Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
NaarCuracao.com / Appartement op Curaçao

Appartement op Curaçao

The Beach House Curacao luxe appartementen

Voor je vakantie naar Curaçao is er veel keuze voor een appartement. Curaçao heeft appartementen in alle soorten en maten te huur. Luxe appartementen of eenvoudige, appartementen aan het strand of midden in Willemstad of appartementen op een resort of midden in een woonwijk. Een appartement op Curaçao is er ook voor jou.

Appartement op Curaçao boeken: 5 tips

1. Direct boeken bij eigenaar

Natuurlijk kun je je appartement Curaçao boeken bij TUI, Curacao XL of Kras, maar vaker is het goedkoper om appartementen op Curaçao direct bij de eigenaar te boeken. Veel appartementen op Curaçao hebben tegenwoordig een eigen website met een reserveringssysteem. Je kunt direct zelf de beschikbaarheid controleren en boeken. De snelste, kortste en goedkoopste manier voor het boeken van een appartement op Curaçao!

2. Appartement op Curaçao met airco

Je gaat uiteraard naar Curaçao voor het lekkere weer. Maar als je ’s nachts wilt slapen kan die warmte ook wel vervelend zijn. Kies dan ook een appartement met airco in de slaapkamer. Heerlijk om je appartement af te laten koelen én ook handig omdat muggen totaal niet van airco houden!

3. Een parkeerplaats bij je appartement op Curaçao

Tijdens je vakantie op Curaçao ontkom je er eigenlijk niet aan om een auto te huren, zeker als je appartement niet aan het strand ligt. Dan is het wel zo prettig als je je huurauto vlakbij je appartement kunt parkeren. Check ook -vooraf- bij de eigenaar van je appartement op Curaçao: vaak kun je via hem met korting een auto huren of zit er zelfs al een huurauto van de eigenaar bij de huur van het appartement inbegrepen!
N.B.: Mocht dat niet lukken, dan kun je natuurlijk altijd nog via ons een auto huren op Curacao.

4. Appartement met een contactpersoon op Curaçao

Veel appartementen op Curaçao zijn van Nederlandse eigenaren. Controleer voor je boekt wel altijd even of de Nederlandse eigenaar van het appartement Curaçao ook een contactpersoon op Curaçao heeft. Als er iets niet in orde is met het appartement duurt het vanwege het tijdsverschil al gauw een dag voor je contact hebt met de Nederlandse eigenaar en dan is er nog niets gedaan aan je probleem. Met een contactpersoon op Curaçao voor je appartement kun je sneller schakelen en weer verder gaan met onbezorgd vakantie vieren!

5. Wi-fi in je appartement op Curaçao

Voor veel mensen is wi-fi een must in het dagelijks leven, ook op vakantie. Vrijwel elk appartement op Curaçao biedt tegenwoordig wel wi-fi aan, maar dat betekent niet altijd dat je ook echt ín het appartment wi-fi hebt. Op een kleiner resort is er vaak één centraal wi-fi punt (bv. bij de receptie of het zwembad) waar iedereen gebruik van kan maken. Niet ideaal, beter zoek je een appartement waar de wi-fi ook echt in je appartement goed doorkomt.

Appartement op Curaçao: suggesties

Op basis van onze eigen ervaring en van bezoekers van NaarCuracao.com kunnen we enkele suggesties geven voor een mooi, goed en betaalbaar appartement op Curaçao, direct te boeken bij de eigenaren:

Heb je zelf ook ervaring met een appartement Curaçao die zo goed is dat je dat appartement het vermelden op deze pagina waard vindt? > Laat het weten!