ZUP board Curacao

ZUP Boarding

€ 59
ZUP Boarding is voor de echte waterrat. En is geschikt voor het hele gezin. Lekker op het Spaanse Water achter de speedboat door de golven. En na een beetje oefenen kan iedereen het!

Lekker boarden

ZUP Boarden in het Spaanse Water is een leuke watersportactiviteit voor het hele gezin (vanaf 6 jr. oud) en voor elk niveau. Liggend op het board, zittend op je knieën of staan: iedereen kan op zijn/haar eigen manier lekker aan de gang met ZUP Boarden. Je begint met het liggen op het board, waarbij je wordt voorgetrokken door het touw dat aan het board bevestigd is. Heb je dat helemaal onder controle, dan kan je naar de volgende stap: steunen op je knieën. En ja, je voelt hem al aankomen, de laatste stap is om te proberen te gaan staan op het board. Daarbij heb je ondertussen het touw al zelf vast gepakt uiteraard. Als je eenmaal staat kun je proberen om te gaan waterskiën of wakeboarden. ZUP Boarden is voor jong en oud en is relatief makkelijk te leren. Lukt het jou om op het board te staan?

Elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Ervaren instructeur

All-in-One Boarding

Geen ervaring vereist

  • Voor jong en oud
  • Makkelijk te leren
  • bodyboard, kneeboard en wakeboard in één!
  • 20 minuten op het board

Tarief

Het tarief van ZUP boarden is € 59 p.p., bij reservering doe je een aanbetaling van € 12 p.p. De activiteit kan gecanceld worden als er slechts één deelnemer is.

Hoe ziet het ZUP boarden er uit

Deze tour is elke woensdag, vrijdag en zondag om 11:00 in Kima Kalki Marina. Eerst worden er op de kant instructies gegeven waarna je aan boord gaat. Tijdens de boottocht zie je enkele indrukwekkende villa’s in de omgeving dus het is gelijk ook een kleine toeristische rondvaart over het Spaanse Water; krijg je er gratis bij. Het ZUP Boarden wordt niet voor niets ook wel “All-in-one boarden” genoemd. Je kunt bodyboarden, kneeboarden en wakeboarden; allemaal met hetzelfde board. Je krijgt zo’n 20 minuten om te laten zien hoe goed zijn balans is op het board. Als heel de groep geweest is vaar je relaxed weer terug naar de pier waar je afgezet wordt om zo nog even na te genieten van het ZUP boarden.

Waarom via NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen aanbetaling

Beste service, laagste prijs

4,8 sterren op Trustpilot

Ook leuk om te doen:

ZUP Boarden

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ