Prive boot Curacao private trip

Privéboot aanvragen

  • Jij bepaalt de bestemming
  • Een feestje met alleen jouw groep
  • Keuze uit meerdere boten
  • Catering zoals jij het wilt
  • Hele of halve dag
Vanaf het water ontdek je Curacao op z´n mooist. Ben je met een groep dan is het veel leuker om een privéboot te huren en bepaal je zelf hoe de dag er uit ziet. Ideaal toch? En een privéboot op Curacao is al snel voordeliger dan je denkt.

Op aanvraag

Elke dag mogelijk

Meerdere boten & bestemmingen

Ervaren & professionele crew

Prive trip boot huren Curacao private

Tarief

Het tarief voor een privéboot is per groep weer anders. Hoe groot is de groep, waar wil je heen, hoe lang, welke catering wil je erbij: allerlei factoren die bepalend zijn voor de prijs.
Ter indicatie: een dagtocht naar Klein Curaçao voor een groep van 10 personen kan al vanaf zo’n € 1.495, incl. drankjes en bbq-lunch. Doe een geheel vrijblijvende aanvraag of neem voor vragen gerust contact met op ons via mail of Whatsapp.

Vervoer

Doorgaans wordt bij een privétrip niet standaard vervoer aangeboden, maar alles kan uiteraard. Wil je er vervoer bij, dan kunnen we voor een voordelig tarief een transfer voor je regelen.

Boot afhuren: al snel interessant

Het kan al snel interessant zijn om een boot af te huren voor een privé trip van hele of halve dag. Men denkt vaak dat dit veel kost, maar dat valt wel mee. Waar het om gaat is dat je een boot vindt die goed is afgestemd op jouw wensen. Als je met jouw groepsgrootte op ongeveer 80% of meer van het maximaal aantal personen op de boot zit, dan is de prijs al snel gelijk of zelfs voordeliger dan wanneer je met een openbare boottrip mee gaat. Zo kan een privéboot qua prijs al interessant zijn vanaf 8 personen als je één van de kleinere boten kiest.

Catering

Meestal betaal je een vast tarief voor het afhuren van de boot plus de crew, want daarvoor maakt het niet uit met hoeveel personen je bent. De variabele kosten zijn meestal de kosten voor de catering, die uiteraard wel per persoon gaan. Wil je een uitgebreide BBQ-lunch incl. onbeperkt wijn en bier erbij? Dan betaal je wat meer dan wanneer je er voor kiest om zelf wat broodjes voor lunch mee te nemen. Het is ook mogelijk om echt alleen de boot te huren voor een privé-tocht, en alle catering zelf te regelen. Tip: doe dit altijd wel in overleg met de crew, meestal kunnen zij wel een koelkastje of coolbox beschikbaar stellen.
N.b.: Via ons kun je alleen een boot huren inclusief schipper. Zoek je een bootje om zelf te besturen dan is dat alleen mogelijk met een Tiki Boat.

Faciliteiten

Een aantal van de boten die gehuurd kunnen worden voor een privé-dagtocht, zijn boten die doorgaans ook ingezet worden voor openbare dagtochten, b.v. naar Klein Curacao. Dat betekent dat er eigenlijk altijd wel faciliteiten aan boord zijn voor een complete dag op het water. Denk b.v. aan waterspeelgoed voor de kinderen of duikbril en snorkels om de onderwater-wereld te verkennen.

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot
Keuze uit diverse boten & bestemmingen
Beste service, ook buiten kantoortijden

Privé-boot aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Alle dagtochten zijn incl. BBQ-lunch & drankjes.
DD dash MM dash JJJJ

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *