Sunset sail per catamaran op Curaçao

Sunset Sail | Irie Tours

€ 69
Er is geen betere manier om volop van je dag te genieten. Deze luxueuze en ruimtelijke catamaran van Irie Tours laat jou en je vrienden of familie de beste spots zien.

Geniet van de ondergaande zon met Irie Tours

Geniet van de 2.5 uur durende romantische Catamaran Trip van Irie Tours. Je vaart over het Spaanse water naar de open zee, en zo ontdek je dat Curaçao met de ondergaande zon en de oranje gloed nog mooier is dan dat je dacht. Is toch gewoon puur genieten als je dit zo hoort!

Woensdag en vrijdag

Zonsondergang bekijken

Ultiem genieten!

Gratis ophaaldienst (Jan Thiel gebied)

Verdere punten van deze trip

  • Open bar
  • Snacks
  • Kleine aanbetaling van te voren
  • Tip: 30 minuten voor aanvang aanwezig
Klein Curaçao met catamaran Cool Runnings van Irie Tours

Hoe ziet de excursie er verder uit

Irie Tours staat er om bekend dat ze altijd alles tip top in orde hebben. Daar kan je bij deze Sunset Sail Trip dus ook volledig van uitgaan. Je vertrekt om 17:00 vanaf de Village Marina, Caracasbaai. Eenmaal aan boord kan je genieten van diverse drankjes en hapjes die je aangeboden krijgt van Irie Tours. Je vaart van het Spaanse Water richting de open zee om zo op de perfecte plek te kunnen genieten van de prachtige zonsondergang met een heerlijke cocktail of softdrink in je handen. Wie wilt dit nou niet? Na 2,5 uur op de Catamaran gezeten te hebben en nog allerlei mooie dingen gezien te hebben vaar je terug richting de Caracasbaai en wordt je weer veilig afgezet aan land.

Tarief

  Volwassenen € 69 p.p., kinderen mogen al mee voor € 40 p.p.; bij reservering een aanbetaling van € 14 p.p. (kinderen € 8).

Waarom reserveren via NaarCuracao.com?

Bij reserveren alleen een aanbetaling
Laagste prijs, beste service
Beoordeling Trustpilot 4,8 sterren

Andere leuke excursies: