Half day snorkel & lunch

Half Day – Snorkel & Lunch

Een heerlijke tour met comfortabele We Jammin’ dubbeldeks motor-catamaran. Je bezoekt de drie top-locaties aan de oostkant van Curacao: Spaanse Water, Tugboat en Baya Beach.

Snorkelen op toplocaties

Een superleuke snorkel-cruise van 4,5 uur. Je gaat naar de mooiste snorkelplekken en het lekkere is dat je niet gelijk heel de dag op een boot zit. Uiteraard is de trip wel all-inclusive met een heerlijke bbq-lunch en drankjes (alcoholisch vanaf 12:30).

Elke woensdag en zaterdag

Bekijk 3 top-locaties

Tour van 4,5 uur

Met lekkere BBQ-lunch

  • Incl. Lunch
  • Open Bar
  • Snorkelattributen aanwezig

  • Gratis gebruik van snorkelspullen
  • Met heerlijke BBQ-lunch
  • Leuk voor jong & oud

Goed om te weten: Je bent heel de tijd op of in het water en dat kan tricky zijn m.b.t. zonnebrand. Zorg voor beschermende kleding en/of smeer je goed in!

Tarief

De prijs van de excursie bedraagt voor volwassenen € 82 en voor kinderen (4 t/m 12 jr.) krijgen 50% korting. Kinderen t/m 3 jr. oud mogen gratis mee. Bij reservering een aanbetaling van € 16 p.p.

Hoe ziet de excursie eruit

Om 10:00 vertrekt de boot vanaf Caracasbaai. Eerst een rondje over het Spaanse Water, om de mooie villa’s en ruige natuur langs de kant te bewonderen. Vervolgens door naar Tugboat, de nr.1 snorkelplek van Curacao. Hier ligt om zo’n 7 mtr. diepte een gezonken sleepbootje en daar omheen is altijd volop koraal en vis (heel veel vis!) te zien. Als de boot verder gaat is het nog maar een klein stukje naar Baya Beach, waar je heerlijk kunt relaxen/zwemmen/snorkelen. De crew zal hier een heerlijke BBQ-lunch voor je klaarmaken. Na lunch kun je ook nog even genieten in het water. Smeer je wel goed in, want het water kan erg scherp zijn met weerkaatsing van de zon!
Rond 14:00 wordt het tijd om weer an boord te gaan en zal de We Jammin’ boot klaargemaakt worden voor vertrek, waarna je ongeveer 14:30 weer voet op vaste wal zet.
Dit is een hele leuke tour voor jong & oud. Zeer geschikt voor gezinnen!

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot
Laagste prijs; beste service
Bij reservering alleen aanbetaling

Ook leuk om te doen: