Tiki Boat Curacao ronde bootjes

Ronde BBQ bootjes

€ 187

 • Zelf varen op Spaanse Water
 • Optioneel: bbq-lunch erbij
 • Leuk voor jong & oud
 • Maandag t/m zaterdag

 • Tour van halve dag (4 uur)
 • Met gratis gebruik coolbox
 • Tot 4 volw. + 2 kinderen max. 6 jr.
 • Ga XL: tot 8 personen!
Heerlijk ronddobberen op het Spaanse Water, lekker genieten van de BBQ op jouw bootje waarbij je zelf de kapitein bent. Op en top chillen en genieten!

Maandag t/m zaterdag

Iedereen mag sturen, geen vaarbewijs nodig
Varen op Spaanse Water
Tour van 4 uur

Goed op te weten:
Op Curacao is het niet toegestaan voor toeristen om een boot te huren zonder kapitein. Dat kan alleen met deze Tiki Boats.

Tiki Boats Curacao ronde bootje met ligbed op water

Nieuw: XL Tiki Boat

De standaard Tiki is voor max. 4 volwassenen + 2 kinderen t/m 6 jr. oud. Is jouw groep groter, ga dan voor de XL Tiki! Hiermee kun je met 8 volwassenen een leuke tour doen.

Tarief

 • Tiki Boat: € 187 per bootje (max. 4 volw. + 2 kinderen)
 • XL Tiki Boat: € 282 per boot (max. 8 volw.)
 • Optioneel: Cobb-BBQ € 20, BBQ-pakket v.a. € 12 p.p.

Bij reservering een aanbetaling van € 22 per Tiki of € 35 per XL Tiki. Bij het inchecken betaal je US$ 250 borg per boot.

Vervoer

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij Tiki Boats, aan het einde van de Caracasbaaiweg.
Er wordt geen hotel pickup service aangeboden. Als je wilt kunnen we een taxi voor je regelen (tarief op aanvraag).

Hoe ziet een tour met de ronde bootjes er uit?

Je boekt een Tiki Boat voor de ochtend of de middag. Een kwartier van tevoren meld je je voor het inchecken. Na een uitleg van zo’n 10 minuten over het besturen van de boot zijn jullie er helemaal klaar voor. Als je ook de Cobb-BBQ besteld hebt zijn de spullen al op de boot. Start de motor en varen maar! Je kunt een hele mooie tour maken over het Spaanse Water, waarbij je kunt genieten van de mooie villa’s langs de kantlijn, afgewisseld met de ruige natuur. Het is helemaal aan jullie om te bepalen welke route je vaart en op welk moment jullie gaan genieten van de BBQ. Je kunt daarvoor aanleggen bij één van de boeien die speciaal voor de Tiki Boats zijn uitgezet of geniet op de Tiki-ligbedjes midden op het water.
Neem gerust ook een duik in het water, het is heerlijk zwemmen in het Spaanse Water. Het Spaanse Water heeft eigenlijk overal wel een wijds zicht, dus je hoeft niet bang te zijn voor ander verkeer op het water. Je zult elkaar altijd ruim van tevoren kunnen zien en er is altijd ruimte om elkaar te ontwijken. Af en toe zal de crew van Tiki Boats even bij je langs varen om te checken of alles nog o.k. is.

Geen zin in boodschappen doen?

Standaard is in de Tiki Boat een koelbox aanwezig (gratis). De BBQ erbij is optioneel, waarbij je kunt kiezen uit het huren van een BBQ (incl. borden, bestek, etc.), en/of lekkere BBQ-pakketten bestellen.

Cobb BBQ

Wil je optimaal genieten van de ronde BBQ boot, dan moet je er natuurlijk ook een BBQ bij doen. Niet verplicht, wel extra genieten! Als lunch bij de ochtend-tour, of als diner bij de middag-tour en smullen maar. Voor € 20 heb je er een complete BBQ-kit bij, bestaande uit:
– een echte Cobb BBQ
– borden en bestek
– BBQ tools als een vleestang
– bekers voor een lekker drankje
N.b.: Dit is verder zonder eten voor op de BBQ. Het is niet toegestaan om zelf eten mee te nemen, je kunt hiervoor een BBQ-pakket bestellen.

BBQ-pakketten

Heerlijk BBQ-en op de boot. Kies uit onderstaande BBQ-pakketten en smullen maar! Elk pakket heeft sowieso aardappelsalade, knoflookbrood en knoflook- of cocktailsaus.
BBQ-pakket Standaard (€ 14,50 p.p.)
– kipsaté
– hamburger
– bbq-worstje

BBQ-pakket Deluxe (€ 20 p.p.)
– filetsteak
– kipsaté
– zalm

BBQ-pakket Veggie (€ 14,50 p.p.)
– 2x oesterzwam-burger
– gekruide courgette spiraal

BBQ-pakketten moeten minimaal 24 uur van tevoren besteld worden.

Geen drankjes

Je kunt geen drankjes reserveren. Zorg zelf voor drankjes voor op de boot. Denk naast een lekker drankje (met of zonder alcohol) ook aan voldoende water, je zult dorstig zijn op het Spaanse Water.
Bij de boot krijg je gratis een coolbox te leen, voor slechts € 3 extra heb je er een grote zak ijs bij om de drankjes goed koel te houden.

Maximaal 4+2, of XL

Een tour met een reguliere Tiki boat is geschikt voor max. 4 volwassenen. Daar kunnen eventueel nog 2 kinderen bij van max. 6 jr. oud. Mede vanwege verzekering e.d. wordt hier streng op gecontroleerd. Kom je bv. met 4 volwassenen en 2 kinderen van 8 jaar oud, dan zul je geweigerd worden. Of 4 volwassenen en 3 kinderen onder de 6, dat is ook niet mogelijk. Wel weer prettig: ben je met 4 betalende personen, dan mogen de 2 kinderen (t/m 6 jr. oud) gratis mee.
Is de groep groter? Ga dan voor de XL Tiki, daar kunnen groepen op tot 8 personen.

Waarom via NaarCuracao.com

Beste prijs, beste service
4,8 sterren op Trustpilot
Geen boekings- of wijzigingskosten
ronde bootje tiki boat curacao proost
Ronde bootje Tiki boat Curacao kids party
ronde bootje tiki boat curacao bbq

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *