cadeaus op strand 1600x1060 1

Curacao CadeauCard

€ 0
Op Curacao kun je zoveel leuke dingen doen. En hoe leuk is het zo’n leuke excursie als kado te kunnen geven. Wij regelen het voor je!

Kado op maat

Je hebt op Curacao allerlei mooie, leuke, spannende of romantische excursies. En als je daar iemand blij mee kan maken door zo’n excursie kado te geven, dan is het nóg leuker! Maar ja, als thuisblijver is dat vaak lastig te regelen voor een excursie op zo’n 8.000 km afstand. Nu niet meer! Wij bieden hiervoor de oplossing met de Curacao CadeauCard. Jij kiest de excursie en of je heel het bedrag kado wilt doen of een deel daarvan. Als je wilt kan er ook nog een persoonlijke boodschap bij en je krijgt een mooie op maat gemaakte Curacao CadeauCard. Stuur hem digitaal door of print hem voor een tastbaar kado en je maakt ongetwijfeld iemand enorm blij!

Curacao CadeauCard

  • Kies een excursie
  • Bepaal de datum of laat dat open
  • Bedenk een persoonlijke boodschap
  • Per mail toegestuurd, in printbare versie

Gratis CadeauCard

De CadeauCard zelf maken we speciaal voor jou zoals jij het wilt. Uiteraard betaal je de waarde van de excursie (of een deel daarvan), maar de CadeauCard zelf krijg je zonder extra kosten. Je krijgt de bon als foto (.jpg-bestand) en als pdf-document, dus de keuze is aan jou om de Curacao CadeauCard digitaal door te sturen of om het mooi te printen en als tastbaar kado te geven.

Curacao CadeauCard krijgen

Persoonlijk contact

Bij zo’n persoonlijk cadeau vinden we het ook wel net zo netjes om even persoonlijk contact te hebben met jou als ‘gever’ van de Curacao CadeauCard. Vandaar dat deze ook niet zomaar te bestellen is via de website. Neem contact met ons op via Whatsapp of email en we gaan iets moois voor je maken.

De leukste tours

Je kunt met de Curacao CadeauCard de leukste tours cadeau doen. Enkele voorbeelden:
– Een heerlijke dagtrip naar Klein Curaçao (tip: inclusief massage mogelijk)
– Voor de durfal: superstoer abseilen vanaf de hoge Julianabrug
– Romantisch: Een middag samen op een privéstrandje (ideaal als huwelijkscadeau)
– Voor gezin met kleine kinderen: Een mooie Dolphin Encounter

Curacao CadeauCard

Ideetjes opdoen?

Wil je ook wel een Curacao CadeauCard weggeven maar weet je nog niet voor welke excursie? Bekijk ons zeer brede aanbod, er zit altijd wel iets tussen dat helemaal geschikt is om weg te geven.

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *