grote boten biedt Mermaid ook een transfer vanaf Blue Bay en Kunuku Aqua Resort aan.
Verblijf je op Jan Thiel dan is de hotel pickup gratis. Met ruime limousine wordt je als een echte VIP opgehaald en naar de Vissershaven gebracht.

Deze tour wordt uitgevoerd door Mermaid Boat Trips. Boek je deze tour, dan ga je de overeenkomst met hen aan; Mermaid Boat Trips is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour.

Waarom via NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen een aanbetaling

Kosteloos wijzigen tot 24u voor vertrek

Beste klantenservice, ook buiten kantoortijden

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *