Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Landenlijst corona Curacao

Hieronder het overzicht van de landen die Curacao per 15 oktober 2020 heeft ingeschat als laag risico of middelmatig risico wat betreft de corona-risico’s.

LAAG RISICO

Vanuit deze landen mag je reizen naar Curaçao als je de Passenger Locator Card invult via het Health Process op dicardcuracao.com. Reis je vanuit één van deze landen naar Curacao dan is een PCR-test niet nodig.

MIDDELMATIG RISICO

Vanuit deze landen mag je reizen naar Curaçao als je de Passenger Locator Card invult via het Health Process op dicardcuracao.com én een negatieve uitslag hebt van een PCR-test, afgenomen binnen 72 uur voor vertrek. Dit geldt dus voor reizigers vanuit Nederland.

Jouw land niet op de lijst

Reis je vanuit een land dat niet op deze lijst staat, dan mag je Curaçao niet binnen zonder toestemming. Sowieso zul je in quarantaine moeten. Wil je toch naar Curacao ondanks de verplicht quarantaine, vraag dan hier de verplichte toestemming aan.

De meest actuele lijst (per 23 oktober 2020):

Curacao landenlijst corona

België niet naar Curacao

Zoals op deze lijst te zien, is België door Curacao niet vermeld als land met een laag of middelmatig risico. Dat betekent dus dat je vanuit België niet naar Curacao kunt zonder de verplichte quarantaine.
Dit geldt voor meerdere Europese landen, o.a. Frankrijk, Spanje Oostenrijk en Zwitserland.

Meer weten over de actuele situatie, lees dan onze dagelijkse updates over corona op Curacao.

× Kan ik je helpen?