Mini Waves | bootje varen voor kinderen

Mini Waves (varen voor kinderen)

€ 50
Altijd al kapitein willen zijn? Bij Mini Waves stappen jouw kids in een van de elektrische bootjes en kunnen ze op een leuke en leerzame wijze over een deel van het Spaanse Water varen.

Mini Waves

Mini Waves maakt bootje varen voor kinderen (van alle leeftijden) mogelijk. In de containerboot of brandweerboot mogen ze onder jouw begeleiding zelf varen op het Spaanse Water. Dit is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Zo leren de kinderen iets over navigeren, tellen, veiligheid en weersomstandigheden.

Elke dag mogelijk

Leuk en leerzaam
Inclusief Kapiteinsdiploma
Voor alle leeftijden

Handig om te weten: je mag met 4 personen op de boot waarvan minimaal 1 en maximaal 2 volwassenen. Heb je 2 of 3 kinderen? Dan hoef je maar 1 bootje te boeken. Natuurlijk is een tweede bootje ook leuk voor meer aandacht en tijd per kind.

Mini Waves

  • Wordt kapitein van de containerboot of brandweerboot
  • Korte introductie + 20 minuten varen + leren knopen leggen
  • Iedere dag tussen 10:00 en 17:30 per reservering
  • Incl. Kapiteinsdiploma
  • Max. 4 personen waarvan 1 of 2 volw.

Tarief & voorwaarden

Bij Mini Waves betaal je niet per persoon, maar je betaalt € 50 per bootje. Deze prijs is all in, met mini workshop over de bootjes, 20 minuten varen, leren knopen leggen en de diploma ceremonie.
Er passen 4 personen op de boot waarvan minimaal 1 en maximaal 2 volwassenen. Mini Waves is leuk en toegankelijk voor alle leeftijden. Bij reservering betaal je het volledige bedrag. Dit kan o.a. via iDEAL, creditcard en PayPal.

Hoe ziet een tour met Mini Waves er uit?

Je herkent het terrein van Mini Waves direct, als je de rotonde van de Caracasbaai oprijdt, aan de vrolijk gekleurde schutting. Bij aankomst ontmoet je Ro, de havenmeester. De kinderen krijgen één van de twee bootjes aangewezen, de brandweerboot of de containerboot. Ro geeft een duidelijke uitleg in het Nederlands over de bootjes en in welk gebied je mag varen. Hij leert de jonge kapiteintjes over het sturen, de snelheid, navigeren, het vermijden van ondiepe stukken en het weer. Ook veiligheid wordt besproken, zo zijn alle kinderen verplicht zwemvesten te dragen tijdens het varen.
Captain’s aboard. In de boot liggen leuke attributen, zoals bijpassende hoofddeksels en een verrekijker, voor de jonge kapiteintjes om volledig in hun rol te kruipen. Ro geeft aanwijzingen om veilig uit te varen en dan kan de pret beginnen. Iedereen komt aan de beurt om de boot te besturen, de golven te trotseren en zich rond de boeien en andere boten te manoeuvreren. Na 20 minuten assisteert Ro de jonge kapiteintjes om weer veilig aan te meren en aan wal te stappen.
Om ervoor te zorgen dat de boot netjes naast de steiger blijft liggen, moet je de boot ook goed vast kunnen maken. Ro geeft de jonge kapiteintjes dan ook een korte cursus ‘Knoop leggen’. Ze mogen zelf kiezen of ze voor de makkelijke of moeilijke knoop gaan. Kan de boot met geen mogelijkheid meer weg? Dan krijgen alle jonge kapiteintjes een persoonlijk Kapiteinsdiploma overhandigt. Zo kunnen de kids gegarandeerd trots en een fijne ervaring rijker terugkijken op een leuke dag.

Beste prijs, beste service
Betalen via iDEAL, creditcard, PayPal
4,8 sterren op Trustpilot

Mini Waves

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Per bootje max. 4 personen, waarvan minimaal 1 en maximaal 2 volwassenen.

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *