24-7 taxi curacao

Taxi Curacao

Als je op Curacao ergens naartoe wilt en je hebt geen auto, dan is het OV niet echt een betrouwbare optie. En lopen of fietsen doe je ook niet; het is te warm of het ontbreekt aan veilige wandel- en fietspaden. Hoe regel je eenvoudig een taxi? Met de app van 24-7 Taxi Curacao is dat snel geregeld.

Nú een taxi nodig?

Heb je nú een taxi nodig? Een beller is sneller! Bel +5999 844 9247.

24-7 Taxi Curacao

Curacao is een heerlijk eiland voor vakantie. En vaak kun je rondom je accommodatie lopend naar het strand, wat winkeltjes of restaurants. Maar soms is het toch wel leuk om wat verder weg te gaan. Een huurauto is dan een mogelijkheid, maar die is meestal pas beschikbaar vanaf 4 dagen huren. Een taxi is dan een prima oplossing. En 24-7 Taxi Curacao is de grootste taxi-organisatie van Curacao; ze rijden met comfortabele auto’s en zo’n 50 betrouwbare chauffeurs.

Snel & simpel een taxi

Bij 24-7 Taxi Curacao regel je altijd gemakkelijk een taxi. Dit kan op verschillende manieren:

Via de 24-7 Taxi app

De snelste en eenvoudigste manier om een taxi op Curacao te boeken is via de app van 24-7 Taxi Curacao. Als je de app opent wordt als ophaallocatie eenvoudig de plek geselecteerd waar je op dat moment bent. En om aan te geven waar je naar toe moet, kun je een adres/locatie ingeven of je zoekt het op via het kaartje. En dat is wel handig, want als toerist weet je van veel locaties wel waar het (ongeveer) is, maar heb je geen idee hoe de straat heet.
Je ziet direct welke taxi’s beschikbaar zijn en wat het gaat kosten. Super simpel, super snel geregeld. De app is beschikbaar in de Apple App Store en ook in Google Play.

Snel een account aanmaken

Om de app te kunnen gebruiken moet je eenmalig een account aanmaken, maar dat is zo geregeld zonder allerlei verificatiestappen. Vul je naam in, telefoonnummer, emailadres en dan alleen nog een wachtwoord. That’s all. En je kunt gelijk aan de slag om een taxi te regelen.
Klik op de afbeelding van Apple App Store of Google Play voor jouw download.

download app store
get in on google play
24-7 Taxi Curacao via een app een taxi regelen

WhatsApp of bellen

Heb je eenmalig een taxi nodig en vind je het niet nodig om daarvoor een app te downloaden en een account aan te maken, dan kun je uiteraard ook eenvoudig telefonisch een taxi bestellen. Dat kan via WhatsApp of gewoon even een belletje:

WhatsApp

24-7 Taxi Curacao is via WhatsApp bereikbaar op telnr. +5999 844 9247.

Bellen

24-7 Taxi Curacao is telefonisch bereikbaar op telnr. +5999 844 9247.

Tarieven

Wist je dat taxi’s op Curacao niet werken met een taxi-meter? Daardoor weet je vaak niet wat je rit gaat kosten of moet er nog onderhandeld worden over de prijs. Gelukkig werkt 24-7 Taxi met een vaste prijs per km, waardoor je altijd van tevoren al weet wat je taxirit gaat kosten.

Taxi betalen

Je betaalt de taxirit gewoon pas achteraf als je op bestemming bent aangekomen. Je hoeft dus niet al vooraf via de app te betalen. Betalen bij de chauffeur kan met cash (in Guldens of US Dollar) of met je pinpas of creditcard. Bij betaling via pinpas of creditcard komt er wel een toeslag bij van 3%. En 24-7 Taxi Curacao is één van de weinige taxi’s op Curacao waarbij je ook met Apple Pay kunt betalen.

Download de taxi app

Tip: download nu alvast de taxi app en maak gelijk je account aan. Dan kun je helemaal snel en simpel een taxi regelen als je straks op Curacao een taxi nodig hebt.

download app store
get in on google play