Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Klein Curaçao boottochten

klein curacao catamaran Black & White

In het kort

  • Per boot naar onbewoond eiland
  • Nr.1 excursie op Curaçao
  • Elke dag mogelijk
  • Vergelijk de boten
  • Vanaf € 80 all-inclusive
Jonalisa catamaran reserveren Miss Ann luxe yacht reserveren Black & White catamaran reserveren
Als je naar Curaçao op vakantie gaat, móet je ook echt een boottocht naar Klein Curaçao maken. Dit onbewoonde eilandje met witte strand en perfect blauwe zee mag je niet missen. Vergelijk de boten en boek direct.

Wat is Klein Curaçao

Klein Curaçao is een onbewoond eiland ten zuid-oosten van Curaçao met het witste én langste strand van Curaçao. Het ligt op zo’n 12 km van het meest oostelijke punt van Curaçao, maar vanaf de Vissershaven in Spaanse Water (waar de meeste boten naar Klein Curaçao liggen) is de vaarafstand zo’n 27 km. De oppervlakte is ongeveer 2 km² en als je wilt kun je in een uur of twee het eiland rondlopen. Klein Curaçao is precies wat je je voorstelt bij een tropisch onbewoond eiland. Een klein paradijsje en een perfecte plek voor een dagtocht tijdens je vakantie naar Curaçao.

Vaarroute Klein Curaçao - Spaanse Water

Meest geboekte dagtochten

1. Jonalisa

klein curacao meest geboekt catamaran

€ 95

custom-made catamaran

max. 60 personen

vaart op ma, di, wo, do, vr, zo

van 07:30 tot 17:00

incl. ontbijt, BBQ lunch en drankjes (alcohol vanaf lunch)

geen aanbetaling; je betaalt pas als je op de boot stapt

Voordeel: twee boten beschikbaar; altijd plek

Reserveer Jonalisa

2. Miss Ann

luxe-klein-curacao-beach-house-all-inclusive

€ 95

luxe motorjacht

max. 60 personen

vaart op di, wo, vr, zo

van 07:00 tot 17:30

incl. ontbijt, BBQ-lunch en drankjes

aanbetaling € 15,- ; betaal de rest pas op de boot

Voordeel: beachhouse, meest luxe dagtocht

Reserveer Miss Ann

3. Black & White

Klein Curacao catamaran open bar all-inclusive

€ 98

catamaran zeilboot

max. 75 personen

vaart op ma, di, wo, do, za

van 08:30 tot 17:30

incl. BBQ-lunch, drankjes en Happy Hour op terugweg

aanbetaling € 19,- ; betaal de rest kort voor de dagtocht online

Voordeel: terugtocht altijd zeilend en met Happy Hour

Reserveer Black & White

Adrenaline Tours

klein curacao korte trip all-inclusive

€ 85

motorjacht

max. 35 personen

vaart op di, do, za

van 08:30 tot 15:00

incl. BBQ-lunch, drankjes (alcohol vanaf lunch)en fruit

Geen aanbetaling; betaal pas als je op de boot stapt

Voordeel: verkorte trip en voordeligste all-inclusive

Reserveer Adrenaline Tours

Topcat (Breeze)

catamaran klein curacao

€ 85

catamaran

max. 40 personen

vaart op ma, di, vr, za, zo

van 08:00 tot 17:00

incl. ontbijt + bbq-lunch + drankjes (ook alc. vanaf lunch)

aanbetaling € 12,50 ; betaal de rest op de boot

Voordeel: voordeligste all-inclusive en altijd een feestje!

Reserveer Topcat (Breeze)

Powerboat

Klein Curaçao - snel en niet zeeziek

€ 95

snelle rib-boat

max. 10 personen

vaart op ma, do, za

van 10:00 tot 16:30

incl. frisdrank & lunch (br. hamburger, salades, fruit)

aanbetaling € 15; betaal de rest pas op de boot

Voordeel: geen kans op zeeziekte

Reserveer Powerboat

Casador

zeilen klein curacao zeiljacht

€ 89 € 80

luxe zeiljacht

max. 40 personen

vaart op zaterdag

van 07:00 tot 17:30

incl. ontbijt, BBQ-lunch en drankjes

aanbetaling € 16,- ; betaal de rest op de boot

Voordeel: mooie zeilervaring op terugweg

Reserveer Casador

Wil je op één bepaalde dag naar Klein Curaçao? Bekijk dan ons overzicht gesorteerd per dag.

1- Jonalisa (catamaran)

met de Jonalisa naar Klein Curaçao
De Jonalisa

De Jonalisa is een populaire catamaran voor Klein Curaçao-boottochten. Zelfs zo populair dat er twee zijn, de ‘Jonalisa’ en de ‘Jonalisa To’. De Jonalisa zeilboten zijn speciaal gebouwd voor de dagtochten naar Klein Curaçao: stevig, zeker zeewaardig en zeer prettig om midden op zee op te varen. En nog een voordeel van de Jonalisa catamaran: deze boot vaart het vaakst naar Klein Curaçao, 6 dagen per week!

Catering Jonalisa

De Jonalisa biedt een all-inclusive dagtocht, dus ontbijt en uitgebreide BBQ-lunch zitten al bij de prijs inbegrepen. Heel de dag door kun je frisdrank en water krijgen, vanaf lunch ook alcoholische drankjes (bier, rosé, witte wijn, rum, wodka); uiteraard ook alle drankjes all-inclusive.

Wanneer & waar

De Jonalisa vaart 6 dagen van de week (niet op zaterdag). Je wordt rond 07:30 aan boord verwacht bij restaurant Meat the Fish (voorheen Pirates Nest), rond 17:00 ben je weer terug.

Transfer

De Jonalisa biedt een transfer-mogelijkheid aan; vanaf € 8,00 p.p. wordt je opgehaald en aan het einde van de dag weer terug naar je accommodatie gebracht. Zit je in Jan Thiel, dan is de pick-up service gratis.

Tarief

Met de Jonalisa naar Klein Curaçao boek je al vanaf al vanaf € 95,- p.p. Kinderen 4-12 jr. krijgen 50% korting.

Winnaar!

Dat een boottocht met de Jonalisa enorm genieten is, blijkt wel doordat de dagtocht naar Klein Curaçao met de Jonalisa catamaran in 2018 terecht weer is uitgeroepen tot “Best Excursion & Tours Company of Curacao 2018“! Deze verkiezing, met allerlei categorieën, wordt jaarlijks georganiseerd door een lokale krant en wordt door velen gezien als maatstaf voor het toerisme op het eiland.

Jonalisa reserveren

2- Miss Ann (luxe motorjacht)

klein curacao beachhouse luxe miss ann

Een boottocht naar Klein Curaçao met Miss Ann Boattrips is de meest luxe dagtocht naar Klein Curaçao en wij weten wel waarom. Wil je een tiptop verzorgde dag met alles er op en eraan, dan moet je voor Miss Ann Boattrips kiezen.

Rond 07:00 stap je aan boord van dit luxe motorjacht bij Santa Barbara Beach & Golf Resort. In ongeveer 1 uur vaar je naar Klein Curaçao, waar je al snel kunt beginnen met het ontbijt. Daarna heb je heel de dag om van Klein Curaçao te genieten, pas na 16:00 vaar je weer terug. Met nog wat rum-punch onderweg terug, kom je rond 17:30 ongetwijfeld voldaan weer aan op Curaçao.

Beachhouse

Een mooie extra van een boottocht met Miss Ann Boattrips is hun beachhouse op Klein Curaçao. Toiletten, gekoelde drankjes, tafels en stoelen voor als je gaat eten en palapa’s (= parasol): Met Miss Ann is alles tiptop verzorgd.

Catering

Inbegrepen in de prijs is ontbijt, lunch (BBQ + salades + fruit) en non-alcoholische drankjes (water/sap/frisdrank). Voor een ‘zacht prijsje’ is bier en wijn beschikbaar.

Extra’s met de Miss Ann

De Miss Ann biedt nog twee unieke extra’s: je kunt -tegen betaling- een heerlijke massage krijgen en in de middag kun je aanhaken bij de gratis Snorkel Safari, op zoek naar grote zeeschildpadden!

Wanneer & waar

De Miss Ann vaart elke dinsdag, woensdag, vrijdag, zondag. Je vertrekt rond 07:00 vanaf Santa Barbara Beach & Golf Resort, rond 17:30 ben je weer terug.

Transfer

Miss Ann biedt een transfer-mogelijkheid aan; vanaf € 11,- p.p. wordt je opgehaald en aan het einde van de dag weer terug naar je accommodatie gebracht. Let op: de transfer van Miss Ann is alleen mogelijk bij de grotere hotels/resorts in Willemstad (gaat niet verder dan de hotels in Piscadera).

Tarief

Met de Miss Ann naar Klein Curaçao boek je al vanaf al vanaf NAF 195,- p.p. (of € 95,-) Kinderen 4-11 jr. betalen slechts NAF 95,- (€ 47,-).

Miss Ann reserveren

3- Black & White (catamaran)

De Black & White van BlueFinn Charters is één van de nieuwste boten voor een dagtocht naar Klein Curaçao. Een schitterende catamaran, de grootste catamaran van Curaçao! BlueFinn Charters doet het net even anders dan de andere dagtochten naar Klein Curaçao:

Het vertrek is net iets later dan de andere boten, rond 08:30. BlueFinn Charters biedt hun tochten naar Klein Curaçao aan zonder ontbijt. Uiteraard is heel de dag inclusief lunch (BBQ) en drankjes. Leuk extraatje: De Black & White is de enige boot die de terugweg sowieso altijd zeilend doet én je kunt dan ook genieten van Captains Happy Hour.

Catamaran

De Black& White van BlueFinn Charters is de nieuwste catamaran van Curaçao. Een schitterende zeilboot van 75 ft. (23 mtr.) lang waarbij je liggend op de hangnetten een heerlijke vaartocht zult hebben.

Catering

BlueFinn Charters biedt de dagtocht naar Klein Curaçao als all-inclusive aan. Een heerlijke BBQ als lunch, drankjes wanneer je maar dorst hebt (frisdrank, water, bier, wijn, whiskey en rum) en op de terugweg is de ondertussen al beroemde Captains Happy Hour.

Wanneer & waar

De Black & White vaart elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag. Je vertrekt om 08:30 vanaf Zanzibar (Jan Thiel). Rond 15:00 wordt het zeil gehesen voor terugtocht; rond 17:30 ben je weer bij Zanzibar.

Tarief

Een all-inclusive zeiltocht naar Klein Curaçao met de Black & White heb je al voor € 98,- p.p., kinderen 4-12 jr. betalen maar € 50,-. Je doet nu slechts een aanbetaling van € 19,- p.p.; voor het restant ontvang je enkele dagen van tevoren een betaallinkje van de boot.

Black & White reserveren

Voordelig naar Klein Curaçao met Adrenaline Tours

klein curacao korte trip

Soms wil je graag naar Klein Curaçao, maar wil je er geen 9 uur of langer mee bezig zijn. Gewoon een paar uurtjes er rondbrengen is lang genoeg om alles te zien en heerlijk te genieten van het eilandje. Als dat ook voor jou geldt, dan moet je mee met Adrenaline Tours. Zij varen drie keer per week naar Klein Curaçao met hun motorjacht (max. 35 personen die mee kunnen) en de totale trip duurt ongeveer 6,5 uur, waarvan je ongeveer 4 uur op Klein Curaçao zult zijn. Maar uiteraard wel gewoon all-inclusive!

Geen lange dag

Het grote verschil tussen een Klein Curaçao-tour met Andrenaline Tours of met een ander boot, is dat je met Adrenaline Tours niet heel de dag kwijt bent. Om te beginnen kun je lekker relaxed opstaan, want de boot vertrekt pas om 08:30. En rond 15:00 ben je al weer terug en heb je nog een halve middag de tijd om wat anders te ondernemen. En toch heb je met 4 uur voldoende tijd om volop van Klein Curaçao te genieten. Je kunt een wandeling maken, heerlijk even op het strand gaan liggen of al snorkelend het water verkennen (snorkelspullen kun je lenen van de boot). Kortom: Een wat meer efficiënte boottocht naar Klein Curaçao!

Catering

Inbegrepen in de prijs is bbq-lunch (3 soorten vlees + salades + brood) en drankjes (water/sap/frisdrank). Vanaf lunchtijd zijn ook bier en wijn beschikbaar.

Wanneer & waar

Het motorjacht van Adrenaline Tours vaart elke dinsdag, donderdag en zaterdag naar Klein Curaçao. Je vertrekt rond 08:30 vanaf de Caracasbaai. Een ideale locatie, vlakbij Jan Thiel en een groot parkeerterrein voor de deur.
Bij het verzamelpunt van Adrenaline Tours bieden ze nog enkele faciliteiten aan, o.a. kun je een kluisje huren (bv. voor je autosleutels) of een onderwaterhoesje kopen.

Tarief

Adrenaline Tours biedt een voordelige all-inclusive boottocht naar Klein Curaçao. Al voor € 85,- kun je mee. Kinderen t/m 11 jaar krijgen 30% korting. Bij reservering hoef je géén aanbetaling te doen, je betaalt pas als je op de boot stapt.

Adrenaline Tours reserveren

Je wilt naar Klein Curaçao op …

Omdat je keuze voor je dagtocht waarschijnlijk vooral bepaald zal worden door de dag wanneer jij naar Klein Curaçao wilt/kunt gaan, zetten we de boten ook nog even per dag op een rijtje:

MAANDAG

Jonalisa
catamaran
all-inclusive
9,5 uur
€ 95

Black & White
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 98

Topcat (Breeze)
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 85

Powerboat
snelle rib-boat
all-inclusive
6,5 uur
€ 95

Kailani
motorboot
all-inclusive
9 uur
€ 90

DINSDAG

Jonalisa
catamaran
all-inclusive
9,5 uur
€ 95

Miss Ann
luxe jacht
all-inclusive (excl. alcoholisch)
10,5 uur
€ 95

Black & White
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 98

Adrenaline
motorboot
all-inclusive
6,5 uur
€ 85

Topcat (Breeze)
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 85

WOENSDAG

Jonalisa
catamaran
all-inclusive
9,5 uur
€ 95

Miss Ann
luxe jacht
all-inclusive (excl. alcoholisch)
10,5 uur
€ 95

Black & White
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 98

DONDERDAG

Jonalisa
catamaran
all-inclusive
9,5 uur
€ 95

Black & White
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 98

Adrenaline
motorboot
all-inclusive
6,5 uur
€ 85

Powerboat
snelle rib-boat
all-inclusive
6,5 uur
€ 95

VRIJDAG

Jonalisa
catamaran
all-inclusive
9,5 uur
€ 95

Miss Ann
luxe jacht
all-inclusive (excl. alcoholisch)
10,5 uur
€ 95

Topcat (Breeze)
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 85

Kailani
motorboot
all-inclusive
9 uur
€ 90

ZATERDAG

Black & White
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 98

Adrenaline
motorboot
all-inclusive
6,5 uur
€ 85

Topcat (Breeze)
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 85

Powerboat
snelle rib-boat
all-inclusive
6,5 uur
€ 95

Casador
zeiljacht
all-inclusive
10,5 uur
€ 80

Kailani
motorboot
all-inclusive
9 uur
€ 90

ZONDAG

Jonalisa
catamaran
all-inclusive
9,5 uur
€ 95

Miss Ann
luxe jacht
all-inclusive (excl. alcoholisch)
10,5 uur
€ 95

Topcat (Breeze)
catamaran
all-inclusive
9 uur
€ 85

Kailani
motorboot
all-inclusive
9 uur
€ 90

PRIVÉBOOT

(Kies zelf je dag)

Diverse mogelijkheden
Vanaf € 850 (8 uur)

vrijblijvende offerte privéboot

Privé boot naar Klein Curaçao

Ben je met een groep op Curaçao, dan kun je heel voordelig je eigen Privé Boottocht naar Klein Curaçao boeken. Al vanaf 7 personen kan een privéjacht voordeliger zijn dan mee met de standaard dagtochten naar Klein Curaçao.

  • Voor groepen vanaf 7 personen al interessant
  • Dagelijks vertrek
  • Doorgaans vertrek je 08:00 en ben je 16:00 terug, maar tijden zijn bespreekbaar
  • Incl. snorkelspullen en waterspeelgoed voor de kids
  • Doorgaans all-inclusive (drinks + bbq lunch), maar zonder catering of met andere invulling is bespreekbaar

Bij een grote groep is het al snel voordeliger om met een privé-boot naar Klein Curaçao te gaan, maar daarnaast heb je uiteraard ook allerlei voordeel en gemak omdat je buiten je groep verder met niemand rekening hoeft te houden. Jullie bepalen zelf hoe laat je vertrekt en terugvaart, wanneer de BBQ-lunch geserveerd wordt, etc.
> Neem contact op voor een offerte op maat

Interessant voor groepen van 10 tot 75 personen

Dagelijks vertrek, wanneer jij wilt

Afvaart en terugvaart in overleg

Type boot afhankelijk van groepsgrootte

Wat kun je doen op Klein Curaçao

Behalve heerlijk luieren, kun je tijdens een dagje Klein Curaçao ook nog wel wat activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan het bezichtigen van de vuurtoren of het gestrande schip, snorkelen (op zoek naar zeeschildpadden!), een ritje op de banaan achter een jetski, of strandspelletjes als beach-tennis. Neem sowieso je fototoestel mee!

De vuurtoren

Klein Curacao vuurtoren

Iedereen die ooit op Klein Curaçao geweest is zal er een foto van hebben: de vuurtoren van Klein Curaçao. Ongetwijfeld ooit een belangrijke vuurtoren van zo’n klein eilandje dat je in het donker snel over het hoofd ziet, nu is het een vervallen maar kenmerkend gebouw op een verlaten eiland. De vuurtoren (officieel de Prins Hendriktoren) staat er sinds 1849 maar is ondertussen alleen nog in gebruik als zeer populair foto-materiaal voor de toeristen op het kleine eiland.
In 1879 is de vuurtoren grotendeels verwoest door een orkaan. Maar de restanten zijn altijd blijven staan en in het voorjaar van 2017 is de renovatie begonnen om de vuurtoren helemaal op te bouwen tot wat het was voor de verwoesting.
Als je de vuurtoren wilt gaan bekijken, dan kan dat maar het is niet zonder gevaren. Trek een paar slippers of schoenen aan: onderweg naar de toren groeien overal stekelplantjes.

Scheepswrak op Klein Curaçao

Scheepswrak Klein Curacao

De andere bezienswaardigheid op Klein Curaçao is het scheepswrak van het gestrande zeeschip. Het is onduidelijk hoe lang het schip er al ligt, maar waarschijnlijk ligt het er nu een jaar of vijftig. In de loop der tijd is het schip vrijwel compleet vergaan: een groot deel is door de zeestormen weggeslagen, en wat er nog over is, is totaal verroest. En daardoor is het dan ook gevaarlijk om je in of op het schip te begeven. Voor je het weet zak je door de verroeste bodem of haal je je zelf open aan een scherpe rand van een reeds afgescheurd stuk plaatwerk. Ga dus ook echt niet aan boord, dat kan letterlijk levensgevaarlijk zijn.

Pas ook een beetje op als je vanaf het strand bij het schip gaat kijken. De stenen die daar liggen kunnen scherp zijn en voor je het weet haal je je been of je voet er aan open. Nog een laatste tip: Plan bij voorkeur je wandelingetje naar het schip in de ochtend: je loopt vol in de zon dus midden op de dag is dat erg heet. En in de middag heb je waarschijnlijk geen zin of puf meer om nog dat stuk te gaan lopen.

Meet the turtles!

zeeschildpad Klein Curacao

Tijdens je dagje Klein Curaçao moet je ook echt even gaan snorkelen in die fantastisch blauwe zee. Bij de boot of je beachhouse kun je wel even een snorkel en duikbril lenen (geen flippers, die zou je eventueel zelf mee moeten nemen) en ga heerlijk op het gemak eens kijken hoe mooi de onderwaterwereld van Klein Curaçao er uit ziet. Je hebt geen 100% garantie dat je zeeschildpadden zult zien, maar de kans er op is wel heel groot; tijdens elke dagtocht worden er wel een paar gespot.

Niet aanraken!

Je kunt redelijk dicht in de buurt komen, maar ga niet proberen de zeeschildpadden aan te raken, dat is niet prettig voor ze en ze zullen dan juist snel weer verdwijnen. Als je gewoon rustig met ze mee zwemt (dus ook niet hard naar de kant roepen dat iedereen moet komen kijken!), lijken ze het niet erg te vinden dat er mensen bij hen in de buurt zijn en met ze mee zwemmen.
Echt een top-ervaring als je dit mag meemaken!

Kitesurfen op Klein Curaçao

kitesurfen Klein Curacao

Als je meer van de stoere activiteiten bent, kun je op Klein Curaçao ook waanzinnig lekker kitesurfen! Door de ligging van Klein Curaçao waait er vrijwel altijd een perfecte wind voor kitesurfen. Er is geen kitesurfschool of -verhuur op het eiland aanwezig, dus je moet wel zelf je spullen meenemen. En uiteraard moet je wel goed opletten op de zwemmers en vooral ook de snorkelaars, want die zien jou niet altijd aankomen!

Wil je een beetje ervaren hoe het is om op Klein Curaçao te kitesurfen, bekijk dan deze video. Waarschuwing: na het kijken wil je gegarandeerd ook! 🙂

Reserveer vooraf

Het wordt aangeraden om vooraf al je boottocht naar Klein Curaçao te reserveren, in Nederland dus. Het aantal boottochten is beperkt, vol is echt vol, en je kunt niet even op eigen gelegenheid naar Klein Curaçao. Elke week weer zijn er mensen teleurgesteld omdat ze er tijdens hun vakantie achter kwamen dat de boottochten naar Klein Curaçao al compleet vol geboekt waren. Bespaar jezelf die teleurstelling en reserveer nu alvast je plekje op één van de boten. Bijkomend voordeel: Via NaarCuracao.com boek je direct bij de boot, dus je betaalt de laagste prijs en pas op het moment dat je aan boord stapt!

1. Jonalisa

klein curacao meest geboekt catamaran

€ 95

custom-made catamaran

max. 60 personen

vaart op ma, di, wo, do, vr, zo

van 07:30 tot 17:00

incl. ontbijt, BBQ lunch en drankjes (alcohol vanaf lunch)

geen aanbetaling; je betaalt pas als je op de boot stapt

Voordeel: twee boten beschikbaar; altijd plek

Reserveer Jonalisa

2. Miss Ann

luxe-klein-curacao-beach-house-all-inclusive

€ 95

luxe motorjacht

max. 60 personen

vaart op di, wo, vr, zo

van 07:00 tot 17:30

incl. ontbijt, BBQ-lunch en drankjes

aanbetaling € 15,- ; betaal de rest pas op de boot

Voordeel: beachhouse, meest luxe dagtocht

Reserveer Miss Ann

3. Black & White

Klein Curacao catamaran open bar all-inclusive

€ 98

catamaran zeilboot

max. 75 personen

vaart op ma, di, wo, do, za

van 08:30 tot 17:30

incl. BBQ-lunch, drankjes en Happy Hour op terugweg

aanbetaling € 19,- ; betaal de rest kort voor de dagtocht online

Voordeel: terugtocht altijd zeilend en met Happy Hour

Reserveer Black & White

Adrenaline Tours

klein curacao korte trip all-inclusive

€ 85

motorjacht

max. 35 personen

vaart op di, do, za

van 08:30 tot 15:00

incl. BBQ-lunch, drankjes (alcohol vanaf lunch)en fruit

Geen aanbetaling; betaal pas als je op de boot stapt

Voordeel: verkorte trip en voordeligste all-inclusive

Reserveer Adrenaline Tours

Topcat (Breeze)

catamaran klein curacao

€ 85

catamaran

max. 40 personen

vaart op ma, di, vr, za, zo

van 08:00 tot 17:00

incl. ontbijt + bbq-lunch + drankjes (ook alc. vanaf lunch)

aanbetaling € 12,50 ; betaal de rest op de boot

Voordeel: voordeligste all-inclusive en altijd een feestje!

Reserveer Topcat (Breeze)

Powerboat

Klein Curaçao - snel en niet zeeziek

€ 95

snelle rib-boat

max. 10 personen

vaart op ma, do, za

van 10:00 tot 16:30

incl. frisdrank

aanbetaling € 15; betaal de rest pas op de boot

Voordeel: geen kans op zeeziekte

Reserveer Powerboat

Casador

zeilen klein curacao zeiljacht

€ 89 € 80

luxe zeiljacht

max. 40 personen

vaart op zaterdag

van 07:00 tot 17:30

incl. ontbijt, BBQ-lunch en drankjes

aanbetaling € 16,- ; betaal de rest op de boot

Voordeel: mooie zeilervaring op terugweg

Reserveer Casador