curacao zeevissen

Zeevissen (privéboot)

Je kent vast wel die stoere filmpjes waarop iemand flink in de weer is om een forse vis te vangen, midden op zee. Zou je dat ook wel eens willen doen? Het kan op Curacao!

Zeevissen op Curacao

Tonijn, Mahi Mahi, Wahoo, Barracuda, Blue Marlin,… Wil jij ook wel een keer een mooi vis-avontuur meemaken om later bij je vrienden te vertellen over het gevecht en de grootte van de vis, dan moet je op Curacao echt gaan zeevissen. Maak een mooie tour van een halve of hele dag en je gaat terug naar huis met een koffer vol verhalen!

Elke dag mogelijk, privé-tour voor halve of hele dag

Trollend vissen
Vang de grote vissen
Tot 6 pers. kunnen mee

handig om te weten: NaarCuracao is de enige officiéle reseller van deze tour!

Vissen op zee

 • Luxe motorboot (36 ft.), incl. ervaren schipper
 • Privé vistocht voor max. 6 personen
 • Voor halve of hele dag
 • Hele dag-trip incl. lunch BBQ, uiteraard met verse vis!
 • Heb je speciale wensen voor deze excursie, laat het weten

Tarief

Een halve dag vissen (trip van 4 uur) doe je al vanaf € 749. Wil je een vistrip voor heel de dag (8 uur) dan is het tarief € 1.249. Vraag eerst een vrijblijvende offerte op. Bij akkoord een aanbetaling van 15%, de rest betaal je pas bij het inchecken op de boot.

Hoe ziet een (halve) dag zeevissen er uit?

Na ontvangst op de boot om 07:00, vaar je er op uit met ervaren schipper Arnold. De boot is speciaal ingericht voor zeevissen, dus van de juiste gemakken voorzien. Het is “trowlend fishing” (trollend vissen), wat betekent dat de lijnen het water in gaan terwijl de boot vaart. Uiteraard krijg je goed materiaal tot je beschikking waar je een flinke vis mee kunt vangen. En omdat Curacao gelijk bij de kust al diepe zee heeft, worden bij het verlaten van de haven direct al de lijnen uitgegooid en kun je dus de tijd optimaal gebruiken om vissen. Grote kans op een mooie vangst!

Kies je voor de hele dag vis-excursie, dan is dat inclusief BBQ als lunch, dus je kunt heerlijk je eigen ‘catch of the day’ opsmikkelen. Verser dan dat is er gewoon niet!

De populairste vistrip op Curacao, vooral vanwege de ervaring van de schipper

Zeevissen op priveboot

Waarom via NaarCuracao.com?

Enige officiële reseller van deze unieke vistrip

Goede klantenservice, ook buiten kantoortijden

Ga voor die mooie vangst van een grote vis!

1 review op “Zeevissen (privéboot)”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
catering/verzorging ;
In verhouding tot de prijs ;
 1. Sandra Verkerk
  6 augustus 2020 at 23:45

  Met Arnold hebben we een sunset boattrip met BBQ gedaan. We hebben een heerlijke middag op het water gehad. Eerst over het Spaanse water gevaren en daarna naar Fuik baai. Daar werd de boot voor anker gelegd en ging Arnold in de weer met de BBQ. Ondertussen genoten wij van een lekker hapje en drankje. De BBQ was super goed verzorgd met geweldige kippenboutjes. Heerlijk! Daarna zijn we nog een stukje gaan varen en genoten we van een mooie zonsondergang. Absolute aanrader!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *