sea aquarium park curacao

Dagprogramma Sea Aquarium Park

Bij Sea Aquarium Park is heel de dag door zoveel te doen, dat het wel handig kan zijn als je van tevoren een beetje kunt plannen wanneer je wat wilt zien. Zie hier het dagprogramma van Sea Aquarium Park Curacao.
Sea Aquarium Curacao dagprogramma
Sea Aquarium Curacao dagprogramma

Dolphin Kiss

Niet in het schema vermeld maar wel heel leuk om te doen: een Dolphin Kiss. Je mag dan aan de rand van de natuurlijke lagune zitten en dan komt er een dolfijn jou een kusje geven. Uiteraard wordt hier een mooie foto van gemaakt.
Zo’n leuke kus van een dolfijn krijg je al voor US$ 15, maar dit is niet vooraf te reserveren. Je kunt dit regelen tijdens of net na afloop van de Dolfijntraining demonstratie. Die is elke dag om 10:20, 13:20 en 16:10. Na afloop van die demonstratie wordt de Dolphin Kiss gedaan.

dolphin kiss curacao

Toegang Sea Aquarium Park

Heb je nog geen toegangskaartje voor Sea Aquarium Park? Dat regel je snel en simpel hier. Let op, heb je een Dolphin Swim, Dolphin Encounter of Dolphin Snorkel geboekt, dan is dat al inclusief toegang tot het park voor heel de dag.

dolphin swim curacao

Dolphin Swim

De meest populaire excursie van Curaçao: zwemmen met dolfijnen! In groepen van max. 6 personen ben je een half uur met 2 dolfijnen in het water. Je kunt leuke kunstjes met de dolfijnen doen, maar ook kun je relaxed een rondje zwemmen direct naast de dolfijn.

Dolphin Encounter Curacao

Dolphin Encounter

Heel leuk om te doen met kleine kinderen is de Dolphin Encounter. Je staat aan de rand van de natuurlijke lagune (tot ongeveer je heupen in het water) en er komt een dolfijn bij jouw groepje om leuk mee te spelen. Ook krijg je interessante uitleg over de dolfijnen.

Dolphin Snorkel op Curacao

Dolphin Snorkel

Een Dolphin Snorkel is het leukste wat je kunt doen. Eigenlijk geheel identiek aan een Dolphin Swim, maar nog nét even leuker omdat je er een snorkelset bij krijgt. Hierdoor kun je ook onderwater leuke interactie met de dolfijnen hebben en haal je het maximale er uit.

Als je één van bovenstaande Dolfijn-activiteiten boekt, is dat inclusief heel de dag toegang tot Sea Aquarium Park.

Route naar Dolphin Academy

De Dolphin Academy, gelegen op Sea Aquarium Park is wellicht wat lastig te vinden. Het adres is Bapor Kibra z/n, waarbij ‘z/n’ staat voor ‘zonder nummer’. En als je dan weet dat Bapor Kibra een lange straat is plus dat Sea Aquarium Park vanaf de weg niet zichtbaar is, dan kan het lastig worden. Hierbij de uitleg:
1- Rijd naar het grote parkeerterrein van Mambo Beach Boulevard
2- Als je het parkeerterrein oprijdt, ga dan zover mogelijk naar de linkerkant om te parkeren
3- Wanneer je uitstapt en je staat met je rug naar de weg (met je neus naar het strand), loop dan links vooraan in de hoek door een hek
4- Je loopt nu voorlangs bij LionsDive Beach Resort. Blijf de weg volgen om het resort heen
5- Je loopt vanzelf over het platte bruggetje met de dikke kettingen aan de zijkant. Voor je zie je de ingang van Sea Aquarium Park.
N.b.: Je zult tegenover LionsDive ook een parkeerterrein zien. Dichterbij, maar dat is betaald parkeren.

Dolphin Academy Curacao route Sea Aquarium Park
Klik voor grote weergave

Andere leuke activiteiten