boottrips curacao

Boottrips op Curacao

Op een tropisch eiland als Curacao is ‘natuurlijk’ een boottocht wel een verplichting tijdens je vakantie. Je kunt gaan voor één van de massaal geboekte Klein Curacao-trips of kies voor een intiemere Sunset Sail. Hoe dan ook, op Curacao móet je gevaren hebben!

Klein Curacao

Klein Curacao dagtrips

Met afstand de meest populaire excursie: een dagtrip naar Klein Curacao. Je hebt voor elke dag keuze uit meerdere boten, dus kies degene die biedt wat jij prettig vindt.

Beach hopping/Westkust

Curacao Westkust Beach Hopping

Volgens veel kenners de mooiste boottrip rond Curacao: beach hopping langs de kustlijn richting Westpunt. Volledig verzorgde dagtrips incl. bbq-lunch en drankjes.

Sunset trips

sunset curacao catamaran 800x450 1

De meest romantische boottrip van allemaal: Een heerlijke boottocht bij zonsondergang. Met hapjes en drankjes een schitterende afsluiter van -ongetwijfeld- een mooie dag.

Tiki bootjes

tiki boats ronde bbq bootje

Hoe leuk is dat: je vaart zelf over het Spaanse Water en stopt waar je wilt. En met BBQ op de boot, dus dat wordt smullen. Superleuk om te doen, altijd een feestje!

Privé trips

priveboot curacao

Dat is supermooi: met jouw familie of vriendengroep een eigen boot afhuren en een mooie trip maken. Jij bepaalt wat je doet die dag!

Zeevissen (privétrip)

zeevissen curacao deepsea fishing

Hoe stoer is dat; vang echt grote vissen uit de zee rond Curacao. Alleen mogelijk als privétrip, met max. 6 personen. Trowlend fishing, met zeer ervaren kapitein.

Snorkeltrip

tugboat snorkel tour

Ook net onder het wateroppervlakte is veel moois te zien. Ga mee met de Snorkeltrip met grote catamaran en zie mooie vissen, scheepswrakken en kleurrijk koraal.

Onderzeeër

curasub onderzeeer curacao

Wow! Dat is pas echt stoer. Met een echte onderzeeër ga je tot 200 meter diep in de Curaçaose zee. Bekijk scheepswrakken en uniek sealife.

Luxe zeiljacht (privé)

romantische zeiltocht curacao privétrip

Genieten van dit luxe zeiljacht, varen in stijl! Zeker een romantische trip, er zijn al de nodige huwelijksaanzoeken op dit zeiljacht gedaan.

Familieboot

Curacao familieboot voor gezin met jonge kinderen

De leukste boottocht op Curacao voor heel het gezin! Kinderen mogen de kapitein helpen met varen en het is de enige boot op Curacao met een echte glijbaan aan boord.

Mini Waves

Mini Waves Curacao | containerschip

Je kind is de kapitein! Bij Mini Waves zijn kinderen de baas. Vaar samen rond in een gemotoriseerd bootje. Na natuurlijk krijg je na afloop een echt schippersdiploma.

Fuikdag 2025

FUIKDAG 2024 | floaties

Elk jaar de eerste zondag van januari is het zover: Fuikdag is hét feestje op het water waar echt iedereen bij zou willen zijn. Regel je tickets ruim op tijd, ander mis je het feest!