Kitesurf Curacao Awa Salu

Kitesurfen – introductieles

€ 160
Kitesurfen, nog nooit gedaan? Maar je zou het wel een keer willen uitproberen? Hoe mooi is het om dit tijdens je vakantie op Curacao te doen, met een kitesurf introductieles.

Elke dag mogelijk

Ontdek kitesurfen

Professionele trainer

Vervolgcursus mogelijk

Nu alleen kleine aanbetaling, de rest pas bij het inchecken

Kitesurfen introductieles: hoe ziet het eruit

Een kwartiertje voor aanvang van je les wordt je verwacht bij de St. Jorisbaai. Uiteraard krijg je eerst het materiaal uitgereikt, natuurlijk prima op maat voor jou. Vervolgens krijg je de belangrijkste theorie uitgelegd. Bijvoorbeeld over de wind: hoe kun je gebruik maken van de wind om je kite in de lucht te houden en te sturen zoals jij het wilt? Natuurlijk krijg je zeker ook de nodige veiligheidsinstructies.

Kite Setup & Control

Een belangrijk onderdeel van de introductieles is de Kite Setup en de Kite Control. Zorg dat de spullen goed voor elkaar zijn en uiteraard is het prettig als je te allen tijde controle houdt over de kite.
Uiteindelijk gaat jouw kite de lucht in. Eerst een beetje oefenen in het ondiepe water, zodat je ervaart welke krachten er spelen en hoe de kite reageert op jouw bewegingen. Vervolgens ga je het water in. Eerst nog zonder board, maar zodra je het gevoel redelijk te pakken hebt komt al snel een board erbij en ga je echt kitesurfen!

Professionele begeleiding

Gedurende heel de les heb je persoonlijke begeleiding van een professionele instructeur. Gewoon Nederlandstalig, dus wel zo prettig. Iemand met veel ervaring in het kitesurfen op Curacao, dus je instructeur weet goed in te schatten hoe de wind waait en past zijn advies daar op aan. Natuurlijk bepaal jij het tempo van de les.

Incl. alle materiaal

Een introductieles is altijd inclusief al het benodigde materiaal: een kiteset en waterschoentjes. Zorg zelf voor zonnebrandcrème (watervast!) en iets te eten en drinken, en het gaat helemaal goed komen!

Vervolgcursus

Vond je de introductieles kitesurfen supervet en heb je zin in meer? Je kunt aansluitend een 3, 4 of 5-daagse cursus Kitesurfen bijboeken. Doorgaans lukt het leren varen op het board vanaf einde les 2 of vanaf les 3. De instructeurs volgen volledig het tempo waarin je het kitesurfen oppikt.

kitesurfen curacao introductie
Curacao kitesurf les
kitesurfen leren curacao
kitesurf curacao les

Tarief

De Kitesurf introductieles kun je alleen doen of met 2 personen:
1 persoon => 2 uur introductie-les, € 160.
2 personen => 3 uur introductie-les, € 270 voor de les (dus € 135 p.p.)

Kleine aanbetaling

Bij de reservering doe je een aanbetaling van 15%; het restant betaal je bij het inchecken (cash in NAF of USD, in euro’s via een Tikkie).

Als je na de introductieles het kitesurfen verder wilt leren, dan boek je een 3, 4 of 5-daagse cursus met korting. Je krijgt geen korting bij één losse extra les.

Wanneer & waar

De Kitesurf Introductieles is elke dag mogelijk. De tijd wordt in overleg bepaald (tussen 09:00 en 16:00), mede afhankelijk van andere boekingen voor die dag.

De Kitesurf Introductieles is bij de St. Jorisbaai. Het is mogelijk om een transfer bij te boeken.

Waarom met NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen aanbetaling

Laagste prijs; beste service

Snel en makkelijk reserveren

Kitesurfen

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *