Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Parachute springen

€ 290 per persoon
parachutespringen Curacao tandemsprong
De meest stoere activiteit die je op Curacao kunt doen: parachute springen! Maak een schitterende tandemsprong en ontdek Curacao van bovenaf. Met parachute springen heb je het allebei. Durf jij de sprong aan?

Parachute springen op Curacao

Parachute springen is echt iets waar je nooit spijt van gaat krijgen. Het is zo´n toffe ervaring om mee te maken, je ziet heel Curacao van bovenaf en het geeft een enorme boost om uit het vliegtuig te springen. Je maakt een tandemsprong waarbij je veilig hangt aan een zeer ervaren jumpmaster. De jumpmaster heeft -letterlijk- de touwtjes in handen, maar zodra de parachute geopend is mag je zelf ook even sturen. Superstoer!

Elk dag mogelijk

Parachute springen – Skydive Curacao

Ruim 7 minuten in de lucht

tandemsprong

Veilig: meer dan 20 jr. ervaring

tandemsprong

je krijgt foto's & video

tandemsprong

30 min. rondvlucht over Curacao

tandemsprong

Hoe ziet de parachutesprong eruit?

Wanneer je bij SkyDive Curacao aankomt, heb je eerst een kort registratieproces (Niet vergeten: ID meenemen!). Vervolgens zal een instructeur je in ongeveer 10 minuten een briefing geven over de dynamiek van de sprong. Zodra de introductie is voltooid, ben je klaar om de lucht in te gaan! In het vliegtuig (een Cesna C-182) vlieg je ongeveer een half uur, totdat je een hoogte van 10.000 voet (zo ’n 3 km) bereikt hebt om de sprong te maken. Dan wordt het echt lekker spannend. De deur gaat open en je wordt aan je jumpmaster vastgemaakt. Je gaat allebei buiten het vliegtuig op een plankje staan en… “GO!!! “.

Je ervaart ongeveer 45 seconden een vrije val (pure adrenaline!) en vervolgens 7 minuten zweven met de parachute open, waar je het beste uitzicht op het eiland hebt en jij zelf ook de parachute mag besturen. De landing is op het terrein bij Skydive Curacao, op dezelfde locatie als waar deze excursie is begonnen. In totaal vanaf inchecken t/m de landing zul je zo’n 2 uur met deze tandemsprong bezig zijn.

Veiligheid

Uiteraard is deze tandemsprong veilig. Je springt met een zeer ervaren jumpmaster en alles wordt uitvoerig gecontroleerd. Je hebt geen cursus o.i.d. nodig, wel krijg je uiteraard vooraf de benodigde instructies. Ook statistisch gezien zit je aan de goede kant: de kans dat er iets mis gaat met parachutespringen is heel erg klein. Maar tegelijkertijd: parachutespringen is een extreme sport met bijbehorende risico’s.

Deze tandemsprong is mogelijk voor iedereen met een gewicht van minder dan 125 kg. Qua leeftijd adviseren wij ‘vanaf 12 jr.’, maar dat is geen harde eis. Zolang je maar beseft wat je gaat doen, de instructies van de jumpmaster op volgt en bij de landing goed op je voeten terecht kunt komen, dan kun je mee.

Tandemsprong Curacao

indicatie: vanaf 12 jr. (geen harde grens)

Geen ervaring vereist

Half uur rondvlucht boven Curacao

Vrije val van zo'n 45 seconden

Maximaal genieten!

Tarief & betaling

Het tarief van het parachute springen is € 290 p.p., bij reservering doe je een aanbetaling van € 29 p.p. Het minimum aantal deelnemers per tijdslot is 2 personen; ben je alleen dan betaal je voor 2 personen.

Waarom boeken via NaarCuracao.com

Bij reservering alleen aanbetaling

Laagste prijs, beste service

4,8 sterren op Trustpilot

Ook leuk om te doen:

2 uur
12 (advies)+ Leeftijd
 • Vertrekpunt
  vlakbij Aloë Farm (St. Jorisbaai)
 • Starttijd
  08:30 11:00 14:00 16:00
 • Kledingadvies
  makkelijk zittende kleding
 • Inclusief
  Parachute springen
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
 • Exclusief
  leuk voor kinderen
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.