bluefinn catamaran klein curacao

Klein Curacao | BlueFinn Charters

BlueFinn is de populairste excursie naar Klein Curacao. En terecht! Met de 2 grootste en nieuwste catamarans van Curacao, opstappen vanaf Jan Thiel en standaard XL bbq-lunch + Premium Open Bar heb je hiermee ook echt een topper te pakken. Boek dan ook echt ruim op tijd, want beide boten zitten snel vol!

Met BlueFinn Charters naar Klein Curacao

BlueFinn heeft twee schitterende catamarans waarmee ze een mooie en luxe catamaran trip naar Klein Curacao aanbieden. De BlueFinn (voorheen Black & White), al jarenlang de meest populaire boot voor Klein Curacao. En de BlueFinn2 (voorheen Apache), de nieuwste en grootste catamaran van Curacao. Beide catamarans bieden als boot van de BlueFinn-familie standaard een heerlijke XL bbq-lunch en Premium Open Bar met drankjes van de internationale A-merken.

BlueFinn vaart elke dag naar Klein Curacao

Meest luxe catamaran trips
Vertrek vanaf Jan Thiel strand
Top catering

Handig om te weten
Op Klein Curacao zijn geen restaurants, shops, beach bars of wat dan ook: je kunt er niets kopen. Je bent volledig toegewezen op de catering & service die de boot aanbiedt.

BlueFinn naar Klein Curacao

  • XL bbq-lunch & Premium Open Bar
  • Vertrek vanaf Jan Thiel strand
  • Twee grote catamarans
  • Elke dag mogelijk
  • Hotel pickup optioneel

Tarief

Je kunt al een hele dag met BlueFinn mee voor € 112 p.p., kinderen 4-12 jr. krijgen 50% korting. Bij reservering doe je een aanbetaling van € 22 p.p., het restant betaal je uiterlijk 24 uur voor vertrek.

Hotel pickup

Heb je geen zin om zelf te rijden naar Jan Thiel beach, dan kun je je vanaf de grotere accommodaties in/om de stad op laten halen. Voor € 18 p.p. wordt je keurig opgehaald en einde van de dag weer netjes thuisgebracht. Handig, met die Premium Open Bar!

Hoe ziet Klein Curacao met BlueFinn er uit

Nadat je op het strand van Jan Thiel aan boord van de BlueFinn catamaran bent gestapt, zal de catamaran je in zo’n anderhalf uur naar Klein Curaco brengen. Aangekomen bij Klein Curacao kun je er voor kiezen om naar het strand te zwemmen, of stap relaxed in het rubber bootje om je naar de branding te brengen. Zoek een lekker plekje onder een palapa of lekker languit in de zon: dit wordt een heerlijke dag!
Je kunt uiteraard ook het eiland gaan verkennen. Loop over het paadje naar de vervallen ‘roze’ vuurtoren of naar de aangespoelde scheepswrakken. Tip: vaak komen begin van de middag (net na lunch) schildpadden even gedag zeggen bij Klein Curacao. Dus snorkel op (beschikbaar op de boot) en huppatee het water in!

Beste catering

De trips met BlueFinn bieden de beste kwaliteit catering van alle Klein Curacao trips. De Premium Open Bar biedt o.a.Coca Cola, Diet Coke, Sprite, Soda, water, Cranberry Juice, en tropical juice. Vanaf 12:30 kun je ook alcoholische drankjes krijgen, zoals Bacardi rum, Bols Vodka, Dewar’s white label Whiskey, AIX rose, Verdejo witte wijn, Polar en Amstel Bright.
Ook de XL bbq-lunch is top. Drie salades (waaronder pasta pesto salade en bonensalade) en drie soorten vlees van de grill (drumsticks, smoked ribs en ossenhaas), vers fruit (meestal watermeloen) en natuurlijk stokbrood en pindasaus. Heb je bepaalde dieetwensen, laat het dan minimaal een dag van tevoren weten en de crew zal zoveel mogelijk proberen hieraan te voldoen. Al het vlees (behalve de ribs uiteraard) is halal.

Waarom via NaarCuracao.com

Laagste prijs, beste service

Bij reservering alleen een aanbetaling

4,8 sterren in Trustpilot

Klein Curacao & BlueFinn

Ook leuk om te doen: