abseilen Curacao Julianabrug rappelling

Abseilen Julianabrug

€ 73
Abseilen op Curacao! Zoek je echt de grootste adrenaline-kick die je op Curaçao kunt vinden, dan heb je hem hier gevonden: ga abseilen vanaf de bekende hoge Julianabrug. Vanaf zo’n 45 mtr. hoogte heb je een schitterend uitzicht en zal het ook zeker de stoerste activiteit van je vakantie zijn.

Op vrijdag, zaterdag en zondag

Professionele begeleiding

Mogelijk vanaf
6 jr. oud

Abseilen van 45 meter hoogte

Abseilen Curacao – Julianabrug

Eén van de iconische ‘landmarks’ van Curacao is de Julianabrug die de wijken Punda en Otrabanda met elkaar verbindt. Vanwege de grote zeeschepen die er onderdoor moeten vanaf zee naar de olieraffinaderij (en v.v.) ligt het wegdek op ruim 55 mtr. hoogte. Een enorm hoge brug; als je er voor de allereerste keer met je kleine huurautootje overheen moet dan zul je mogelijk wat twijfels krijgen of het gaat lukken tegen de helling op (ja hoor, geen zorgen!). En van die hoge brug kun je nu abseilen!

abseilen curacao julianabrug

Alles veilig

Uiteraard staat veiligheid voorop. Je wordt begeleid door Albert, een man met enorm veel ervaring op het gebied van klimmen en abseilen. Beneden op de grond (voordat je omhoog klimt) en in de brug kort voordat je gaat abseilen krijg je heldere en uitgebreide (veiligheids-)instructies. Maar ook nog tijdens het abseilen krijg je begeleiding van Albert en ben je uiteraard gezekerd zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren.

In de brug

Het abseilen doe je niet vanaf, maar vanuit de brug. Als je avontuur gaat beginnen ga je via een luik de brug in en loop je door de brug naar de plek waar je gaat abseilen. Dat alleen al is een mooie ervaring. Ook wel een warme ervaring: in een stalen tunnel, een Caribische temperatuur en zonder ventilatie.
Als je wilt, kun je deze tour uitbreiden met een extra rondleiding door de brug.

Tarief

Abseilen vanaf de Julianabrug doe je al voor € 73 p.p. Bij het reserveren doe je een aanbetaling van € 14.
Het restant betaal je bij het inchecken voorafgaand aan jouw abseil-tour.
Er geldt een minimale deelname van 2 personen. Ben je alleen, dan betaal je alsnog voor 2 personen.

Werkzaamheden

Momenteel wordt er groot onderhoud gepleegd aan de brug. Vandaar dat het vooraf niet met zekerheid te zeggen is of het abseilen door kan gaan; per keer zal er toestemming gevraagd moeten worden. Doorgaans zal het abseilen in de ochtend plaatsvinden.

Uniek kijkje

Wil je van de gelegenheid gebruik maken door een unieke tour te maken door de brug, dan kan dat. Voordat je gaat abseilen vanuit de brug kun je een leuke rondleiding door de brug maken van ongeveer 15 minuten.
Deze extra tour doe je al voor NAF 50 per groep.

Route

Het verzamelpunt voor het inchecken van het abseilen is onder de Julianabrug, aan de Otrobanda-kant van de St. Annabaai. Bekijk hier de instructies om op de juiste plek te komen. Let op: Rijd niet via Google Maps met bestemming ‘Julianabrug’, want dan komen je boven op de brug uit.

Foto’s

Uiteraard wil je foto’s maken van het abseilen Curacao. Maar ja… als je op 45 mtr. hoogte aan een touw bungelt en je minimaal één hand nodig hebt om je snelheid van het abseilen onder controle te houden, kan het wel een uitdaging en risico zijn om je telefoon of camera erbij te pakken. Geen zorgen! Albert maakt volop foto’s en na afloop krijg je die zonder extra kosten digitaal toegestuurd.

Waarom via NaarCuracao.com?

Laagste prijs, beste service

Bij reservering alleen een aanbetaling

Snel, simpel en veilig online betalen

Abseilen Julianabrug

Abseilen Julianabrug

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wil je ook de unieke tour door de brug?*

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *