cas abou westcoast cruise bluefinn catamaran 1920x1080 1

Westcoast Cruise – Catamaran

Volgens velen is dit toch echt wel de mooiste catamaran-trip van Curacao. Heel de dag kun je genieten van de mooie zuidkust en dat op de BlueFinn catamaran. De mooiste manier om de Westcoast te ontdekken!

Elke zondag, 08:30 tot 17:00

Ontdek mooie strandjes

Vanaf Mambo Beach

Met Premium Open Bar & BBQ XL

Handig om te weten: Nu alleen aanbetaling, de rest betaal je kort van tevoren!

Hoe ziet de Westcoast Cruise er uit

Deze trip is (nog!) niet zo populair als de Klein Curacao-trip, maar dat is absoluut onterecht! Waar je bij Klein Curacao heel de dag op één plek bent, zul je met deze Westkust catamaran-tour veel meer verschillende kanten van Curacao zien.

Twee stranden

Nadat de BlueFinn catamaran rond 08:30 vertrekt vanaf MOOD Beach (Mambo), vaar je langs het historisch centrum (Punda en Otrobanda) richting het westen. Je ziet langs de kustlijn de mooie ruige natuur afgewisseld met idyllische baaitjes en de mooiste stranden. De eerste stop is gelijk een topper: Cas Abou beach. Niet voor niets staat dit strand regelmatig in allerlei Top 5-lijstjes van ‘Mooiste stranden van de wereld’. Een schitterend wit zandstrand, kraakhelder blauw water en keurig onderhouden.
Hier zal de boot een paar uur blijven liggen. En niet onbelangrijk: terwijl jij aan het genieten bent op de boot of in het water, zal de crew een heerlijke BBQ klaar maken.
Na lunch vaart de catamaran weer verder. Kokomo Beach is de volgende stop. Ook weer zo’n mooie locatie, met veel moois te zien onder water. En uiteraard moet je hier ook nog even naar het kleinste strandje van Curacao halverwege de rotspartij aan de kustlijn.

Uniek kijkje

Halverwege de middag vaart de BlueFinn catamaran door, langzaam maar zeker weer terug richting MOOD Beach. Maar je krijgt nog een bonus: de boot vaart nog even door de St. Annabaai, voor een unieke kijk op de Pontjesbrug, het Riffort en de Handelskade. Uiteindelijk stap je rond 17:00 bij Mambo Beach van boord en zul je zeker weten een hele mooie dag gehad hebben.

Catering

Deze Westcoast Sailing tour met de BlueFinn catamaran wordt All-Inclusive aangeboden. En dat is niet zomaar een drankje en een hapje: je krijgt een complete BBQ lunch (div. soorten vlees en salade, brood en pindasaus), en heel de dag alle drankjes gratis. Vanaf lunch gaat de Premium Open Bar open met alcoholische drankjes van internationale A-merken.

Tarief

Je kunt al mee met deze schitterende ervaring voor € 108 p.p.; kinderen 4 t/m 12 jr. krijgen 50% korting en kinderen t/m 3 jr. mogen gratis mee. Bij reservering doe je alleen een aanbetaling van € 22 p.p.; het restant betaal je kort van tevoren online.

Waarom met NaarCuracao.com?

Nu alleen kleine aanbetaling

Laagste prijs; geen opslag tussenhandel

Met digitale voucher stap je zo aan boord

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *