catamaran: Beach BBQ & Blue Room

Beaches, BBQ & Blue Room

Genieten van het mooie Curacao met een hapje, drankje en heerlijke muziek om je heen. Dat kan perfect met deze unieke tour per catamaran & bus langs de Westcoast: Beaches, BBQ & Blue Room!

De Westcoast Boot- & bustrip

Een heerlijke dagtocht van 9 uur. Heenweg met grote catamaran, terug met de partybus. Onderweg maak je 3 stops bij mooie stranden en tijdens de trip kun je genieten van hapjes en drankjes en de BBQ-lunch natuurlijk. Breng je tijd door met zwemmen en snorkelen kristalhelder water en ontspan aan boord met jouw favoriete drankje in de hand. Terug gaat via de bus, en niet zomaar een bus. Een volledige open bus waarbij je de westkust -letterlijk- ook nog vanaf de andere kant kunt ontdekken.

Elke dinsdag & donderdag

Heen per catamaran, terug per bus

BBQ buffet lunch

Ontdek Curacao vanaf zee en land

Handig om te weten: niet drinken & rijden => boek de hotel pick-up

  • Heen met de catamaran, terug met de bus
  • 3 zwem- & snorkelstops
  • Snorkelattributen aan boord
  • BBQ Lunch
  • Niet zeeziek!

Tarief

Voor € 120 mag je al mee met deze supertrip. Kinderen (4-12 jr.) krijgen 50% korting, Bij reservering doe je een aanbetaling van € 24 p.p.

Hoe ziet de dag er uit

Je wordt om 08:00 verwacht voor het inchecken bij Village Marina (Caracasbaai). Na wat uitleg van de kapitein vertrekt de catamaran om 08:30 en gelijk begint het genieten als je over het Spaanse Water wegvaart. Eerst kom je langs de bekende (toeristische) locaties als Jan Thiel beach, Mambo beach, de historische binnenstad, etc., maar als snel laat je de stad achter je en vaar je langs allerlei mooie stranden en idyllische baaitjes. Je komt o.a. langs mooie stranden zoals Lagun, Jeremi, Kenepa (Knip) en Playa Forti.
Er worden 3 stops gemaakt:

Kokomo

Eén van de meest populaire stranden van Curacao. De boot gaat voor anker in de baai waarna je heerlijk kunt zwemmen en snorkelen. Langs de rotsen aan de zijkant vind je het kleinste strandje van Curacao. Een heerlijk begin van de dag!

Cas Abou

Cas Abao Beach is een must see! Dit strand is o.a. door National Geographic genoemd bij de beste stranden ter wereld. Zwemmen, snorkelen en ontspannen. Ondertussen maakt de bemanning aan boord een heerlijke BBQ-lunch voor jou klaar.

Blue Room

Na de lunch gaan we naar Blue Room, een grot die alleen via zee toegankelijk is en waar de zon en de lucht deze onderwatergrot transformeren in een prachtige “blauwe kamer”. Onder begeleiding van de crew kun je deze prachtige grot verkennen.

Terug met de bus

Na Blue Room vaart de catamaran verder richting het Westpunt, Playa Kalki. Playa Kalki wordt ook geroemd door veel toeristische magazines en niet voor niets heeft The Bachelor USA hier een paar jaar terug de finale-uitzending opgenomen.
Bij Playa Kalki staat de bus klaar om je terug naar de stad te brengen. Vanuit de bus krijg je de prachtige westkust op een andere manier te zien en nog een voordeel is, is dat je geen kans hebt op zeeziekte. Het komt namelijk regelmatig voor dat er zeeziekte ontstaat op de terugweg per boot (tegen de stroming in).
De bus is niet zomaar een bus, maar het is een vrolijke gekleurde partybus. Geen airco in de bus: er zitten geen ramen in dus het waait lekker door. Muziekje en een drankje erbij en genieten maar!
Rond 17:30 ben je weer bij Village Marina en is de tour ten einde. Ongetwijfeld heb je een schitterende dag gehad!

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot

Laagste prijs; beste service

Bij reservering alleen aanbetaling

Westcoast: Beaches, BBQ & Blue Room

Ook leuk om te doen: