Tiki Boat Curacao ronde bootjes

Ronde bootjes

€ 188
Op Curacao is het niet toegestaan voor toeristen om een bootje te huren en zelf te gaan varen. Behalve met de ronde bootjes, de Tiki Boats! Heerlijk ronddobberen op het Spaanse Water, lekker genieten van de BBQ op de boot waarbij je zelf de kapitein bent. Op en top genieten!

Ronde BBQ boot

De ronde bootjes (Tiki Boats) worden ook wel BBQ bootjes genoemd omdat je er gezellig op kunt BBQ-en. Je kunt er met 4 volwassenen (+ 2 kinderen tot max. 6 jr.) op en doet een tour van 4 uur. Het leuke hierbij is dat je geen vaarbewijs nodig hebt, iedere volwassene mag hier de kapitein zijn! Je vaart met een 4 pk buitenboord-motor, waarmee iedereen gemakkelijk de boot over het Spaanse Water kan sturen voor een relaxte tour.

Maandag t/m zaterdag

Iedereen mag sturen, geen vaarbewijs nodig
Varen op Spaanse Water
Tour van 4 uur

Handig op te weten: Je vaart op het Spaanse Water, een groot binnenwater. Je komt niet op zee, dus geen last van stroming en golfslag.

Tiki boats

  • Tour van halve dag (4 uur)
  • Leuk voor jong & oud
  • Ook bbq-lunch te bestellen
  • Incl. gratis coolbox
  • Tot 4 volw. + 2 kinderen max. 6 jr.

Tarief

Een halve dag (4 uur) varen met een Tiki Boat, met optioneel een heerlijke BBQ doe je al voor € 188 per boot. Je kunt kiezen voor vertrek in de ochtend (tussen 08:30 en 10:30) of in de middag (tussen 13:30 en 14:30).
Er kunnen tot 4 personen in een Tiki Boat, maar ben je met 4 personen, dan mogen er max. 2 kinderen nog bij van max. 6 jr. oud (zonder meerprijs).
Per bootje wordt US$ 250 borg gevraagd, te betalen bij inchecken.

Geen zin in boodschappen doen?

Standaard is in de Tiki Boat een koelbox aanwezig (gratis). De BBQ erbij is optioneel, waarbij je kunt kiezen uit het huren van een BBQ (incl. borden, bestek, etc.), en/of lekkere BBQ-pakketten bestellen.

Cobb BBQ

Wil je optimaal genieten van de ronde BBQ Boot, dan moet je er natuurlijk ook een BBQ bij doen. Niet verplicht, wel extra genieten! Als lunch bij de ochtend-tour, of als diner bij de middag-tour en smullen maar. Voor € 20 heb je er een volledige BBQ-kit bij, bestaande uit:
– een echte Cobb BBQ
– borden en bestek
– BBQ tools als een vleestang
– bekers voor een lekker drankje
N.b.: Dit is verder zonder eten voor op de BBQ. Het is niet toegestaan om zelf eten mee te nemen, je kunt hiervoor een BBQ-pakket bestellen.

BBQ-pakket

Heerlijk bbq-en op de boot. Kies uit onderstaande BBQ-pakketten en smullen maar! Elk pakket heeft sowieso aardappelsalade, knoflookbrood en knoflook- of cocktailsaus.
BBQ-pakket Standaard (€ 12 p.p.)
– kipsaté
– hamburger
– bbq-worstje

BBQ-pakket Deluxe (€ 20 p.p.)
– filetsteak
– kipsaté
– zalm

BBQ-pakket Veggie (€ 14,50 p.p.)
– 2x oesterzwam-burger
– gekruide courgette spiraal

BBQ-pakketten moeten minimaal 24 uur van tevoren besteld worden.

Geen drankjes

Zorg zelf voor drankjes voor op de boot. Denk naast een lekker drankje (met of zonder alcohol) ook aan voldoende water, je zult dorstig zijn op het Spaanse Water.

Maximaal 4+2

Een tour met een Tiki boat is geschikt voor max. 4 volwassenen. Daar kunnen eventueel nog 2 kinderen bij van max. 6 jr. oud. Mede vanwege verzekering e.d. wordt hier streng op gecontroleerd. Kom je bv. met 4 volwassenen en 2 kinderen van 8 jaar oud, dan zul je geweigerd worden. Of 4 volwassenen en 3 kinderen onder de 6, dat is ook niet mogelijk. Wel weer prettig: ben je met 4 betalende personen, dan mogen de 2 kinderen (t/m 6 jr. oud) gratis mee.

Hoe ziet een tour met de ronde bootjes er uit?

Je boekt een Tiki Boat voor de ochtend of de middag. Een kwartier van tevoren meld je je voor het inchecken en het regelen van de borg van € 250. Na een uitleg van zo’n 10 minuten over het besturen van de boot zijn jullie er helemaal klaar voor! Als je ook de Cobb-BBQ besteld hebt zijn de spullen al op de boot. Start de motor en varen maar! Je kunt een hele mooie tour maken over het Spaanse Water, waarbij je kunt genieten van de mooie villa’s langs de kantlijn, afgewisseld met de ruige natuur. Het is helemaal aan jullie om te bepalen welke route je vaart en op welk moment jullie gaan genieten van de BBQ. Je kunt daarvoor aanleggen bij één van de boeien die speciaal voor de Tiki Boats zijn uitgezet. Neem gerust ook een duik in het water, het is heerlijk zwemmen in het Spaanse Water. Het Spaanse Water heeft eigenlijk overal wel een wijds zicht, dus je hoeft niet bang te zijn voor ander verkeer op het water. Je zult elkaar altijd ruim van tevoren kunnen zien en er is altijd ruimte om elkaar te ontwijken.

Waarom via NaarCuracao.com

Beste prijs, beste service

4,8 sterren op Trustpilot

grootste verkooppunt van Curaçao

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *