priveboot Klein Curacao

Privéboot aanvragen

€ 1.395
Vanaf het water ontdek je Curacao op z´n mooist. Ben je met een groep dan is het veel leuker om een privéboot te huren en bepaal je zelf hoe de dag er uit ziet. Ideaal toch? En een privéboot op Curacao is al snel voordeliger dan je denkt.

Jouw eigen privétrip

Op een Caraïbisch eiland als Curacao heb je uiteraard boten in allerlei soorten en maten. Van klein tot groot, van zeilboot tot motorjacht, je hebt ze allemaal op Curacao. Het is dan ook best populair om een priveboot te huren. Heerlijk een boot “op maat” voor jouw gezin, familie of vriendengroep. De populaire bestemmingen zijn Klein Curacao en beach hoppen richting Westpunt, maar je kunt ook heel leuk een snorkeltour bij Curaçao doen waarbij je op of 3 plekken kunt snorkelen.

Op aanvraag

Elke dag mogelijk

Meerdere boten & bestemmingen

Ervaren & professionele crew

  • Jij bepaalt de bestemming
  • Een feest met alleen jouw groep
  • Vertrektijd in overleg
  • Catering zoals jij het wilt
eigen boot huren op curacao

Boot afhuren: al snel interessant

Het kan al snel interessant zijn om een boot af te huren voor een privé-dagtocht. Men denkt vaak dat dit veel kost, maar dat valt wel mee. Waar het om gaat is dat je een boot vind die goed is afgestemd op jouw wensen. Als je met jouw groepsgrootte op ongeveer 80% of meer van het maximaal aantal personen op de boot zit, dan is de prijs al snel gelijk of zelfs voordeliger dan wanneer je met een openbare boot mee gaat. Zo kan een privéboot qua prijs al interessant zijn vanaf 8 personen!

Tarief

Het tarief voor een privéboot is per groep weer anders. Hoe groot is de groep, waar wil je heen, hoe lang, welke catering wil je erbij: allerlei factoren die bepalend zijn voor de prijs. Ter indicatie: een dagtocht naar Klein Curaçao voor een groep van 10 personen kan al vanaf zo’n € 1.395, incl. drankjes en bbq-lunch. Doe een geheel vrijblijvende aanvraag en neem voor vragen gerust contact met op ons via mail of Whatsapp.

Catering

Meestal betaal je een vast tarief voor het afhuren van de boot plus de crew, want daarvoor maakt het niet uit met hoeveel personen je bent. De variabele kosten zijn meestal de kosten voor de catering, die uiteraard wel per persoon gaan. Wil je een uitgebreide BBQ-lunch incl. onbeperkt wijn en bier erbij? Dan betaal je wat meer dan wanneer je er voor kiest om zelf wat broodjes voor lunch mee te nemen. Het is ook mogelijk om echt alleen de boot te huren voor een privé-tocht, en alle catering zelf mee te nemen. Tip: doe dit altijd wel in overleg met de crew, meestal kunnen zij wel een koelkastje of coolbox beschikbaar stellen.
N.b.: Via ons kun je alleen een boot huren inclusief schipper. Zoek je een bootje om zelf te besturen dan kunnen we je helaas niet helpen.

Faciliteiten

Een aantal van de boten die gehuurd kunnen worden voor een privé-dagtocht, zijn boten die doorgaans ook ingezet worden voor openbare dagtochten, b.v. naar Klein Curacao. Dat betekent dat er eigenlijk altijd wel faciliteiten aan boord zijn voor een complete dag op het water. Denk b.v. aan waterspeelgoed voor de kinderen of duikbril en snorkels om de onderwater-wereld te verkennen.

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot

Keuze uit diverse boten & bestemmingen

Beste service, ook buiten kantoortijden

Privé-boot aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Alle dagtochten zijn incl. BBQ-lunch & drankjes.
DD dash MM dash JJJJ