Animal Encounter Curacao - haaien voeren

Animal Encounters

€ 64
Duik in de onderwaterwereld van Curacao tijdens de Animal Encounters excursie. Bekijk haaien, roggen en schildpadden van dichtbij en geef ze te eten!

Haaienvoer

Ontdek het onderwaterleven van Curacao. Tijdens deze excursie nemen ze je mee onderwater om pas echt het bloeiende ecosysteem te zien en rond te zwemmen in een kleurrijke omgeving met vele bijzondere mooie vissen, haaien en roggen. En je mag ze ook voeren, durf jij het?

Dinsdag t/m zaterdag, 3x per dag

Voer de vissen zelf

Ontdek bijzondere vissen

min. leeftijd 8 jaar

  • Inclusief toegang tot Curaçao Sea Aquarium.
  • Deelnemers moeten kunnen zwemmen en zich comfortabel voelen bij het snorkelen in diep water op een plek waar je niet kunt staan.
animal encounter 4

Tarief

Bij deze excursie heb je twee mogelijkheden met boeken. Boek je alleen voor jezelf dan bedraagt de prijs € 64, kinderen vanaf 8 jr. mogen meedoen voor € 34.

Actieprijs

Als je met 2 personen of meer de Animal Encounters gaat doen, dan kun je gebruik maken van de Combo actieprijs: € 97 per 2 personen!

Hoe ziet de Animal Encounters eruit

Bij aankomst krijg je eerst even wat uitleg hoe alles werkt, maar al snel ga je het water in. Eénmaal in het water krijg je voedsel om de verschillende vissen onderwater te gaan voeren. Je ziet dus allerlei verschillende vissen voorbij komen zoals bijvoorbeeld citroenhaaien, verpleegsterhaaien, pijlstaartroggen en andere roofvissen. Het voer geef je aan de vissen door middel van een speciaal gemaakt raam. En vergeet natuurlijk niet te lachen voor de foto, die je achteraf mee krijgt als herinnering. Na een uurtje is de excursie voorbij een lever je de snorkelattributen weer netjes in, en heb je weer een mooie ervaring erbij!

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot
Laagste prijs; beste service
Goede klantenservice, ook buiten kantoortijden

Animal Encounters

Ook leuk om te doen:

Sea Aquarium - Animal Encounters

1Wanneer en met wie
2Persoonlijke gegevens
  • DD dash MM dash JJJJ
  • € 0,00