Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Klein Curacao

Nr.1 excursie op Curacao
Elke dag mogelijk, altijd all-inclusive
Vergelijk & boek eenvoudig
Beste Klein Curacao trip, laagste prijs
Als je naar Curacao op vakantie gaat, móet je ook echt naar Klein Curacao. Dit onbewoonde eilandje met witte strand en perfect blauwe zee mag je niet missen. Vergelijk de boten en boek direct.

Klein Curacao trips

De hieronder getoonde trips naar Klein Curacao zijn altijd All-Inclusive en bij vrijwel allemaal* is een hotel pick-up mogelijk.
*: alleen niet bij de Powerboat

€ 122

vrijwel altijd plek
vaart elke dag!
twee boten beschikbaar; dus eigenlijk altijd plek
incl. ontbijt
lunch: burgers, wraps, salades; halal & vegetarisch mogelijk
incl. drankjes, alcohol vanaf lunch
inchecken 07:45 - terug 17:00
vertrek vanaf Caracasbaai
transfer mogelijk
aanbetaling € 30 p.p.; betaal restant kort van tevoren
Reserveer Irie Tours

Klein Curacao trips

€ 120

grootste catamarans
vaart elke dag
Altijd snel vol geboekt !
géén ontbijt
lunch: Premium BBQ XXL
incl. Premium Open Bar, alcohol vanaf lunch
07:45 - 16:30 / 08:15 - 17:00
vertrek vanaf Jan Thiel beach
transfer mogelijk
aanbetaling € 23 p.p.; betaal restant kort van tevoren
Reserveer BlueFinn

Klein Curacao trips

€ 130

luxe motorjacht
vaart op di, do, vr en zo
privé beachhouse, strandbed in de schaduw
incl. uitgebreid ontbijt-buffet
lunch: uitgebreid bbq-buffet, vegetarisch mogelijk
incl. drankjes, alcohol tegen meerprijs
inchecken 07:00 - terug 17:30
vertrek vanaf Santa Barbara
transfer mogelijk
aanbetaling € 25 p.p.; betaal restant bij inchecken
Reserveer Miss Ann

Klein Curacao trips

€ 115

medium catamaran
vaart elke dag
speelmateriaal voor in het water, leuke crew!
incl. ontbijt op de boot
lunch: bbq
incl. drankjes, alcohol vanaf lunch
inchecken 07:45 - terug 17:00
vertrek vanaf Caracasbaai
transfer mogelijk
aanbetaling € 21 p.p.; betaal restant kort van tevoren
Reserveer Breeze

Klein Curacao trips

€ 159

supersnelle RIB boot
vaart op ma, do, vr, za
geen kans op zeeziekte, verkorte dagtrip
geen ontbijt
lunch: br. hamburger + salades
incl. drankjes, vanaf lunch ook bier
inchecken 09:45 - terug 16:30
vertrek vanaf Jan Thiel beach
geen transfer
aanbetaling € 30 p.p.; betaal restant kort van tevoren
Reserveer Powerboat

Klein Curacao trips

v.a. € 1.250

Elk boot-type mogelijk
elke dag mogelijk
geef je wensen door; jij bepaalt!
ontbijt optioneel
lunch: bbq + salades
incl. drankjes, alcohol vanaf lunch
vertrek- & eindtijd in overleg
vertrek vanaf Vissershaven
geen transfer
aanbetaling 20%
Reserveer privéboot

Klein Curacao trips

Wil je op één bepaalde dag naar Klein Curacao? Bekijk dan ons overzicht gesorteerd per dag.

Klein Curacao: wat is het

Klein Curacao is een onbewoond eiland ten zuid-oosten van Curacao met het witste én langste strand van Curacao. Het ligt op zo’n 12 km van het meest oostelijke punt van Curacao, maar vanaf de Vissershaven in Spaanse Water (waar de meeste boten naar Klein Curacao liggen) is de vaarafstand zo’n 27 km. De oppervlakte is ongeveer 2 km² en als je wilt kun je in een uur of twee het eiland rondlopen. Klein Curacao is precies wat je je voorstelt bij een tropisch onbewoond eiland. Een klein paradijsje en een perfecte plek voor een dagtocht tijdens je vakantie naar Curacao.

Helemaal niets

Om ook gelijk maar een veel voorkomende misvatting weg te nemen: Klein Curacao is ook echt een onbewoond eiland waar dagelijks de boottrips komen maar waar verder niets wordt aangeboden. Ga er van uit dat er geen faciliteiten zijn op Klein Curacao, anders dan wat jouw boottrip aanbiedt. Er zijn geen restaurants, geen winkels, geen barretje, geen strandbedden, geen toiletten, een ijskraam, etc. => je bent aangewezen op wat je zelf meeneemt en wat je via de boot krijgt aangeboden. Vandaar ook dat alle Klein Curacao trips die wij aanbieden all-inclusive zijn, zodat je altijd voorzien bent van eten & drinken.

Vaarroute Klein Curaçao - Spaanse Water

1- Irie Tours (catamaran)

Cool Runnings catamaran Klein Curaçao Irie Tours
Cool Runnings catamaran naar Klein Curaçao
Vaart op: elke dag van de week!

Catamaran – All-Inclusive (incl. alcoholisch vanaf lunch) – vertrek vanaf Caracasbaai
De twee catamarans van Irie Tours zijn een populaire catamaran trip voor Klein Curacao. Recent weer helemaal opgeknapt dus tiptop in orde en voldoet aan alle eisen: stevig, zeker zeewaardig en zeer prettig om mee te varen. Irie Tours vaart elke dag van de week naar Klein Curacao.
En omdat Irie Tours met de Cool Runnings en Rastamaran twee mooie catamarans heeft, is er altijd plek voor jou!

Catering Irie Tours

Irie Tours biedt een all-inclusive boottocht naar Klein Curacao, dus ontbijt en lekkere lunch zitten al bij de prijs inbegrepen. Heel de dag door kun je frisdrank en water krijgen, vanaf lunch ook alcoholische drankjes (bier, rosé, witte wijn, rum, wodka); uiteraard ook alle drankjes all-inclusive. Lunch bestaat uit burgers, kip wraps, pesto pasta salade, verse groensalade en kip chorizos.
Je kunt bij Irie Tours -op aanvraag- ook een halal of vegetarische lunch krijgen.

Wanneer & waar

Irie Tours vaart elke dag van de week naar Klein Curacao. Je wordt rond 07:30 aan boord verwacht bij The Village Marina & Apartments (Caracasbaai), rond 17:00 ben je weer terug.

Transfer

Irie Tours biedt een transfer-mogelijkheid aan; vanaf € 10,00 p.p. wordt je opgehaald door één van de vrolijk gekleurde partybussen en aan het einde van de dag weer terug naar je accommodatie gebracht. Zit je in Jan Thiel, dan is de pick-up service gratis.

Tarief & betaling

Met de Irie Tours naar Klein Curacao boek je al vanaf al vanaf € 122 p.p. Kinderen 4-12 jr. krijgen 50% korting. Bij het reserveren betaal je alleen een aanbetaling van € 30 p.p.; de rest betaal je kort van tevoren via een betaallinkje.

Irie Tours reserveren

2- BlueFinn (catamaran)

bluefinn klein curacao catamarans 960x540 1
Vaart op: elke dag van de week!

Catamaran – All-Inclusive (incl. alcoholisch vanaf lunch) – vertrek vanaf Jan Thiel
BlueFinn Charters is de populairste boottrip naar Klein Curacao. En met de twee grootste en nieuwste catamarans van Curacao is dat ook niet zo vreemd, de BlueFinn (voorheen Black & White) en BlueFinn2 (voorheen Apache). En beide boten bieden een identieke trip: zelfde catering, zelfde top-crew, zelfde prijs.

De trip wordt zonder ontbijt aangeboden, maar verder is de hele dag uiteraard all-inclusive: een heerlijke en uitgebreide XL bbq-lunch en Premium Open Bar: drankjes van internationale A-merken (alcoholisch vanaf lunchtijd).

Catamaran

De catamarans van BlueFinn zijn de nieuwste catamarans van Curacao. Een schitterende zeilboot van 80 ft. (bijna 25 mtr.) lang waarbij je liggend op de hangnetten een heerlijke vaartocht zult hebben.

Catering

BlueFinn biedt de dagtocht naar Klein Curacao als all-inclusive aan. Een heerlijke XL bbq als lunch met 4 soorten vlees, 2 salades, stokbrood en pindasaus. Plus de Premium Open Bar: drankjes wanneer je maar dorst hebt (frisdrank, water, sapjes en vanaf lunch ook bier, wijn, whiskey en rum). En wil je even snorkelend de onderwater-wereld bij Klein Curacao verkennen dan is dat geen probleem, je kunt snorkelspullen van de boot gebruiken.

Wanneer & waar

BlueFinn vaart elke dag naar Klein Curacao. Je vertrekt vanaf Zanzibar (Jan Thiel). Als het mogelijk is wordt op de terugweg het zeil gehesen.

Hotel pick-up

Je kunt bij BlueFinn een hotel pick-up erbij reserveren. Tarief hiervoor is € 15 p.p.; handig met die luxe Premium Open Bar!

Tarief

Een all-inclusive zeiltocht naar Klein Curacao met BlueFinn heb je al voor € 120 p.p., kinderen 4-12 jr. krijgen 50% korting. Je doet nu slechts een aanbetaling van € 23 p.p.; voor het restant ontvang je een betaallinkje van de boot die uiterlijk 24 uur van tevoren betaald moet zijn.

BlueFinn reserveren

3- Miss Ann (luxe motorjacht)

klein curacao beachhouse luxe miss ann
Vaart op: di - do - vr - zo

Luxe motorjacht – All-Inclusive (alcoholisch tegen kleine meerprijs) – vertrek vanaf Sta. Barbara
Een boottocht naar Klein Curacao met Miss Ann Boattrips is een luxe trip naar Klein Curacao en wij weten wel waarom. Wil je een tiptop verzorgde dag met alles er op en eraan, dan zit je goed bij Miss Ann Boattrips.

Rond 07:00 stap je aan boord van dit luxe motorjacht bij Santa Barbara Beach & Golf Resort. In ongeveer 1 uur vaar je naar Klein Curacao, waar je al snel kunt beginnen met het ontbijtbuffet. Daarna heb je heel de dag om van Klein Curacao te genieten, pas na 16:00 vaar je weer terug. Met nog wat rum-punch onderweg terug, kom je rond 17:30 ongetwijfeld voldaan weer aan bij het strand van Santa Barbara.

Beachhouse

Een mooie extra van een boottocht met Miss Ann Boattrips is hun beachhouse op Klein Curacao. Toiletten, gekoelde drankjes, voor iedereen een strandbedje in de schaduw, tafels en stoelen voor als je gaat eten en palapa’s (= parasol).

Catering

Inbegrepen in de prijs van deze Klein Curacao trip is ontbijtbuffet, lunch (BBQ + salades + fruit) en non-alcoholische drankjes (water/sap/frisdrank). Aanvullend kun je bij deze boottocht tegen meerpijs ook genieten van alcoholische drankjes (vanaf lunch). Je kunt de alcoholische drankjes los kopen, of bij reserveren al kiezen voor Premium Open Bar (onbeperkt bier, wijn, rum, wodka).

Extra’s met de Miss Ann

De Miss Ann biedt nog twee unieke extra’s: je kunt -tegen betaling- een heerlijke massage krijgen en in de middag kun je aanhaken bij de gratis Snorkel Safari, op zoek naar grote zeeschildpadden! En in het beachhouse van Miss Ann vind je ook een duikschool waar je -van beginner tot expert- je duik op Klein Curacao kunt regelen.

Wanneer & waar

De Miss Ann vaart elke dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag, in het hoogseizoen ook regelmatig op woensdag. Je vertrekt rond 07:00 vanaf Santa Barbara Beach, rond 17:30 ben je weer terug.

Hotel pick-up

Miss Ann biedt een Hotel pick-up aan; voor € 10,- p.p. wordt je opgehaald en aan het einde van de dag weer terug naar je accommodatie gebracht. Let op: de Hotel pick-up van Miss Ann is alleen mogelijk bij de grotere hotels/resorts in Willemstad (gaat niet verder dan de hotels in Piscadera).

Tarief

Wil je mee met de Miss Ann Klein Curacao trip, dan kan dat al vanaf € 130 p.p.. Kinderen 4-11 jr. krijgen 50% korting. Bij reservering alleen een aanbetaling van € 25 p.p., de rest betaal je pas bij het inchecken op de boot.

Miss Ann reserveren

Je wilt naar Klein Curacao op …

Omdat je keuze voor je dagtocht waarschijnlijk vooral bepaald zal worden door de dag wanneer jij naar Klein Curacao wilt/kunt gaan, zetten we de boten ook nog even per dag op een rijtje:

MAANDAG

Irie Tours
catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9,5 uur
€ 122

Klein Curacao

BlueFinn
grootste catamarans
XL lunch
Premium Open Bar
8,5 uur
€ 120

Klein Curacao

Breeze
snelle catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9 uur
€ 115

Klein Curacao

Powerboat
snelle rib-boat
lunch
Open Bar
6,5 uur
€ 159

DINSDAG

Irie Tours
catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9,5 uur
€ 122

Klein Curacao

BlueFinn
grootste catamarans
XL lunch
Premium Open Bar
8,5 uur
€ 120

Klein Curacao

Miss Ann
luxe jacht & eigen beachhouse
ontbijt & lunch
drankjes (alcohol optioneel)
10,5 uur
v.a. € 130

Klein Curacao

Breeze
snelle catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9 uur
€ 115

WOENSDAG

Irie Tours
catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9,5 uur
€ 122

Klein Curacao

BlueFinn
grootste catamarans
XL lunch
Premium Open Bar
8,5 uur
€ 120

Klein Curacao

Miss Ann
luxe jacht & eigen beachhouse
ontbijt & lunch
drankjes (alcohol optioneel)
10,5 uur
v.a. € 130

Klein Curacao

Breeze
snelle catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9 uur
€ 115

DONDERDAG

Irie Tours
catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9,5 uur
€ 122

Klein Curacao

BlueFinn
grootste catamarans
XL lunch
Premium Open Bar
8,5 uur
€ 120

Klein Curacao

Miss Ann
luxe jacht & eigen beachhouse
ontbijt & lunch
drankjes (alcohol optioneel)
10,5 uur
v.a. € 130

Klein Curacao

Breeze
snelle catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9 uur
€ 115

Klein Curacao

Powerboat
snelle rib-boat
lunch
Open Bar
6,5 uur
€ 159

VRIJDAG

Irie Tours
catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9,5 uur
€ 122

Klein Curacao

BlueFinn
grootste catamarans
XL lunch
Premium Open Bar
8,5 uur
€ 120

Klein Curacao

Miss Ann
luxe jacht & eigen beachhouse
ontbijt & lunch
drankjes (alcohol optioneel)
10,5 uur
v.a. € 130

Klein Curacao

Breeze
snelle catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9 uur
€ 115

Klein Curacao

Powerboat
snelle rib-boat
lunch
Open Bar
6,5 uur
€ 159

ZATERDAG

Irie Tours
catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9,5 uur
€ 122

Klein Curacao

BlueFinn
grootste catamarans
XL lunch
Premium Open Bar
8,5 uur
€ 120

Klein Curacao

Breeze
snelle catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9 uur
€ 115

Klein Curacao

Powerboat
snelle rib-boat
lunch
Open Bar
6,5 uur
€ 159

ZONDAG

Irie Tours
catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9,5 uur
€ 122

Klein Curacao

BlueFinn
grootste catamarans
XL lunch
Premium Open Bar
8,5 uur
€ 120

Klein Curacao

Miss Ann
luxe jacht & eigen beachhouse
ontbijt & lunch
drankjes (alcohol optioneel)
10,5 uur
v.a. € 130

Klein Curacao

Breeze
snelle catamaran
ontbijt + lunch
Open Bar
9 uur
€ 115

PRIVÉBOOT

(Kies zelf je dag)

Diverse mogelijkheden
Vanaf € 1.250 (8 uur)

offerte privéboot

Privé boot naar Klein Curacao

Ben je met een groep op Curacao, dan kun je heel voordelig je eigen Privé Boottocht naar Klein Curacao boeken. Al vanaf 7 à 8 personen kan een privétrip voordeliger zijn dan mee met de standaard dagtochten naar Klein Curacao.
– Voor groepen vanaf 7 personen al interessant
– Dagelijks vertrek
– Doorgaans vertrek je 08:30 en ben je 16:30 terug, maar tijden zijn bespreekbaar
– Incl. snorkelspullen
– Standaard all-inclusive (drinks + bbq lunch), maar zonder catering of met andere invulling is bespreekbaar

Bij een grote groep is het al snel voordeliger om met een privé-boot naar Klein Curacao te gaan, maar daarnaast heb je uiteraard ook allerlei voordeel en gemak omdat je buiten je groep verder met niemand rekening hoeft te houden. Jullie bepalen zelf hoe laat je vertrekt en terugvaart, wanneer de BBQ-lunch geserveerd wordt, etc.
> Neem contact op voor een offerte op maat

Meer over privétrip naar Klein Curacao

Wat kun je doen op Klein Curacao

Behalve heerlijk luieren, kun je tijdens een dagje Klein Curacao ook nog wel wat activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan het bezichtigen van de vuurtoren of het gestrande schip, snorkelen (op zoek naar zeeschildpadden!), een ritje op de banaan achter een jetski, of strandspelletjes als beach-tennis. Neem sowieso je fototoestel mee!

Klein Curacao: vuurtoren

Klein Curacao vuurtoren

Iedereen die ooit op Klein Curacao geweest is zal er een foto van hebben: de vuurtoren van Klein Curacao. Ongetwijfeld ooit een belangrijke vuurtoren van zo’n klein eilandje dat je in het donker snel over het hoofd ziet, nu is het een vervallen maar kenmerkend gebouw op een verlaten eiland. De vuurtoren (officieel de Prins Hendriktoren) staat er sinds 1849 maar is ondertussen alleen nog in gebruik als zeer populair foto-materiaal voor de toeristen op het kleine eiland.
In 1879 is de vuurtoren grotendeels verwoest door een orkaan. Maar de restanten zijn altijd blijven staan en in het voorjaar van 2017 is de renovatie begonnen om de vuurtoren helemaal op te bouwen tot wat het was voor de verwoesting.
Als je de vuurtoren wilt gaan bekijken, dan kan dat maar het is niet zonder gevaren. Trek een paar slippers of schoenen aan: onderweg naar de toren groeien overal stekelplantjes.

Klein Curacao: scheepswrakken

Scheepswrak Klein Curacao

De andere bezienswaardigheid op Klein Curacao zijn de aangespoelde scheepswrakken. Het is onduidelijk hoe lang het schip er al ligt, maar waarschijnlijk ligt het er nu een jaar of vijftig. In de loop der tijd is het schip vrijwel compleet vergaan: een groot deel is door de zeestormen weggeslagen, en wat er nog over is, is totaal verroest. En daardoor is het dan ook gevaarlijk om je in of op het schip te begeven. Voor je het weet zak je door de verroeste bodem of haal je je zelf open aan een scherpe rand van een reeds afgescheurd stuk plaatwerk. Ga dus ook echt niet aan boord, dat kan letterlijk levensgevaarlijk zijn.

Pas ook een beetje op als je vanaf het strand bij het schip gaat kijken. De stenen die daar liggen kunnen scherp zijn en voor je het weet haal je je been of je voet er aan open. Nog een laatste tip: Plan bij voorkeur je wandelingetje naar het schip in de ochtend: je loopt vol in de zon dus midden op de dag is dat erg heet. En in de middag heb je waarschijnlijk geen zin of puf meer om nog dat stuk te gaan lopen.

Klein Curacao: schildpadden

zeeschildpad Klein Curacao

Tijdens je dagje Klein Curacao moet je ook echt even gaan snorkelen in die fantastisch blauwe zee. Bij de boot of je beachhouse kun je wel even een snorkel en duikbril lenen (geen flippers, die zou je eventueel zelf mee moeten nemen) en ga heerlijk op het gemak eens kijken hoe mooi de onderwaterwereld van Klein Curacao er uit ziet. Je hebt geen 100% garantie dat je zeeschildpadden zult zien, maar de kans er op is wel heel groot; tijdens elke dagtocht worden er wel een paar gespot.

Niet aanraken!

Je kunt redelijk dicht in de buurt komen, maar ga niet proberen de zeeschildpadden aan te raken, dat is niet prettig voor ze en ze zullen dan juist snel weer verdwijnen. Als je gewoon rustig met ze mee zwemt (dus ook niet hard naar de kant roepen dat iedereen moet komen kijken!), lijken ze het niet erg te vinden dat er mensen bij hen in de buurt zijn en met ze mee zwemmen.
Echt een top-ervaring als je dit mag meemaken!

Klein Curacao: kitesurfen

kitesurfen Klein Curacao

Als je meer van de stoere activiteiten bent, kun je op Klein Curacao ook waanzinnig lekker kitesurfen! Door de ligging van Klein Curacao waait er vrijwel altijd een perfecte wind voor kitesurfen. Er is geen kitesurfschool of -verhuur op het eiland aanwezig, dus je moet wel zelf je spullen meenemen. En uiteraard moet je wel goed opletten op de zwemmers en vooral ook de snorkelaars, want die zien jou niet altijd aankomen.

Reserveer vooraf

Het wordt aangeraden om vooraf al je boottocht naar Klein Curacao te reserveren, in Nederland dus. Het aantal boottochten is beperkt, vol is echt vol, en je kunt niet even op eigen gelegenheid naar Klein Curacao. Elke week weer zijn er mensen teleurgesteld omdat ze er tijdens hun vakantie achter kwamen dat de boottochten naar Klein Curacao al compleet vol geboekt waren. Bespaar jezelf die teleurstelling en reserveer nu alvast je plekje op één van de boten. Bijkomend voordeel: Via NaarCuracao.com boek je direct bij de boot, dus je betaalt de laagste prijs en pas op het moment dat je aan boord stapt!

€ 122

voordelige catamaran
vaart elke dag!
twee boten beschikbaar; dus eigenlijk altijd plek
incl. ontbijt
lunch: burgers, wraps, salades; halal & vegetarisch mogelijk
incl. drankjes, alcohol vanaf lunch
inchecken 07:45 - terug 17:00
vertrek vanaf Caracasbaai
transfer mogelijk
aanbetaling € 30 p.p.; betaal restant kort van tevoren
Reserveer Irie Tours

Klein Curacao trips

€ 120

grootste catamarans
vaart elke dag
Altijd snel vol geboekt !
géén ontbijt
lunch: Premium BBQ XXL
incl. Premium Open Bar, alcohol vanaf lunch
07:45 - 16:30 / 08:15 - 17:00
vertrek vanaf Jan Thiel beach
transfer mogelijk
aanbetaling € 23 p.p.; betaal restant kort van tevoren
Reserveer BlueFinn

Klein Curacao trips

€ 130

luxe motorjacht
vaart op di, do, vr en zo
privé beachhouse, strandbed in de schaduw
incl. uitgebreid ontbijt-buffet
lunch: uitgebreid bbq-buffet, vegetarisch mogelijk
incl. drankjes, alcohol tegen meerprijs
inchecken 07:00 - terug 17:30
vertrek vanaf Santa Barbara
transfer mogelijk
aanbetaling € 25 p.p.; betaal restant bij inchecken
Reserveer Miss Ann

Klein Curacao trips

€ 113

medium catamaran
vaart elke dag
speelmateriaal voor in het water, leuke crew!
incl. ontbijt op de boot
lunch: bbq
incl. drankjes, alcohol vanaf lunch
inchecken 07:45 - terug 17:00
vertrek vanaf Caracasbaai
transfer mogelijk
aanbetaling € 21 p.p.; betaal restant kort van tevoren
Reserveer Breeze

Klein Curacao trips

€ 159

supersnelle RIB boot
vaart op ma, do, vr, za
geen kans op zeeziekte, verkorte dagtrip
geen ontbijt
lunch: br. hamburger + salades
incl. drankjes, vanaf lunch ook bier
inchecken 09:45 - terug 16:30
vertrek vanaf Jan Thiel beach
geen transfer
aanbetaling € 30 p.p.; betaal restant kort van tevoren
Reserveer Powerboat

Klein Curacao trips

v.a. € 1.250

Elk boot-type mogelijk
elke dag mogelijk
geef je wensen door; jij bepaalt!
ontbijt optioneel
lunch: bbq + salades
incl. drankjes, alcohol vanaf lunch
vertrek- & eindtijd in overleg
vertrek vanaf Vissershaven
geen transfer
aanbetaling 20%
Reserveer privéboot

Klein Curacao trips