sunset cruise catamaran irie tours

Sunset Sail

Er is geen betere manier om een mooie dag heerlijk te eindigen. Met de grote catamaran maak je een schitterende Sunset Sail, romantisch genieten van de ondergaande zon.

Geniet van de ondergaande zon

Geniet van de 2,5 uur durende romantische Catamaran tour. Je vaart over het Spaanse Water naar de open zee, en zo ontdek je dat Curacao met de ondergaande zon en de oranje gloed nog mooier is dan dat je dacht. Is toch gewoon puur genieten als je dit zo hoort!

Woensdag en vrijdag

Zonsondergang bekijken

Ultiem genieten!

incl. hapje & drankje

Sunset Sail

  • Open bar
  • Snacks
  • Kleine aanbetaling van tevoren
  • Tip: 30 minuten voor aanvang aanwezig

Tarief

Volwassenen € 63 p.p., kinderen mogen al mee voor € 37 p.p.; bij reservering een aanbetaling van € 12 p.p. (kinderen € 6).

Hoe ziet de Sunset Sail er uit

Irie Tours staat er om bekend dat ze altijd alles tip top in orde hebben. Daar kan je bij deze Sunset Sail Trip dus ook volledig van uitgaan. Je vertrekt om 17:00 vanaf de Village Marina, Caracasbaai. Eenmaal aan boord kan je genieten van diverse drankjes en hapjes. Je vaart van het Spaanse Water richting de open zee om zo op de perfecte plek te kunnen genieten van de prachtige zonsondergang met een heerlijk drankje. Wie wilt dit nou niet? De boot vaart langs de kust en als het even kan ook nog de St. Annabaai in zodat je de Pontjesbrug vanaf het water kunt bekijken.
Na zo’n 2,5 uur met deze catamaran Sunset Sail op de catamaran is het helaas al weer voorbij en stap je bij Caracasbaai weer aan wal.

Waarom via NaarCuracao.com?

Bij reserveren alleen een aanbetaling
Laagste prijs, beste service
Beoordeling Trustpilot 4,8 sterren

Andere leuke excursies: