SUB 2138

Ocean Lens

€ 19
7 mtr. diep in zee kijken maar wel gewoon droog blijven? Dat kan met de Ocean Lens! Neem een exclusief kijkje onder water vanuit dit observatiepunt in zee.

Onderwater kijken via de Ocean Lens

Op Sea Aquarium Park staat een grote buis die de grond in gaat. Onder de grond gaat de buis tot ongeveer 7 meter diepte en kun je via een groot raam bewonderen wat er allemaal onder water gebeurt.

Dinsdag t/m zaterdag

Onderwater uitkijkpunt
Sea Aquarium (Mambo Beach)
Sneak Peek: 15 min., Full Tour: 90 min.

handig om te weten: toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jr. oud en die een trappetje af kan klimmen

Wat is de Ocean Lens

De Ocean Lens is het makkelijkste uit te leggen als “een uitkijkpunt, 7 mtr. diep in zee”. De Ocean Lens is door Sea Aquarium zelf ontwikkeld, als alternatief voor mensen die wel graag onder water willen kijken, maar geen zin hebben in een duikcursus o.i.d.

Je gaat een ladder af naar zo’n 7 mtr. diepte, waarna je eigenlijk gelijk al in ‘de Lens’ staat. Je kunt een paar meter naar voren lopen en op het matras gaan liggen (2 pers. tegelijk). En dan zie je de ene mooie vis na de andere! Terwijl jij de onderwater-wereld bekijkt, zal op de achtergrond de gids* je alles vertellen over de vissen die je ziet.
Om zo goed mogelijk allerlei vissen voor de Lens te krijgen, zal een emmer met visvoer in het water gehangen worden. Je hebt dus 100% zekerheid op het zien van allerlei mooie tropische vissen.
De Ocean Lens is voor personen vanaf 8 jr. en toegankelijk voor iedereen die zelfstandig een ladder op en af kan.

Sneak Peek – 15 min.

Je bent 15 minuten in de Ocean Lens en krijgt allerlei uitleg over het onderwaterleven dat te zien is.
Toegang tot Sea Aquarium Park is hierbij niet inbegrepen.

Full Tour – 90 min.

De Full Tour duurt 90 minuten. Je krijgt een exclusieve tour ‘achter de schermen’ van Sea Aquarium. Je hoort en ziet o.a. over het unieke open-water-systeem, hoe gewerkt wordt aan herstel van het koraal en welke nieuwe diersoorten hier ontdekt zijn in zee. Vervolgens mag je een half uur in de Ocean Lens verblijven voor een mooi kijkje in zee.
Bij de Full Tour is toegang tot Sea Aquarium Park wel inbegrepen.

Tarief

Voor de Ocean Lens zijn de volgende tarieven van toepassing:
Je kunt al een Sneak Peek doen voor slechts € 19 p.p. en de Full Tour doe je voor € 59 p.p.
Kinderen 8-12 jr. krijgen 50% korting.

Wie mag in de Ocean Lens

De Ocean Lens is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar en een lengte van minimaal 1,30. Je moet in staat zijn om zelfstandig een ladder van 7 mtr. te beklimmen. Het is niet toegestaan om af te dalen in de Ocean Lens als je onder invloed bent van alcohol of drugs.

Mocht je medicatie gebruiken die (tijdelijk) invloed kan hebben op je fysieke of mentale gesteldheid, ook dan is het niet toegestaan om de Ocean Lens te doen.
Er kunnen tegelijkertijd 6 bezoekers in de Ocean Lens aanwezig zijn; er kunnen max. 2 personen tegelijk op de matrassen liggen, voor de overige personen zijn stoelen aanwezig.

ocean lens curacao

Locatie

De Ocean Lens is één van de activiteiten van Sea Aquarium bij Mambo Beach.

De tour wordt uitgevoerd door Curacao Sea Aquarium. Boek je deze tour dan ga je de overeenkomst met hen aan; Curacao Sea Aquarium is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour.

Waarom via NaarCuracao.com?

Officiële reseller van deze excursie

Gratis wijzigen tot 24u van tevoren

Snel, simpel en veilig online betalen

Ocean Lens

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *