Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Curacao Hato airport, curacao-amsterdam met KLM
Wil je eindelijk ook eens een mooie aanbieding voor een vliegticket Curaçao-Amsterdam? Hier vind je de beste aanbieding van dit moment!

KLM: Curaçao-Amsterdam

KLM biedt een meer dan prima service op de vlucht van Curaçao naar Amsterdam. Momenteel zijn er tickets beschikbaar vanaf NAF 500,- enkele reis:

  • Nu boeken, vertrek t/m mei 2019
  • Prijs is inclusief alle toeslagen en belastingen, excl. boekingskosten
  • incl. 1 st. ruimbagage
  • Kies gratis je favoriete stoel
  • Twijfel je nog? Neem voor ANG 15,- een optie!

> Check beschikbaarheid KLM: CUR-AMS


TUI: Curaçao-Amsterdam

Al vanaf ANG 999,- vlieg je met de TUI Dreamliner van Curaçao naar Amsterdam en weer terug.

  • Retourticket Curaçao-Amsterdam in de nieuwe en moderne Dreamliner van TUI
  • Prijs is inclusief alle toeslagen en belastingen, excl. boekingskosten
  • Alleen handbagage, voor ruimbagage betaal je extra

> Check beschikbaarheid bij TUI: CUR-AMS


TUI en KLM voor je vliegticket Curaçao-Amsterdam

Er zijn twee aanbieders voor een vliegticket van Curaçao naar Nederland: TUI en KLM. Beide vliegen minimaal één keer per dag vanaf Hato naar Schiphol. Ze vertrekken einde van de middag/begin van de avond (lokale tijd Curaçao), waardoor je begin van de ochtend (lokale tijd Nederland) landt op Schiphol. De normale prijs voor een vliegticket naar Amsterdam ligt meestal rond de ANG 1.400 of meer, maar soms is er een mooie aanbieding voor je ticket van Curaçao naar Nederland.

Dagelijkse vlucht Curaçao-Amsterdam

Zowel KLM als TUI vliegen minimaal één keer per dag van Amsterdam naar Curaçao en dus gaan er ook elke dag minimaal 2 vluchten terug van Curaçao naar Amsterdam. Een groot deel van die vluchten vanaf Hato naar Schiphol zit vol met Nederlandse toeristen die na een heerlijke vakantie op Curaçao weer terug naar Nederland vliegen. Omdat veel van die toeristen een complete vakantie naar Curaçao boeken (= vliegticket Curaçao + accommodatie), zijn zij interessanter voor TUI en KLM dan de bewoners van Curaçao die vrijwel altijd alleen maar een vliegticket naar Nederland willen boeken. Daarom zie je minder vaak een aanbieding voor vliegtickets Curaçao-Amsterdam dan de aanbiedingen van Nederland naar Curaçao. Des te meer een reden om te profiteren nou er weer eens een aanbieding Curaçao-Amsterdam te boeken is!
> Check beschikbaarheid KLM: CUR-AMS