parachutesprong curacao tandemsprong

Parachute springen (tandemsprong)

€ 999
Met voorsprong de meest stoere activiteit die je op Curacao kunt doen: parachute springen! Maak een schitterende tandemsprong en ontdek Curacao van bovenaf. Met parachute springen heb je het allebei. Durf jij de sprong aan?

Parachute springen Curacao

Parachute springen is echt iets waar je nooit spijt van gaat krijgen. Het is zo´n toffe ervaring om mee te maken, je ziet heel Curacao van bovenaf en het geeft een enorme boost om uit het vliegtuig te springen. Je maakt een tandemsprong waarbij je veilig hangt aan een zeer ervaren jumpmaster. De jumpmaster heeft -letterlijk- de touwtjes in handen, maar zodra de parachute geopend is mag je zelf ook even sturen. Superstoer!

Elke dag mogelijk

Zie Curacao vanaf 3km hoogte

Sprong duurt ruim 7 minuten

Veilig: Meer dan 20 jaar ervaring

  • Vanaf 12 jr.
  • Geen ervaring vereist
  • Maximum gewicht 125 kg
  • Half uur rondvlucht boven Curacao
  • Vrije val van zo’n 45 seconden

Hoe ziet de parachute sprong eruit?

Wanneer je bij SkyDive Curacao aankomt, heb je eerst een kort registratieproces (Niet vergeten: ID meenemen!). Vervolgens zal een instructeur je in ongeveer 10 minuten een briefing geven over de dynamiek van de sprong. Zodra de introductie is voltooid, ben je klaar om de lucht in te gaan! In het vliegtuig (een Cesna C-182) vlieg je ongeveer een half uur, totdat je een hoogte van 10.000 voet (zo ’n 3 km) bereikt hebt om de sprong te maken. Dan wordt het echt lekker spannend. De deur gaat open en je wordt aan je jumpmaster vastgemaakt. Je gaat allebei buiten het vliegtuig op een plankje staan en… “GO!!! “. Je ervaart ongeveer 45 seconden pure adrenaline tijdens de vrije val en vervolgens 7 minuten vliegen met de parachute open, waar je het beste uitzicht op het eiland hebt en zelfs de parachute een paar minuten kunt besturen. De landing is op het terrein bij Skydive Curaçao, op dezelfde locatie als waar je ook ingecheckt hebt in het kantoortje (vlakbij de Aloë Farm). In totaal vanaf inchecken tot bijkomen van de landing zul je zo’n 2 uur met de tandemsprong bezig zijn.

Veiligheid

Uiteraard is deze tandemsprong veilig. Je springt met een zeer ervaren jumpmaster en alles wordt uitvoerig gecontroleerd. Je hebt geen cursus o.i.d. nodig, wel krijg je uiteraard vooraf de benodigde instructies. Ook statistisch gezien zit je aan de goede kant: de kans dat er iets mis gaat met parachutespringen is heel erg klein. Maar tegelijkertijd: parachutespringen is een extreme sport met bijbehorende risico’s.

Deze tandemsprong is mogelijk voor iedereen met een gewicht van minder dan 125 kg. Qua leeftijd adviseren wij ‘vanaf 12 jr.’, maar dat is geen harde eis. Zolang je maar beseft wat je gaat doen, de instructies van de jumpmaster op volgt en bij de landing goed op je voeten terecht kunt komen, dan kun je mee.

Deze tour wordt uitgevoerd door SkyDive Curacao. Boek je deze tour, dan ga je de overeenkomst aan met SkyDive Curacao, zij zijn ook de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour.

Waarom via NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen aanbetaling
Beste service, laagste prijs
4,8 sterren op Trustpilot

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *