boottocht op Curaçao

Boottrips op Curacao

Op een tropisch eiland als Curacao is ‘natuurlijk’ een boottocht wel een verplichting tijdens je vakantie. Je kunt gaan voor één van de massaal geboekte Klein Curacao-trips of kies voor een intiemere Sunset Sail. Hoe dan ook, op Curacao móet je gevaren hebben!

Klein Curacao

klein curacao boottocht

Elke dag gaan er meerdere boten naar Klein Curacao, maar met welke zou jij mee willen? Zeilen? Luxe? Adrenaline met een Powerboat of lekker een all-inclusive feestje? Of liever een privéboot? Het kan allemaal!

Privéboot (incl. schipper)

priveboot curacao zeilboot

Ben je met een groep(je) op Curacao, dan is het al snel interessant om een privéboot te huren. Alles naar wens mogelijk, vanaf 6 tot 75 personen zijn er allerlei boten beschikbaar. Een dagtocht zoals jij het wil!

Familieboot

boottocht kinderen hele gezin

De leukste boottocht op Curacao voor heel het gezin! Kinderen mogen de kapitein helpen met varen, en het is de enige boot op Curacao met een echte glijbaan aan boord.

Westkust Tour

westpunt-blauwe-kamer-curacao-400x225

Deze boottocht wordt door velen gezien als de mooiste boottrip van Curacao! Bekijk de mooie natuur, schitterende baaitjes en heerlijke strandjes langs de kust richting Westpunt.

Westpunt & Blue Room

westpunt blue room tour met powerboat curacao

Een hele mooie dagtocht, inclusief adrenaline-kick met de Powerboat! Naast 3 vaste stops, bepalen de gasten zelf nog een vierde stop. Durf jij de golven aan?

Sunset Sail

sunset sail curacao catamaran

Na een lekkere zonnige dag is het een heerlijke afsluiter om per catamaran een romantische Sunset Sail te maken: op de boot de zon in zee zien zakken.

Zeevissen

diepzee vissen curacao priveboot

Deze boottocht wordt door velen gezien als de mooiste boottrip! Bekijk de mooie natuur, schitterende baaitjes en heerlijke strandjes langs de kust richting Westpunt.

Luxe zeiljacht

luxe-zeiljacht-curacao

Geniet maximaal van een boottrip met dit luxe zeiljacht. Top-service en heerlijke catering. Kies voor een halve of hele dag, of ga voor de ultieme 2-daagse trip!